Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Właśnie wróciłam ze spacerku w trakcie którego tak zaczęła mnie boleć lewa pachwina, że nie umiałam kroku zrobić! A do tego śmigły mnie takie dwa konkretne skurcze... Uuuu ostro było:P Teraz idę do wanny się zrelaksować i do łóżeczka. A może na porodówkę:P :laugh: Dobrej nocki mamuśki 🙂

• Mamusia
hej 🙂
jaka słodziutka kruszynka 🙂 ale Aniunia ma już fajnie, wszystko za sobą, a ja nadal w poczekalni, wczoraj co 2 godz zmieniałam wkładke bo coś mi wyciekało, ale nie wiem czy to ten czop który rzekomo odchodzi czy po prostu takie miałam upławy, ale poza tym żadnych symptomów nadchodzącego porodu 🤢 więc czekam dalej
dzidzia się kręci i napiera na krocze, brzuszek czasami twardnieje ale nie boleśnie więc cóż...

• Mamusia
Jejciu - jaki kochany dzieciaczek 🙂 Prześliczna 🙂 Chciałabym już takiego swojego mieć w ramionkach i tak tulić tulić tulić 🙂 Mi ten czop zakichany odchodzi ciągle od piątku - jak mi położna zrobiła masaż szyjki. Ale takimi ilościami, że MASAKRA! Oczywiście zabarwiony krwią. Miałam nadzieję, że coś się rozręci w nocy, ale nic 😞 Nadal czekamy. A wy mamuśki na porodówkę wszystkie trafiłyście? Bo jakoś tu pusto...

• Mamusia
hej laseczki co tak pusto tutaj dzisiaj???czyżby wywialo wszystkie na porodówkę 🙃 ???czy tylko do kościoła???Aniunia sliczna ta twoja córcia 🙂a gdzie fotka synka Ani13....?kurcze dziewczyny ale sie ze mnie leje!!! 😞normalnie już mam dosc,wczoraj było juz mniej a od nocy z powrotem to samo!!!do tego brzuch zaczał boleć,a w sumie nic nie robiłam,bo mąz gotuje odkąd wyszłam ze szpitala,sprzata ,zajmuje sie dziecmi,nawet w nocy wstaje zeby mi podac malenstwo 🙂tak samo zresztą jak przy Kamilku 🙂wiec nie wiem kurcze czemu mnie tak zalewa... 😞

• Mamusia
aha bo jeszcze nie pisałam...pisałam tylko kiedys ze u mnie wszystko jest na odwrót.najpierw dziecko,później ślub itd.....zapomniałam napisac wam ze wkoncu dostałam pierścionek zareczynowy od mojego męza hehe 🙂tyle ze oswiadczył sie w kuchni niezbyt romantycznie 😁ale uklęknął 🙂i sie popłakał hihi to teraz ju wszystko za nami ,oprucz koscielnego:P

• Mamusia
willsonka slicznie wygladasz 🙂a sukienka rewelacja:Pwłasnie mam pore karmienia 🙂mówie wam jaki ten Wojtus głodomorek!!!! a jak umie piszczeć i sie wydzierac hihi.słodosci mamusi 🙂dzis mi nie dał spac bo zamiast budzic sie co 2 godzinki to on co godzine 😞ale jemu mozna wybaczyc,choc strasznie nieprzytomna jestem 🙂aha i powiem wam ze przymierzałam ciuchy z prze ciazy...i jest juz naprawde super 🙂bo weszłam prawie we wszystkie:P

• Mamusia
😞 Spacerki, schody itd, ale na razie nic - poza tymi wczorajszymi mocnymi dwoma skurczami... Ten czop cały czas mi odchodzi - nie wiedziałam, że tego aż TYLE jest. Położna mi powiedziała w piątek o 18.30, że do dwóch dni powinnam spokojnie urodzić, a max 3 dni mi daje. A tu nic 😞

• Mamusia
no ja tez nie wiedziałam choc to moja trzecia ciaza była....kurcze najgorsze takie nastawianie sie.ja tak od 30stego tyg.czekałam i nic ...cierpliwosci żanciu,kiedys to musi nastąpic 🙂eee kurcze musze małego dokarmic bo sie upomina....pijawka jedna 🙂

• Mamusia
Milcia jaki slodziak z tego Twojego Wojtusia ! Ja dopiero na komputerek teraz weszlam, bo sprzatalam troche, nie moglam patrzec na ten syf. Niedlugo bede pewnie obiadek robila.Pogoda dzis lepsza nie ma takiego upalu, no i Ja lepiej sie juz czuje 🙂 A Ania312... chyba jeszcze ze szpitala nie wyszla. Ma sie odezwac na gg do Mnie jak juz bezdie i pewnie da na nk odrazu fotki maluszka 😆 Mi zaden czop nie odpada i wpogole nic sie nie dzieje, tylko szyjka miekknie. No zobaczymy ile jeszcze.

• Mamusia
dzieki Mroczi 🙂ale tu dzis pustki!!!!halooo dziewczyny wszystko wporządku???nudzi mi sie troszku bo córci nie ma od wczoraj bo wkreciła sie do babci na pare dni 🙂mąz pojechał do bratanicy na chrzest i zostałam sama z Wojtusiem 😞 a on ciagle śpi!!!próbowałam sie zdrzemnąc troszku ale mnie obudzono po 20 minutach 😠no i nudaaaaa.kurcze wyszła bym juz na jakis spacerek ale teraz to sie juz boje po ostatnim,jednak zbyt słaba jestem. zapodałam sobie suwaczki z wszystkimi moimi pociechami 😁jak wam sie podobają??? 🙂

• Mamusia
Cześć Mamuśki ja się melduję 🙂 wcale nie rodziłam tylko rodzinka była w odwiedzinach 🙂 Żanka ja też nieraz mam takie bóle ale jak widać nic po za tym się nie dzieje 😞 trzymam kciuki Żanka żebyś dziś poszła na tą porodówkę jak pójdziesz to idę zaraz za tobą :laugh:
Justiks córci rewelacyjne zdjęcie zrobiłaś 😉
Milcia twój wojtuś jaki słodziak 🙂 no i dobrze że mąż nie daje ci się przemęczać 😉 a suwaczki z dziećmi śliczne 😉
Mroczi nie martw się na ciebie też przyjdzie czas 😉