Skocz do zawartości

majowki2009 !!?? gdzie jest watek | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asiula - ale Ci sie zlosliwa jedza trafila. Cale szczescie, ze idzie na urlop to odetchniesz !!!
Pochwal sie kurteczka 🙂
Krocia - wspolczuje ciezkiej nocki Biedulko !
Beti - ja tez im zazdroszcze wyjazdow w gory. My sobie bedziemy u nas jezdzic w przerwie swiatecznej 🙂

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja tylko na chwilke i zmykam spac!Dalam jeszcze oklaska Asili i tusience!W sumie 4 od wczoraj co rownwe 6 godzin ufff...
Asiula dobrze ze sobie odpoczniesz od kolezanki "Olewki".
Tusienka fajnie ze mama sobie zobaczy Londyn,wpraedzie ja nie widze w nimjuz nic ciekawego,wrecz mam go dosyc ale za pierwszym razem bylam zachwycona.
Oli bidulko,musisz koniecznie szybko do nas wpadac i nam poopowiadac!
Acha my na swieta kupujemy kamere wiec to bedzie nasz wspolny prezent!Musimy nakrecic filmik z pierwszych swiat naszej Perelki.
Dziewczyny dzisiaj pojechalismy do centrum handlowego i byla promocja na sesje fotograficzna.Profesjonalne zdjecia z makijazem,mozliwoscia zmiany ubran i wogole...bede 4 etepy zdjec,ja z julka,Lukasz z Julka,My razem i sama Julka!!!Suuuuper!Moge dla julki wziasc ulubione zabawki,ubranka i wogole,kurcze ale sie ciesze!!!!
A jutro idziemy do lekarza...ciekawe co nam powiedza????
Dobra zmykam spac!!!

• Mamusia
hej.
Patrysiu ja marze o takiej sesji i zeby wywalic sobie na sciane jakies takie profesjonalne foto calej rodzinki , albo samych dzieci 🙂 Super. Tylko u nas to straaaasznie drogie.

asiula ja bym mende normalnie udusila chyba , przeciez ona z tym schyleniem po lyzeczke celowo Cie chciala ponizyc! Tyle dobrze , ze idzie na urlop , a Ty nie badz bez punktu i wymysl cos by jej dosrac.

Biedna oli , niezle musiala sie pozrec z mezem skoro jej az neta odcial. Mam nadzieje , ze szybko mu przejdzie.

Ja kompletnie nie wiem co kupic mezowi , wszystko ma.

Porozmawialam z siostra jak wrocila i okazalo sie , ze zadzwonil do niej chlopak i byl w rozmowie strasznie nie mily i jakos tak w zlosci pytal kiedy ma po nia przyjechac. No i powiedziala mi , ze przyjechala do mnie dlatego , ze on ja totalnie olewa , calymi dniami ona siedzi w domu sama a on baluje z kolegami , nie wraca na noc i wogule sie z nia nie liczy. Jak sie zbuntowala i w koncu wzial ja na jakis wypad ze znajomymi , to znowu czula sie jakby byla niewidzialna , nikt z nia nie rozmawial ani nie zwracal na nia uwagi. Dlatego jest taka nie swoja , bo jej sie z nim nie uklada. Wspolczuje jej , ale ja od dawna czulam , ze to dran tylko ona taka zakochana to tego nie widzi. Zreszta moj M i moj brat mowili mi nie raz , ze ten jej facet jak z nim gdzies jechali to im tylko pokazuje gdzie i za ile stoja kurwy no to se pomyslcie! Ciekawe skad wie? Ja go nie cierpie , ale jak ona go tak kocha to nic tylko czekac az jej przejdzie , albo nie wiem co. Wolalabym , zeby z nim nie byla i znalazla sobie kogos wartego siebie , ale co ja moge? Przeciez jak cokolwiek bym zrobila w celu ich rozstania , to stracilabym siostre. Nic tylko czekac na naturalny bieg wydarzen.

Martex Ty taka aktywna tutaj ostatnio 🙂

asiula oklask ode mnie , bo dawno Ci nie dalam 🙂

Spojrzcie na to jesli macie mocne nerwy. Ja sie poplakalam normalnie. http://www.gadu-gadu.pl/5411347149778154311/sadystki-w-zlobku

• Mamusia
jusmarkl no właśnie o to jej chodziło, jeszcze bezczelnie się zaśmiała... więc mam ją teraz daleko w d... normalnie nie wiem jak będziemy razem pracować po powrocie. a filmiku nie mogłam otworzyć bo tu w pracy mamy zaje... przestarzałe komputery i oprogramowanie, więc w domku obejrzę. Ale fajnie mi się samej pracuje :P

Martex naprawdę bardzo się cieszę na ten wyjazd, bo w wakacje nie byliśmy na wczasach bo Franek malutki, teraz sobie odbijemy, odpoczniemy od tego wszystkiego, a że jedziemy z siostrą cioteczną męża i jej dziećmi to nie będziemy się nudzić sami. A uwielbiam narty, chociaż nie jestem jakimś tam idealnym narciarzem, po prostu lubię :P

Mam nadzieję Krociu że u Ciebie nie będzie tak jak u mnie. Bo wiesz ja to już miałam spięcia przed tym jak poszłam na zwolnienie, w sumie dlatego poszłam tak wcześnie bo już nie mogłam nerwowo z nią wytrzymać a to nie było dobre dla Franka w brzuszku jak był 😠 U Ciebie to ewidentnie zazdrość przemawia przez koleżanki, ale będzie OK, zobaczysz :-)

beti - musisz koniecznie odpocząć, bo jesteś przemęczona, a to do niczego dobrego nie prowadzi, widzisz co dzieje się u Rudej Rybki - bidulki kochanej naszej, mam nadzieję że wszystko się u niej wyprostuje :-)

• Mamusia
Patrysiu ja też bym chciała coś takiego przeżyć :-) W sumie mój mężulek to ma brata ciotecznego co tak zajmuje się fotografią trochę z zamiłowania, trochę z pracy i coraz fajniejsze zdjęcia mu wychodzą, może kiedyś też się z nim umówię żeby nam walnął taką fotkę, bo super pamiątka :-)

• Mamusia
jusmarkl - bo Wy fajne Dziewuszki jestescie, wiec sie tak w ciagnelam, ze nawet jak nie mam jak napisac, to kilka razy dziennie Was podczytuje 🙂 No i nie ma jak sie wygadac, a z Wami mozna na kazdy temat porozmawiac 😘 Kochane jestescie i tyle !
Strasznie wspolczuje siostrze, kurcze ja to tez sie pakowalam w takie bagna kiedys 😞 😞 😞 Kazdy mi mowil a ja swoje i potem plakalam, bo bylam i robina ciagle w bambuko, i zdradzana.
Mi sie zdaje, ze skoro siostra wyjechala to moze juz zaczyna powoli izolowac sie od niego i jak dobrze pojdzie to go rzuci. Ja wiem, ze milosc jest slepa i sie nie przemowi nikomu do rozsadku jak zakochany, ale moze staraj sie jej pokazac inny swiat. Nie masz tam jakiegos fajnego kandydata dla niej, by przypadkiem wpadl do Was w odwiedzinki 😉 ?!
Asiula - straszna te babe jage masza 😞 Wspolczuje, ze musisz sie meczyc z takimi osobami na codzien. Ja jak jusmarkl nie dalabym sobie w kasze dmuchac i powiedzialabym do niej pare slow, bo inaczej jak bedziesz przemilczac to ona bedzie Ci ciagle dosrywac, bo bedzie czula sie nieruszona. Dopierdziel jej tak, ze jej uszami wyjdzie i wtedy moze poczuje respect do Ciebie i bedzie miec dystans. Zycze Ci by sie wszystko ulozylo !!!
Lece Dziewuszki na kontrole do gina, bo juz nie plamie od kilku dni 🙂 🙂 🙂 🤪
Spokojnego dnia !

Hej kochane 🙂

My dzis sobie pospalysmy do 10 😁 Wczoraj na baseniku bylo super. 🙂 Wrocilismy zmeczeni, bo sie wyszalelismy za wszystkie czasy. 😉

Beti-Daje Ci link do tej samej prostownicy, ale od innego sprzedawcy, bo u tego co ja zamawialam to w 2 dni byly wykupione wszystkie prostownice, no i na tej tez widze, ze sprzedaja sie jak swieze buleczki i jest ostatnia, a zanalazlam jedna aukcje z ta prostownica.
http://www.allegro.pl/item845077835_prostownica_philips_salonstraight_sonic_hp_4666.html
Takze musialabys sie pospieszyc. 🙂

Martex-Nie uzywalam jeszcze tej prostownicy, bo czeka ona na mnie w PL.

Asiula-Wlasnie ja tez szukam kurtki w gory, a najlepiej to calego kompletu, kurtke i spodni. Ale to juz kupie sobie w PL bo tu sa strasznie drogie. A na ile jedziecie w gory? i gdzie dokladnie?

Jusmarkl-No to juz wiadomo czemu taka przygnebiona byla Twoja siostra. Ja tez nie cierpie takich draniow, co zajwazniejsza dla nich zabawa niz dziewczyna. 😠

Patrysiu-No to swietnie z ta sesja wam sie trafilo. 😁 Ja tez bym chciala taka sesje i tak jak pisala Jusmarkl powiesic taki rodzinny obraz na scianie. 🙂 Tak wlasnie myslalam, zeby pojsc do fotografa jak pojedziemy do PL i zrobic zdjecia takie fajne. 🙂

Dzis pada, wiec ze spacerku nici, wiec zabiore sie za sprzatanie, bo cos robic trzeba. 😉

Milego dzionka. 🙂

• Mamusia
Boze jusmarkl - ten filmik jest przerazajacy, az mnie ciarki przeszly i normalnie lzy naplynely. Kurwaaaaaaaaaa, zabilaby te dziwke, ale sie rozwscieczylam. W ogole te biedne dzieciaczki jakie siedza zxastraszone 😲 😞 😠 🤨 🤔 ☺️ 🤢 🥴 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Tusieńko ja też chciałam kupić komplet, ale niestety dostałam tylko samą kurtkę - widzisz ja to normalnie żeby coś kupić to muszę dużo, dużo się nachodzić .... bo mam problem z dopasowaniem rzeczy przez te moje wielkie cycki .... spodnie też były do tej kurtki, ale rozmiaru nie było 😞 A jedziemy 27 grudnia do 2 stycznia, do Korbielowa 🙃

Martexa na nartach to nauczyłam się jeździć jakieś 8lat temu, ale nie jeżdżę co roku, np. w zeszłym roku byłam w ciąży i nie dało rady, 2lata temu nie byliśmy w górach i tak to jest właśnie ... 🤪
Daj znać jak u Gina 🙂

• Mamusia
czesc.

A ja nie umiem jezdzic na nartach 🙂 I pewnie sie nie naucze , bo ja niecierpie zimy i najchetniej bym siedziala przy kominku caly ten okres.

Prostownic to ja mam cztery , bo w zeszlym roku sie nie dogadali i dostalam dwie pod choinke i jedna na urodziny , a jedna wczesniej juz mialam. Urodziny mam 2 tyg po wigilii, wiec tak wszystkie na raz mi przyszly i do tej pory sa w pudelkach nienaruszone. Uzywam swojej co sama sobie kupilam tez mam te pozlacana co nie pali wlosow 🙂 I ona nablyszcza jeszcze.

Ide robic obiadek , dzisiaj zeberka 🙂

Jusmarkl-Zobaczyalm ten filmik, ale ja to nie moge takich ogladac. 😞 Zaraz placze. ;(

Martex-Napisz co tam u gina!!!

Lenusia spi, ja zrobilam salateczke owocowa i troche ogarnelam mieszkanko. 🙂
Ogolnie to taki dzien, ze nic sie nie chce, bo caly czas pada. Mialam isc na zakupki, no ale nie pojde, pojedziemy jak Mezus wroci z pracy.

• Mamusia
Ja juz po wizycie u lekarza.Sama nie wiem co myslec.Lekarka powiedziala ze nie wyglada to na nic groznego,ona zadnej jednostki chorobowej nie zna ktora mogla by do tego pasowac,sprawdzala jej napiecie miesniowe szyjki i jest takie samo z obu stron,zadnych guzkow nie ma.Ona nie slyszala o zlym wplywie krzeselkek na postawe dziecka czy takie wlasnie odruchy,powiedziala ze to musi byc nawyk ktory ona sobie wyksztalcila.Doradzila zeby stawiac to krzeselko z roznych ston stolu bo byc moze ona cos tak sobie w ten sposob obserwuje.Faktycznie zawsze stalo w jednym miejscu.Wiadomo krzeselka nie sa male i nie wszedzie mozna je postawic!
A co do slinienia powiedziala ze to moze potrwac jeszcze nawet kilka miesiecy tak ze jestem spokojna.
Troche mi ulzylo,narazie wogole nie bede ja wkladac do krzeselka,moze zapomni???

Asiula i Tusienka ale wam zazdroszcze wyjazdu w gory,ja tak kocham snieg i zime a tutaj nie ma prawdziwych zim.
Marta no dzielnie z nami klikasz oklask dla ciebie
jusmarkl szkoda mi twojej siostry,miejmy nadzieje ze sama go zostawi,musisz jej dac kopniaka w dupe i powiedziec zeby sie dziewczyna szanowala i zasluguje na kogos kto ja doceni!!!

Dobra juz nie wiem co mialam napisac bo zapomnialam a musze uciekac!

Jezu jak tu pusto bez Oli,Rudej Rybki,Kroci i sara do nas rzadko zaglada...

• Mamusia
jestem. Dzowczyny chodzę wykończna. Dzisiaj znowu podbudka była wcześnie bo o 4:30. Do tego kilka razy w nocy się mała budziła. Nie mam sił. Jak mała zasypia to muszę wszystko robić na szybko w domu, bo jak ni śpi to idzie za mną, chwyta się nóg i wstaje więc ja się nie mogę ruszyć. Oczy tak mi się dzisiaj kleją.

Patrysiu - pani dr może mieć rację. Zauważyłam, że jak moja Julka siedzie w foteliku to zawsze patrzy na czajnik i mikrofalówkę więc może Twoja Julka też coś sobie tam upatrzyła.

Jeżeli dobrze pamiętam to Kevinek kończy dzisiaj 7 miesięcy. Wszystkiego najeleszego. Całuski od ciotki Moniki i Juleczki.

martex - super, że jesteś z nami i tak dzielnie nabrabiasz zaległości. Napisz co powiedział gin.

Jusmarkl - okropny film. Biedne dzieciaczki.
Zal mi Twojej siostry, ale może przeyjrzy na oczy. Chociaż przyznam się Wam, że moja starasz siostra też tkwi w takim małżeństwie, facet ją zdradza na prawo i lewo, ale ona twierdzi że go kocha. Na szczęście nie mają dzieci, bo tylko ne w tym najbardziej ciepriały (niestety, moja siostra nie może mieć dzieci).

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂

ale dzisiaj mialam noc, normalnie straszna 🤪
Hania poszla spac o 22 ale obudzila sie o 00.30 i nie spala do 4.30 no a potem do rana sie co pol godziny budzila z placzem 😞 niewiem co jej bylo nosilam ja do spania ale jak tylko polozylam w lozku placz no i tak cala noc 😞 niewim moze to zabki 😞 tak juz mysle ze jak nadal tak bedzie to moze jej podam ten syropek panadol chociaz nie miala goraczki ale moze bola ja dziasla 😞

bylismy jeszcze dzisiaj na zakupach i taka grzeczna byla moja kruszynka no ale ciagle widac ze gryzie smoczka a jak go nie ma to wargi przygryza albo jezyk 😞 meczy ja to 😞

tak sie boje dzisiejszej nocy 🤢

wspolczuje dziewczynom ktorym dzieci nie spia w nocy naprawde mozna sie wykonczyc 😞

• Mamusia
jusmarkl
biedna ta twoja siostra, musicie jej wybic z glowy tego wariata 😞 lepiej teraz niz jak juz bedzie za pozno 😞

nawet nie moge ogladac tego filmiku bo nie moge na to patrzec do czego ludzie sa zdolni 😞 😞 😞

dzisiaj jak bylam w sklepie to dziewczyna byla z dzieckiem chlopczykiem moze mial z 4/5 miesiecy no i ona sobie nabrala rzeczy do mierzenia do kabiny a go zostawiala samego, tak plakal - w sumie to nie byl placz tylko sie darl jakby go ze skory obdzierali a ona nic siedziala tam z 10 minut ludzie do tego dziecka cos pokazywali mowili zeby nie plakal a ja to nawet nie wzruszalo, az w koncu wyszla i dalej poszla grzebac do ubran i do niego nic nawet nie popatrzala a ona dalej plakal, mi az tak smutno sie zrobilo bo Hania taka grzeczna sobie siedziala w wozku, nigdy bym nie dopuscila zeby tak plakala 😞 mysle ze wiekszosc mam by nie pozwolilo 😞

• Mamusia
beti tez mialam kilka dni temu taka noc , obudzil sie kolo 1 a zasnal mi kolo 5.

krocia straszne co sie dzieje na tym swiecie , ile okrucienstwa spotyka wlasnie dzieci , istoty niczemu winne. Nie potrafie pojac tej kobiety , mam corke , ktora wlasnie skonczyla 5 latek i nie wyobrazam sobie teraz nagle ja zostawic ... przeciez to juz takie madre dziecko , ze rozumie , bedzie pamietalo i na pewno odbije sie to na jego psychice.
Strasznie szkoda mi takich dzieci.

Ja dzisiaj obejrzalam ten film 2012 co w kinach jest , w koncu udalo mi sie go zdobyc :d

krocia a nie myslala twoja siostra o adopcji? moglaby dac dom i milosc wlasnie ktoremus dziecku porzuconemu przez wyrodna "matke"

• Mamusia
Jusmarkl - może by i chciała adoptowac, ale żyjemy w takim kraju jakim żyjemy. Ona nie ma swojego mieszkania jest na wynajętym. Pewnie potrzebne jest też jakieś kryterium dochodowe a nie wiem czy by się załapała. Zupełnie nie rozumiem tych niektórych wymagań. Przecież najważniejsze jest, że będą kochać te dziecko i dbać o nie. To jest poaństwo, które "pomaga".

Julka spała dzisiaj lepiej. W nocy obudziła się tylko raz. No i pospała dzisiaj dłużej o 45 minut niż wczoraj. Obudziła się o 5:15 :P Ale zawsze coś. Teraz śpi już 40 minut a ja zjadła śniadanko, umyłam się, ogranęłam troszkę w kuchni. teraz siedzę i czekam, bo wiem, że zaraz będzie pobudka. 🙂

Czy Wasze dzieci piją jeszcze w nocy mleko? Julka już od dłużeszego czasu nie chce mleka. Wypije tylko troszkę wody jak się przebudzi i śpi dalej.

Miłego dnia 🙂