Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziekuje za oklaska 🙂no wiec u mnie było tak.poszłam do gina i ledwo do niego doszłam bo taki nacisk czułam on stwierdził zebym poszła na odział zeby i mi zrobili usg czy wszystko ok i czy wody sa w normie...dał mi skierowanie i poprosiłam do innego szpitala.wiec poszłam tam z mysla ze tylko sprawdza i wróce do domku.okazało sie ze mam rozwarcie na 6 palców,za chwile na 7,a za niedługo miałam juz pełne!!!miałam skurcze tak jak wam pisała Magdey ale sie nie zapisywały.z kroplówka chodziłam sobie do 2 w nocy....chodziłam bo tak własnie miałam wywołac mocniejsze skurcze.no ale odłączyli ja i pozwolili spac.pozwolili jak pozwolili 🙂bo spałam moze z godzinke.rano zaczełam pocierac sobie sutki....i chyba to pomogło bo przed załozeniem ktg miałam juz dwa silne skurcze!!!na ktg od razu sie zapisało.przebili mi pecherz z wodami,a po tym akcja rozwineła sie masakrycznie szybko.parłam juz majac badanie ginekologiczne hihi.najlepsze jest to ze mój mąz nie zdązył dojechac na ten poród...dosłownie 2 minuty po go zobaczyłam... 🙂ale moze i dobrze bo krzyczała bym na niego.

• Mamusia
ta połozna która mi poród prowadziła powiedziała ze skurcze by sie zapisały gdybym inaczej lezała i ze sie dziwi ze mi tego pecherza nie przebili podczas pierwszej próby.bo było by juz głowy 😠 a tak to sie namęczyłam bo te skurcze były mocniejsze.niz te co sie rano zapisały!!

• Mamusia
wogóle super położna,super szpital,warunki,lekarze itd.Magdey polecam bardziej niz żeromskiego.tym bardziej ze teraz do żeromskiego trafiły jakies osoby z tą zakaźną grypa.tak mówili w tv 🙂a warunków nie ma co porównywac...przedewszyskim czysciutko!!!dobre jedzenie 😉

• Mamusia
co do mojego skarbka to jest cuuuuudowny!!!jest bardzo grzeczny.tylko je śpi ,je śpi i robi kupki 🙂troszku nawet do mnie podobny 🙂i niby wiekszy od Kamilka jak sie urodził ale wcale tego nie widac....wczoraj kolezanka porobiła fotki,jak tylko je bede miała to wstawie .a narazie załacze jedna z tych ze szpitala.aha reakcja moich dzieci.chwila bezcenna !!!!!zreszta trwa do teraz 🙂są poprostu zachwyceni.cały czas głaszcza ,przytulaja i całują!!!! 🤪 jestem w szoku ze tak Kamilek reaguje 😁

• Mamusia
U Mnie bez zmian, tylko szyjka coraz bardziej miekka i tyle. Na wczesniejszy porod sie nie zapowiada. Kolejna wizyte mam za dwa odnie, wtedy zostanie do terminu 4 dni. Zobaczymy co bezdie 🙂 Oprocz tego chora jestem strasznie, ledwo zyje, a do tego te upaly, nie do wytrzymania 🤢