Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehe skleroza dokładnie 🙂 a wogóle ta pogoda pada i pada ..

hej justiks jak tam córcia ??

ja będę mieć znieczulenie, jak anestezjolog będzie w szpitalu dostępny 😁

• Mamusia
Powiem wam, że w nocy łapie mnie taki niesamowicie dziwny ból ostatnio. Tzn. jak wstaję siusiu i spowrotem kładę się do łóżka to nie mogę się ułożyć na razi, bo jak się położę na boku to tak niesamowicie mnie w podbrzuszu kłuje, że muszę odczekać jakiś czas i potem dopiero się układać. Masakra to jest...

to dobrze 🙂 ciekawa jestem jaka moja będzie 🙂

Żanka mnie bolą strasznie nogi, łydki, nie mam skurczy ale tak o mnie bolą :/ i te pachwiny !! wstać z łóżka nie moge, masakra !

• Mamusia
Hejo 🙂 Mi zostaly jeszcze 4 tygodnie, a juz sie tak boje, ze masakra. Im blizej tym wiekrzy strach przed porodem. Ale chce juz tego rozwiazania, bo mecze sie w tej ciazy, nogi bola, plecy, brzuch, ciezko Mi, ale najgorsze jest Moje samopoczucie. Ciagle zmienia Mi sie..raz sie smieje, zaraz placze i ciagle sie denerwoje. Sama nie wiem o co tak do konca sie wkurzam itd. 😠 Ale teraz jestem zla, bo mam jeszcze mnostwo do sprzatniecia, w tygodniu musze opkupic sie we wzsystko juz,a do tego nie mam nawet jeszcze luzeczka. Tesciowa sie zadeklarowala, ze kupi. Ciagle tylko mowi gdzie widziala w Polsce fajne itd. a kupi to nie wiem kiedy...chyba za rok 😠 Wolala bym zebysmy sobie sami kupili, juz by stalo.

mi neostrada sie wyłącza często :/

Mroczi 😘 też mam humorki, normalka, a co do wózków i łózeczek to teście dali kase my kupiliśmy, i tak mi się wydaje że jest najlepiej 🙂

• Mamusia
No wlasnie, ja bym wolala sama kupic. Wozek mam, ciuszki tez, rozk i reczniczek narazie jeden, reszte kupie jutro, pojutrze. tylko luzeczka nie bedzie jezscze. jestem taka wkurzona, ze malo 😠 A te humorki to Mnia zabijaja, czasem wpadam w taka depreche, ze tragedia. Ide sprzatac, moze Mi sie humor poprawi. Akurat meza nie ma wiec bezdie latwiej, nie bedzie przeszkadzal :P

• Mamusia
A Ja stwierdzilam, ze te Moje nerwy to przez tesciowa. Niestety mam pecha 😠 Chciala bym na jakis czas sie odizolowac od nich, a nie da sie. 1000...tel dziennie i 1000...pytan do... Maskara. Chciala bym troche prywatnosci. Dlatego chyba Mi tak ciezko 😞 Zrobilam wlasnie dla was nowa fote brzucha mojego. Zaraz wrzuce 🙂