Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gusia kochana dobrze,ze masz skierowanie!!nie martw sie napewno bedzie ok,tylko trza sie upewnic 🙂moj Mały dalej brzęczy,ten zab juz widac,ale cos przebic sie nie moze ,dalej się slini i nawet mial 37stopni...my jutro szczepienie i też nam zwaza malucha..on tylko na rekach by siedzial,a ja juz garba dostaje:P

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Guśka to uważaj tam na siebie. I rób rób badania minął już taki czas że trzeba zadbać też o siebie.
A że tak spytam pranie robisz ręcznie?Jeśli mogę spytac to dlaczego? Podziwiam. Ja wrzucam wszystko do pralki.Oczyuwiście tylko na odpowiednie programy.
A ząbek Zuzki jak szpileczka taki kłujący 🙂 Śmiesznie.

Dobrej nocki życzę

Ps
Magdey a dzisiaj właśnie myślałam co tam u Ciebie i że pewnie w szkole siedzisz dlatego nie zaglądasz 🙂 Pozdrawiam.

• Mamusia
witam mamusie!
Magdey, Anunia, Ziolka, Madziatre fajnie was znowu widzieć na forum! Jest teraz co poczytać. 🙂 🙂 🙂

Ania131206 ja znalazłam sposób na to żeby nie nosić Marcela ciągle na rękach! Kupiłam Huśtawko- Skoczek! Marcel jest zadowolony i nie chce z niego wychodzić a ja mam trochę czasu dla siebie żeby coś zrobić! Świetna sprawa!

Sola to fajnie że dla Julki nic nie jest po jajecznicy i parówkach!

Guska to dobrze że poszłaś wreszcie do lekarza i dostałaś skierowanie. Życzę dużo zdowia w nowym roku!

Milcia zazdroszczę sama bym pojeździła na sankach!

• Mamusia
🙂HEJ DZIEWCZYNKI...W KONCU JEST CO CZYTAC 🙂KASIULEK CO DO SANEK TO ZAWSZE MOZESZ SPRÓBOWAC...JA MYSLAŁAM ZE STARA D...ZE MNE A JEDNAK...FAJOWO TAK POZJEZDZAC A DZIECI JAK SIE CIESZYŁY...NAJWIEKSZY UBAW MIAŁ OCZYWISCIE MÓJ MAŻ:dTYLKO ZE LEDWO DUPE ZMIESCIŁAM BO TROSZKU UROSŁA HEHE...A SANKI Z OPARCIEM 🙂GUSKA SUPER ZE BYŁAS U LEKARZA...TRZYMAM KCIUI ZEBY BADANIA WYSZŁY DOBRZE I DUUUZO ZDRÓWKA ZYCZE.ANIA MOJEMU WOJTUSIOWI ZĘBAL NIE MOZE SIE PRZEBIC JUZ OD PONAD TYGODNIA....AHA WOJTUS ZACZYNA PO MALUTKU SAM SIE PODNOSIC DO SIEDZENIA!!!JESZCZE DŁUGA DROGA PRZED NIM ALE DZIS PIERWSZY RAZ TO ROBIŁ I FAJNIE MU SIE UDAWAŁO...HEHE LENIUCH 🙂

• Mamusia
ziolka ręcznie prałam tylko body i kaftaniki, rzeczy Antosi o to wszystko takie delikatne i rozciągliwe a jak mam mało to szkoda włączać automatu, ale mój mąż wczoraj stwierdził że nie pozwoli mi prać w rękach i pojechał po malutką franie, już stoi w łazience,no i zrobił mi prezent i kupił też wypasiony ciśnieniomierz na ręke, o mieliśmy ten nadgarstkowy ale do kitu jest. Chyba się troszke przestraszył, kochany jest że tak się troszczy o mnie. Mała daje dziś popalić.Ania moja też brzęczy od rana i nic jej nie pasuje, wezme ją na pole to pośpi i będzie chwilke spokoju. Całą nocke miałam nie przespaną , mąż był w pracy a ja przewracałam się z boku na bok, to chyba z wrażenia po tych wizytach u lekarzy. Milcia a jak swojego szkraba dajesz na sanki na siedząco, czy pół leżąco? Moja sama siedzi tylko przez kilka minut potem się męczy i trzeba ją asekurować, nie wiem czy wytrzymałaby na sankach?

• Mamusia
Milcia brawo za bloga!!super jest 😁 😁mam nadzieje ,ze kaczki nakarmione o=i odkurzacz tez hihi.słodkie dzieci.Nie uwierzycie ,ale moj Mały spał do 13!!!oczywiscie obudzil sie wczesniej,zrobil booom w pampersa i poszedł dalej nynać.ja w tym czasie musialam poprac bielizne po wielkim booom.ucze sie gotować,wyszła mi pyszna pomidorowa z ryzem,bo w miedzyczasie makaron przypalil się i dorobilam sie pierwszego przypalonego gara...no,ale od czegos trza zaczac.mój Mały tez siedzi z asekuracją,probuje sie sam podniesc czasem sie uda czasem nie...

no no no Milcia fajny ten blog 🙂:P fajne te zdjecia na sankach hehe!
wróciłam ze szkoły, i jestem taka głodna:P

ja na sanki Natki nie brałam jeszcze 🙂 oby we ferie był snieg :P naomiast tez ma jakis dziwny dzien dzis.. chce pisac ze mna na klawiaturze 😁 i gaworzy niegrzeczniuch mój mały 🙂

• Mamusia
Guśka wiem że te rzeczy sa takie delikatne i aż szkoda czasami ale chyba jednak lepiej mieć zdrowe ręce na starość 😉
Dobrze że w tą franie się zaopatrzyłaś.

A wiecie co. Zuzi wyszedł ząb na dole z 3 dni temu a dzisiaj dojrzałam drugiego ale na górze. I coś mi wygląda na to że idą jej 4 od razu bidulka.
Jakieś zele na zabkowanie polecacie?

• Mamusia
Witam mamusie 🙂 Wstawać już 🙂 U mnie bardzo sypie śnieg, ale na spacerek pójdziemy ok 13 bo nawet nie ma dużego mrozu. Mała wstała o 7:30 a teraz ma drzemke. No i ciągle brzęczy, hihi...Ech nie ma co robić już pomysły mi się kończą jak tu ją zabawić. A wy jak zabawiacie wasze szkraby? Może sprzedacie jakiś pomysł?:laugh:

• Mamusia
🙂hej dziewczynki.fajnie ze wam sie podoba mój blog....jakos tak wpadłam na smyki....a Kamil w tej chwili zadziwiał nas swoimi tekstami i swoim zachowaniem ..wiec stwierdziłam ze trzeba to zapisac...teraz rodzinka wie co i kiedy mówi 🙂no i jak sie Wojtus rozwija....ziolka współczuje Zuzi 😞bidulka...mój Kamil tez tak miał jak mu zebale zaczeły wychodzic to po cztery na raz...Wojtus tez jest troszku nie spokojny od jakis dwóch dni...ale i tak jest super grzeczny...wczoraj dostał biszkopcika z ciasta...mamusia z córusią upiekła ..ale mu smakował!!!wie co dobre i jak pyszczka otworzyc 🙂co do zabawiania...Wojtus lubi bawic sie chusteczkami..bo szeleszcza...ostatnio zauwazył w koncu swoje nogi i próbuje włozyc je do swojej buźki 😁lubi bujac sie w foteliku samochodowym....zawiesza sie na telewizji...mały telemaniak z niego rosnie...a i uwielbia pilot od telewizora 🙂z zabaw...gm ..to w sumie nie mam pomysłów....ilez mozna robic akuku...czy kosi łapki...lubi tez jak mu spiewam...Weronika mu czyta i to tez uwielbia 🙂

• Mamusia
Guska007 napisał:
Witam mamusie 🙂 Wstawać już 🙂 U mnie bardzo sypie śnieg, ale na spacerek pójdziemy ok 13 bo nawet nie ma dużego mrozu. Mała wstała o 7:30 a teraz ma drzemke. No i ciągle brzęczy, hihi...Ech nie ma co robić już pomysły mi się kończą jak tu ją zabawić. A wy jak zabawiacie wasze szkraby? Może sprzedacie jakiś pomysł?:laugh:

witam 🙂
jak wcześniej pisałam kupiłam huśtawko skoczek i mam chwilę żeby się czymś zająć a Marcelek uwielbia skakać! sprawia mu to przyjemność! 🙂

• Mamusia
hej laski...u mnie śniezenie i mrozno.az sie nosa nie chce wychylić.kasia jak juz guska napisala wklej na foto i podaj cenę skoczka 😁 mój Mały tez lubi tv zwlaszcza teledyski i laski hehe.i wlasnie foliowki.pomysłow na zabawe tez mi brakuje eh,ale wiem ze uspokaja suszarka 😁 tak wlasnie zasypia ,nie musimy lulac...a dzis dlaam mu lyzke pomidorowej i wczorakj tez,ale sie trzasł za ta pyszna zupkaL 😁LD

• Mamusia
u nas na dworze super...nie za zimno nie za ciepło...jakies 3 stopnie na minusiku.byłam z dzieciorkami na sankach...hehe tym razem nie zjezdzałam ale cała mokra wróciłam do domu bo Weronisi zachciało sie zucac śniezkami...nieła jest najpierw mi mówi mam zrób mi sniezke a jak jej ja dałam to ona mi sru...i tak sie natarłysmy i wytalałysmy we sniegu ze szok 🙂Kamil tez nie lepszy....zjezdza nawet na jabłku z dosc wysoka 😁i skubany od razu wiedział jak 🙂oczywiscie nie mógł sie opanowac i jak zawsze zjadł troszku sniegu 🙂Wojtus własnie zjadł jabłko...i sie buja....mąż przymulił troszku bo miał dzis na 4.00 do pracy i jak przyszedł to od razu po obiadku poszedł spiochac 😞....teraz telemaniak jeden skoki ogląda 🙂...ale ja nie bede dłuzna 😉.co sie rozpisałam....własnie kasiulek daj jakiegos linka jak masz z ta hustawka....tez jestem ciekawa 🙂