Skocz do zawartości

majowki2009 !!?? gdzie jest watek | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja juz prezenty pod choinke dla dzieci mam z glowy 🙂

dla Kevinka stolik taki :
http://www.zabawki24h.pl/pl,product,aktywny_stoliczek_-_fisher_price,1296.html

dla Klaudii mata do tanca taka:
http://www.zabawki24h.pl/pl,product,mata_do_tanca_-_fisher_price,1407.html

A Ty Krociu myslalas nad chodzikiem , to moze taki pchacz lepszy?? Z przodu dziecko moze usiasc i sie bawic albo sobie to pchac , trzymajac sie tego Twoja corcia na pewno szybciej zacznie chodzic 🙂
http://www.zabawki24h.pl/pl,product,chodzik_2_w_1_-_fisher_price,1313.html

oli chodzi ci o takie krzeselko? :
http://www.zabawki24h.pl/pl,product,krzeselko_uczydelko_-_fisher_price,1292.html
Ja mysle , ze za 2-3 miesiace juz byloby ok dla Tosi.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jusmarkl - nieszkodzi :P

Oli - to Ty musisz cały czas nosić Tosię? Biednactwo. Dobrze, że nic jej się nie stało jak się uderzyła. Ja wczoraj u Julki znalazłam pierwszego siniaka, ale co się dziwić jak ona wszędzie włazi.

Patrysiu - Juleczka jest śliczna. I taka duża.

Martex - kuruj się biedactwo, a jak wyzdrowiejesz to do dzieła 😉

Jusmarkl - prezenty fajne. Dzieciaczki się ucieszą. A nad tym pchaczem będę musiała pomyśleć.

• Mamusia
Asiula - my rok temu tez nie bylismy na nartach, wiadomo czemu 😉 Ale wczesniej przez 3 lata z rzedu.
Jusmarkl - spoznione zyczonka dla Kevinka 🙂 Sto lat !!!
Krocia - wspolczuje siostrze, ze nie moze miec dzieci. Wiecie jak ja sie kiedys tego balam, bo tyle razy kochalismy sie z mezem, nigdy antykoncepcji nie stosowalismy jako takiej, tylko stosunek przerywany, ale wiadomo jak to z nim bywa...a tu nic. Czasami mnie nachodzily takie schizy, ze albo ja, albo on...no ale na szczescie jest Filis 🙂 Co do mleka, to Fili wciaz ciagnie cyca co jakis czas.
Patrysia - niestety po czasie Twoja ciocia zrozumiala. Straszne to !!! I duzo sily by przegonic migrene.
Oli - wspolczuje, ze mezus stracil prace. Mam nadzieje, ze jak najszybciej znajdzie kolejna.
Poczytalam, ale juz nie wiem co komu mialam napisac, ide sie polozyc, bo znow goraczka chyba mnie lapie 😞
Milego wieczorku Kochane i dzieki za mile slowka !!!

• Mamusia
Patrysiu - Juleczka jest cudna 🙂
ALe mnie rozbawilas tym czosnkiem 😉
asiula - nie mam maseczek 😞 ,Moze jutro poprosze by mama kupila.
jusmarkl - super prezenciki 🙂 Ale bedzie radosc 🙂
tusienka - mile wieczorQ 🙂
Dziekuje dziewczynki za zyczenia zdroweczka. Oby pomoglo 😘

• Mamusia
jusmarkl na poczatku chcialm cie przeprosic ze zapomnialam o Kevinku!Za to dwa moje kolejne oklaski powedruja do ciebie,nie wiem jak to sie stalo,przeciez to tylko 3 dni za Julka,nie gniejwaj sie kochana!!!
A co do tego odruchu to Julka robi dokladnie tak samo jak twoj Kevin!!!Ale co ja mam zrobic,pytalam o skierowanie do specjalisty ale ona mi powiedziala ze nawet naprawde nie ma sensu.Najwazniejsze ze sprawdzila jej napiecie miesniowe szyji,gdyby cos bylo nie tak wyczulaby,ja zreszta tez z zawodu jestem terapeuta zajeciowym i znam wiekszosc jednostek chorobowych,potrafie rozpoznac jakies wieksze zaburzenia ale to faktycznie do niczego nie pasuje.Ja mam na to jedna rade,nie wkladam ja wogole,za jakies 2 tyg.sprobuje i zobaczymy czy zapomni,do tego czasu na 100% powinna a jesli nie bede myslec dalej!Acha sliczne prezenty!
Jutro wam odpisze reszte bo zmykam spac!

• Mamusia
hehe dziewczynki ja sie nie gniewam
dziekuje za zyczonka 🙂
Patrysiu Ty masz fotelik z graco a ja z jane.
No i co do mleka to Kevinek jak zasnie o 9 po jedzonku , to budzi sie jeszcze o 10 na druga butle i pozniej o 1 , potem o 4 i o 7 po czym spi jeszcze do 9. Jak wstaje nie je , dopiero kolo 11 je i znowu drzemka.

• Mamusia
czesc kochane

sto lat sto lat niech zyja zyja nam JULECZKA , HANIULKA I FRANIU nasze kochane slodziaki buziaki od ciotki i toski

ja juz na nogach musze dokonczyc ciasto , bo wczoraj upieklam a dzis musze krem zrobic , robie fale dunaju , bo dzis goscie wpadna bo mam imieninki 🙂

tosiek od rana marudzi te zeby nas wykoncza , niech juz wyjda
tak krociu zrobila sie absorbujaca chciala by tylko stac ale jeszcze sie przewraca puszcza sie i bach nie raz na pupe a nie raz poprostu leci cala i walnie sie i placze a jak siedzi to tak marudzi jeczy ze szok nie wiem czym ja zabawiac

milego dnia

• Mamusia
jusmarkl no widzisz ze mnie to jednak GAPA nie ma co. Przepraszam że ja też zapomniałam i życzę wszystkiego co najlepsze dla KEVINKA z okazji ukończenia 7 m-cy 😘 😘 😘 sto całusków. Widzisz ja to tak czytam, czytam potem nawet nie wiem co komu odpisać bo za dużo tego, a życzonka miałam napisać i w końcu zapomniałam.....

Ja dzisiaj znowu w robocie, ledwo wstałam, już od 7 ślęczę ....

Oli mam nadzieję że Michu znajdzie szybko pracę, bo rodzina na utrzymaniu to postara się i będzie GIT 🙃

Martex - Ty to kuruj się kobieto bo mąż się nie doczeka ....

A najlepszy na ból głowy to jest SEX !!!!!

• Mamusia
Patrysiu Juleńka ślicznie wygląda w tych prezencikach... słodziak taki, ja już przerabiałam te słodziutkie ciuszki dla dziewczynek, teraz męskie kamizelki przyciągają mój wzrok, ale takie słodziaki także :-)

Jusmarkl dzięki za PICASA :-)muszę naprawić :-)

• Mamusia
hej Oli - w robocie niestety .... kup Ty Tosi tego pchacza - uważam że jest dużo fajniejszy i zdrowszy dla naszych bobasów i będziesz miała prezent dla niej :-)

Właśnie dla JULECZKI I HANECZKI też najlepsze życzonka normalnie dziewczyny jesteście SUPER :-) 😘 😘

• Mamusia
asiulek a ja sie balam tego pchacza ze ona fiknie przez niego , mowicie ze on bezpieczny jest ?? bo ja go ogladalam

a jusmarki super prezenty widzialam ten stolik pan mi rozlozyl a taka mate do tanczenia moja odzia inna bo dostala 2 lata temu na gwiazdke ale podobna fajna rzecz , a krzeselko wlasnie to chcialam kupic 🙂

• Mamusia
no ale jak ona jeczy mowie ci asiula zwarjuje jeszcze troche hahaha i ciagle krzyczy jak cos chce am :laugh: :laugh: bo moj maz jak ja karmi lyzka to mowi do toski zawsze am i ona wtedy otwiera szeroko buzie i tak ja nauczyl i ja tez tak robie no bo latwiej dzieki temu sie ja karmi i teraz toska tez juz krzyczy am :laugh:

• Mamusia
moze wysle meza po tego pchacza i dostanie tosia troche wczesniej 🙂

asiula z checia bym stad gdzies pojechala ale maz by mnie w zyciu nie puscil hihihihi no ale ty zapakuj wszystkich i musisz mnie odwiedzic daleko nie masz :laugh: to tylko 100 km

Hej 🙂

Jusmarkl-Super prezenty dostana Twoje dzieciaczki. 🙂 Pewnie beda zachwycone. 🙂 Ja tez myslalam zeby Lence kupic ten stoliczek z FP, nawet juz go licytowalam, ale wlasnie szwagierka mi napisala, ze oni kupili podobny tylko z innej firmy, wiec po co jej dwa podobne i kupimy jej misiaczka przytulaczka. 🙂 Tata mi ostatnio mowil, ze kupil jej lalke spiewajaca i tanczaca, a dzisiaj siostra mi pisala ze tej kupila lalke tylko smiejaca sie. To bedzie miala Lenusia laleczek. 😉

Oli-Mi sie tez wydaje, ze ten pchacz jest bardzo fajny. 🙂 Chyba wpadne do Ciebie dzis na te ciacho. 😉

A ja sobie szukam na allegro jakies fajnej tuniczki, bo ostatnio pozamawialam sobie golfikizeby bylo mi cieplo w gorach, a teraz tak sobie pomyslalam ze nawet nie mam czegos takiego co bym mogla na swieta zalozyc i ladnie wygladac, wszystko mam duze, albo male.

Lece ogarnac mieszkanko.
Milego dzionka!! 🙂

• Mamusia
asiulek no meza tez zapakuj hihihi na dziewiczy nie wybieraj sie sama pierwsza dluga trasa musi byc z nawigacja :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

tusienko to przylatuj 🙂 posiedzisz troche w polsce 🙂

juz wlasnie rozmawialam z mezem na temat tego pchacza i zobaczymy go jeszcze raz i sprawe przemyslimy

a ja chce sprzedac toski wozek bo musze miec juz lzejszy bo tego sama nie zniose z 4 pietra a nie dlugo nie bedzie mial mi kto go znosic tak to zawsze michu byl tylko nie wiem za ile go puscic

• Mamusia
Hej Kochane 🙂

Jestem i ja. Nocka lepsza od poprzedniej ale i tak mialam goraczke tylko nie tak wysoka. No i chociaz z lozka wstac sama moge i mi sie nie kreci w glowie wiec znacznie lepiej jest 🙂
oli - najlepsze zyczonka imieninowe 🙂 🙂 🙂 i milej zabawy.
Tusienka - to pochwal sie co tam kupilas sobie.
Patrysiu - skoro lekarka mowila, ze to nic zlego z tym przechylaniem glowki, to pewnie tak jest. Lekarze z reguly chuchaja na zimno, a skoro babka mowila, ze niepotrzebny specjalista, to nie martw sie. Moze nie wsadzaj jej jakis czas i zobaczysz czy jest poprawa. A ja pytalam wczesniej juz, czy tak nie robi jak dluzej posiedzi, bo moj Fili jak je, a potrafi i jesc z 30 min., to wlasnie wtedy te glowke przechyla i mi sie wydaje, ze ze zmeczenia juz.
Co do pchaczy i chodzikow to tez slyszalam, ze pchacz bezpiecziejszy, no ale my mamy chodzik, bo dostalismy i Fili go wrecz uwielbia. Staram sie go nie wsadzac duzo, czasem jak nic nie pomaga, bo sie nudzi, to wlasnie chodzik jest rozwiazaniem, bo w nim posiedzi 🙂

• Mamusia
Wszystkeigo naj,naj,naj dla Juleczki,Hani i Frania!!!
Duzo zdrowka i usmiechu kazdego dnia!!!

Dziendobry!!!
Tusienko ja tez uwielbiam tuniki,dziewczyny powiedzcie mi jak wy zamawiacie z Alegro Ja chcialabym w tym roku zamowiec prezenty dla dzieciaczkow w polsce.Mozna karta placic czy tylko przekazem i co z kosztami przesyllki,czesto czytam ze sie placi przy odbiorze???Sorki ze taka dupa wolowa jestem ale nigdy jeszcze nic nie zamawialam!!!
Asiula biedactwo w pracy,niech ci szybko czas leci i do domku!!!
Jusmarkl juz dalam obiecane 2 oklaski!!!
Oli tez znowu kusi przesmakami!Blagam wklej chociaz fotke ciacha!!!!Hahahah 🤪

Ja wlasnie mam tego "pchacza" ale z Vtech.
http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker-pink/
Jest fajny bo ma wyciagana ta grajaca czesc i julka caly czas sie tym bawi! [img size=166]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/v-582bf0e2acee922fb4414ba00111d6f3.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
oklask dla OLi z okazji imienin 😘

Juleczka,Hania i Franio - najlepsze zyczonka !!!!!!!!!!!! 😘

Patrysiu - jesli chodzi o allegro, to ja bym sie teraz bala zamowic chyba ze DHL-em, bo trabilki w TV teraz, ze jest tyle zamowien, ze do swiat prezenty moga Poczta Polska nie dojsc, wiec by ludzie nie byli rozczarowani !!! No a DHL to z 3 razy drozszy tylko, ze idzie 24-48 godz. 😞
Jesli chodzi o zakupy na allegro, to mozesz placic na konto bankowe i czasem przy odbiorze ( maja czasem wymogi, ze musisz spelniac jakies warunki np. 10 pozytywnych komentarzy miec, by Ci wyslali i bys mogla placic dopiero jak odbierasz).