Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasiulek - głowa do góry - ja też na nogach 🙂 Nie opuszczam ciężarówek na razie:P Będzie dobrze - kiedyś i na nas przyjdzie czas 🙂 A ta "galaretka" może być oznaką, że coś się zaczyna dziać, ale nie musi - mi czop wypadł ponad 2 tyg. temu.

• Mamusia
hej laseczki wróciłam do was 🙂dzis mnie wypuścili do domku z Wojtusiem 🙂teraz sobie smacznie spi a ja musze sie wykąpac zeby dojsc po szpitalu do siebie....później wam napisze co i jak...bo nie było źle,drugi okres porodu,czyli bóle parte trwały tylko 5 minut!!!!!wogóle dobrze sie czuje,siedze i chodze jak bym nie rodziła.jedynie co to boli troszku brzuch podczas karmienia,ale to tylko przez to ze macica sie obkurcza.jak znajde wiecej czasu to dam fotke. aha i nadrobie coscie tam pisały.buziaczki

• Mamusia
Jeeee Milcia już z nami 🙂 Ale fajowo:P Gratulacje kochana 🙂 Cieszę się baaardzo, że wszystko ok, no i że poród fajnie przeszłaś 🙂 Maluszka masz zdrowego i śliczniusiego więc nic więcej nie trzeba Ci życzyć 🙂 Skoro Milcia wróciła, to wypadałoby, żeby ktoś ją zastąpił w szpitalu:P

Właśnie zjadłam obiadek. Powiem wam dziewczyny, że mnie coś martwić zaczyna - moja Mała od wczoraj wieczora praktynie się nie rusza... Nie czuję jej.. Denerwowałam ją, biegałam po schodach, nawet kawę wypiłam, a ona nic, a to do niej nie podobne 😞 Już nie mogę się doczekać 17 kiedy u lekarza będę...

• Mamusia
Super, ze Milcia jest juz z Nami ! :laugh: Jak milo, ze nic Cie Milciu nie boli i wszystko bylo ok. Ciekawe ktora nastepna w kolejce. Zanka trzymam kciuki, zebys urodzila jak naj predzej. Nie martw sie napewno jest wszystko OK. Wam tez jest tak goraco jak Mi ? Zaraz chyba padne 🤢 Wychodze wlasnie do lekarza, jak wroce napisze Wam jak tam u Mnie. 😘

• Mamusia
Dzień dobry Mamuśki 🙂 Odprawiłam właśnie męża do pracy i mam luzzz 😉 pora się pouczyć ;/ kurde co drugi dzień mam egzamin ;/ i do tego te upały ;/ makabra ;/ aż nic się nie chce ;/
wpadnę tu później, jak się obudzicie 😉 pa 🙂

• Mamusia
Witam w kolejny upalny dzień. Wczoraj gadałam Wam, że mnie skurcze nie łapią a wczoraj jechałam z męzem z supermarketu i mnie 2 chyciły i mówie mężowi że coś mnie skurcze łapią ...a męża mina była wtedy bezcenna:P Zbladł i mówi, chyba nie będziesz teraz rodzić...haha. Ile się uśmiałam. Coś mi się zdaje że poród będzie pojedynczy a nie rodzinny. Skoro mój mąż o 2 skurczach blednie to co dopiero będzie potem. Ale decyzja do niego należy. Już mu wczoraj powiedziałam, że jak wyjdziesz z sali porodowej w trakcie bo nie dasz rady to zrozumię 🙂 śmieszny jest ten mój mężulek czasami 🙂 Ale za to życie mam wesołe 🙂

• Mamusia
Ania 213...napisala o 7 rano: hej Mroczi Bamboczi3maj za mnie kciuki.od 2 w nocy nie spie ,bo pojawily się skurcze.do tej pory są bardzo nieregularne i krotkie aczkolwiek bolesne.da się je wytrzymac,ale spac się niestey nie dało,heh.pewnie zaczeła się pierwsza faza utajona..trwa podobno do 8 godz.potem jak beda skurcze 60 sekudnowe co 5 min pojade do szpitala,a narazie czekam.moze tak się zdarzyc ze ustąpią ,ale chyba nie skoro tyle czasu to trwa juz...no i miedzy czasie była biegunka i jakas brazowa wydzielina takze to chyba napewno pierwszy okres porodu...

No to chyba nastepna Lipcoweczka bezdie miala dzidzie 😆

• Mamusia
A u Mnie bez zmian, szyjka tylko mieknie i tyle. Malej sie nie spieszy do wyjscia. no to Sobie jeszcze poczekam. Ja nadal chora,w czoraj ledwo co zylam, zasnac nie moglam, jeszcze ten upal do tego 😞 A rano zlapal Mnie okropny skurcz w lydce. Teraz ledwo co chodze 😞