Skocz do zawartości

czerwcóweczki | Forum o ciąży

lucky

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
HEJ KATHY BUZIACZEK DLA WAS!!!!

RADZIU MILEGO GRILOWANKA!

GOS U MNIE W DOMU TO SAMO,BO OD KILKU DNI PAKUJE RANO BETY I JADE DO MAMY , WRACAM OK.20TEJ I KAPIEL I LULU , KOTY W DOMU RZADZA 🙂 WIEC SIE NIE PRZEJMUJ,BO TO NORMA, JA JUZ WYLUZOWALAM I SPRZATM GDY MOGE 🙂

MALEGO PODKARMILAM- PIC MU SIE CHCIALO, PRZEWINAL MAZ ZNOW I TERAZ W LEZACZKU NA BALKONIE JEST I SPI 🙂 JA SPRZATAM I TERAZ BEDE ODKURZAC, NA DWORZU DUCHOTA I WYSTERYLIZOWALAM BUTELKI NA WODE PRZEGOTOWANA DLA MALEGO JAK SIE OBUDZI ZA CHWILE 🙂
SKORO JEST UPAL TO WODE MOGE PODAC CHYBA 🤨

A PAZURKI TO OBCINAM JAK MALY JEST NA PÓLSPIKU:P

• Odpowiedzi 810
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
I MAM 101 DALMATYNCZYKOW 🙂

KATHY GDZIE TOBIE PASOWALOBY SPOTKANIE, BO TY BLISKO BYGDOSZCZY MIESZKASZ JAKOS...BO DZIEWCZYNY CHCA W SZCZYRKU A DLA MNIE TO PONAD 600KM 🤨 ZAPROPONOWALAM SRODKOWA POLSKE,BO WIEKSZOSCI BEDZIE MNIEJ WIECEJ PO ROWNO I DOJAZD W MIARE OK,BO SZYBKIMI DROGAMI .

• Mamusia
niebus karm go kiedy tylko chce nie ma opcji aby przekaRMIC MLEKIEM Z PIERSI A FALDKI JAK JEST BOBO SWIADCZA O DOBRYM POKARMIE INACZEJ JEST NA MODYFIKOWANYM TRZEBA SIE KONTROLOWAC MASZ TU STRONKE http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79401,3866977.html
MOJ PUDZIANEK ROSNIE TAK BO WIDOCZNIE TAK MA BYC JAK POJDZIE NA SZTUCZNE TO REGULARNA DAWKA:p:p:p

• Mamusia
zoltri masz racje, i tak je kiedy chce:P bo jak tu cyca nie dac jak jezorek wystawia i ssie wszytsko wokol 🙃

maly pospal, jeszcze spi 🙂 ja zdazylam duuuzo zrobic w domku, teraz mam labę 🙂 czekam az sie obudzi zeby go przewinac i dac cyca, dzis w domku jestesmy,maly sie na balkonie wylegiwal wiec powietrze miał.

• Mamusia
pisałyście o krwawieniu...ja krwawie nieustannie, juz mam dosyc chodzenia z pielucha! a o tamponie jeszcze moge pomarzyc 😠 teraz juz nie leci tyle co na poczatku ale jak juz robi sie brunatne i ciesze sie,ze koniec to czerwona wyskakuje i dupa 🤨 chyba mi to nie przejdzie nigdy!

• Mamusia
ja tylko ponad tydziern krwawilam i to wszytko i narazie nie wrocilo 🙂 🙂 🙂

jestem padnieta ide sie kimnac a pozniej akcja krokiet wraz z karmieniem itp

jak bylam na zakupach zmienialam cwaniakowi poeluche to az cztery w piec minut poszly heheheh niby sie wykupkal a tu dalej i dalej szlo 🙂

• Mamusia
aa i chcialam wam podziekowac za wszytskie slowa otuchy, bo was czytalam oczywiscie na biezaco. Tk wiec beda kwiatuszki dla kazdej po kolei. Zaczne od Naszej Radzi 🙂 hehe jak poczytalam posta ze urodzilam to sie trozke zdziwilam :laugh: , a wy juz gratulacje skladalyscie 🤪 :laugh: Bardzo bym chciala zeby to byla prawda 😞

• Mamusia
u mnie sprawy maja sie tak:
Na ostatniej wizycie lekarka powiedziala ze do soboty powinnam urodzic, bo wszystko na to wskazuje. Dala rade zeby spacerowac, ruszac sie i sexic. Dostosowalam sie do tego i od dwoch dni mam silniejsze skurcze. Dzisiaj nad ranem mialam co 8 minut bardzo silne lecz do wytrymania, bylam bardzo szczesliwa ze cos sie zaczelo.. Po 2 godzinach bolesci zasnelam. Jak wstalam siku to zobaczylam gluta na wkladce, w sumie bezbarwny , lekko brazowawy. Mialam sie dzisiaj stawic w szpitalu z rzeczami i juz tam zostac, ale moja lekarka mnie zbadala, znowu podotykala lekko i powiedziala ze lepiej zebym pojechala jeszcze do domu. Ja zalamana... wrocilam.
No i skurcze w dzien sa, ale slabsze i nieregularne. Juz mam taka zalamke ze nawet sobie nie wyobrazacie 😞 Boze, jak ja bym chciala juz miec to za soba 😞

Jutro mam byc na kolejnym KTG o 10 rano i jesli beda skurcze to juz mam tam zostac ... Juz w nic nie wierze i pewnie jak na zlosc skurczy nie bedzie. A dzisiaj mialam kilka silnych, jeden nawet 128. Czyli cos tam sie dzieje ale bardzo powolutku...

Ale sie ciesze ze dziala brzuszek!!

• Mamusia
hej Velinka 🙂 nie przejmuj się urodzić musisz - i rozkoszuj się jeszcze ostatnimi momentami gdy dzieciaczek siedzi cicho w brzuszku 🙂

a ja zaczęłam karmić niemal wyłącznie piersią... no po południu dokarmiłam 30ml ale od wczoraj tylko cyc - jest ciężej - Mała nie zasypia zaraz po jedzeniu tylko marudzi i marudzi więc nosimy i niańczymy. Leżenia na brzuszku - czyli jej gimnastyki też nie lubi ale cuż nikt nie mówił że będzie łatwo 😉 mały łakomczuszek

zoltri i Niebo mam to samo - często jak zmieniam pieluszkę Rozalka wpada na pomysł żeby jeszcze cosik wyprodukować...
pozdrawiam Was wszystkie

• Mamusia
noo myslalam , ze padne jak zobaczylam posta- "Velina urodzila" 🤪 😁 hehe

A co do brzuszka to od samego poczatku nie moglam sie zalogowac, a jak sie logowalam to bylam dalej jako gosc i nic ne moglam napisac. Pozniej wyskakiwal blad hasla i juz calkiem nic nie dzialalo. Napisalam 3 maile do amina, ale nie dochodzily do niego. Pozniej napisalam na nowy adres e mail i udalo mi sie z nim skontaktowac, odyskalismy haslo wec juz bedzie dobrze. teraz Anulka i reszta dziewczyn musza zrobic to samo, a na pewno wroca szybko!!!

Ide zrobic kolacje a pozniej na spacer. I tak co wieczor, spaceruje jak szalona i dalej nic. Gos- obys miala racje, bo faktycznie to podobnie wyglada. Buziaki Dziewczynki.

Bhrka- dzielna dziewczynka z ciebie! juz mala na cycusiu caly czas 🙂
A mi wlsnie leci z cyca 🤪

• Mamusia
hej Veli ale dałam czadu dzisiaj z rana:laugh: ale zakręcoan jestem

na grillu było super potem poopalałam się już nie wyglądam jak córka młynarza amalutka cały czas spała na swieżym powietrzu kurcze ale ale jutro ma znów padać 😠

Radek wygląda jak rak pracował na budowie bez czapki i spalił twarz, a jutro myślałam że zajmie się dziećmi a tu zonk jedzie na miejsce powowdzi na rozpoznanie cały dzień go nie będzie 😞 a ja już myślałam że jutro odsapnę 😞

lece zobaczyć na allegro za laktatorami bo mam sporo pokarmu i na noc musze odciągać bo mała w nocy mało pije i mnie rozrywa teraz z jednej odciągnęłam 90ml jak dla mnie sporo 🙂

• Mamusia
Velina współczuję Ci - też już jestem po terminie, niewiele między nami różnicy, chociaż ja lipcóweczka 🙂 Ale wiem co czujesz - z lipcówek miałam być druga, a tu już tyyyle dziewczyn mnie wyprzedziło. Ale teraz już cierpliwie czekam na moją Kruszkę - przyjdzie i na nas czas 🙂 Pozdrowionka dla Ciebie i kwiatólec dla dzidzi 🙂

• Mamusia
Radzia ja mam Tt reczny:P

i dzis bede odciagac bo dostalam nawal pokarmu a nie pije nic na polepszenie sam przyszedl....kupilam torebki na p[okarm i pojdzie do lodowki....lepiej miec bo moj kochany mowi ze dla niego bedzie wypas jak mu odciagne i w razie czego malemu bedzie mogl dac 🙂

ale musze sie przelamac 🙂

• Mamusia
zoltri ja mam ten najstarszy typ zwykły z gruszką bo myślałam że nie będzie potrzebny więc nie kupiłam sobie ale teraz też będę odciągać do zamrażalnika a tym się zajadę i muszę coś kupić

a gdzie kupiłaś woreczki??

odciągaj tylko... na początku trochę dziwne uczucie 🙂