Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mi tez się podoba,moze zamówimy...ale mam lenia ostatnio to Wam mówię.Mały dziś trochę spokojniejsze.2 zab mu się ładnie przebił a on dalej sie slini 😞co mu załoze ciuszek to cały mokry 😞
a ja mam straszny tradzik...zawsze miałam, z tym problem,ale lekarz mowil ,ze po ciazy bedzie juz tylko lepiej,a jest masakra,mówię Wam...myslicie ze przez karmienie>>?idę zaraz spac,choc senna nie jestem...ale zmusic się trza poki okazja jest i Mały spi..dobranic laseczki

• Mamusia
hej 🙂co to nikt jeszcze dzis nie zaglądał?u nas dzis ciepełko....Ania pewnie mu idą nastepne zebale....żębów ma byc 20 😉do 2 roku zycia maja czas wyjsc wiec troszku cierpliwosci....pewnie wszystkie szkraby tak sie slinia 🙂.dzis mam troszku roboty bo jutro gosci mam ino i trza jakies ciasto upiec i takie tam....pasowało by ich czyms ugoscic 😁.juz sie nie moge ich doczekac....zrobie jakies koreczki....cos na ciepło itd.aha Wojtek w koncu zaczął przewracac sie na boki!!!normalnie myslałam ze nie załapie...hihi.

• Mamusia
No właśnie do czego konkretnie? Na boki futryny, czy do góry jak huśtawke do drzwi? A mnie wysypała sie opryszczka na kąciku ust, i boje sie bo mała ma zaczerwienienie na górnej wardze, narzie bez pecherzyków, ale strasznie sie boje ze ja zaraziłam 😞 Jak tak to rano do lekarza 😞 Mam cicha nadzieje ze moze przyszczypała sie bawiąc , lub od smoczka-zobaczymy

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂własnie pije kawusie no a zeby mi sie nie nudziło pijąc ją to pisze 🙂.....upiekłam wczoraj to ciasto...pyyyychotka.ciasto krysi...biszkopcik starte jabłka podsmazone z galaretka owocową....masa budyniowa polewa czekoladowa...i starta czekolada do posypki...polecam.ja tak ostatnio bawie sie w pieczenie ciast ...+ świeta i mi sie znowu przytyło.... 😞

• Mamusia
Hejo
Ja nie jem ciasta od nowego roku hehe no może tylko raz w tygodniu. A muszę się pochwalić że znowu waga mi zaczęła spadać z czego jestem bardzo zadowolona 🙂. Ale i tak chcę jeszcze z 5 kg zrzucić ale to powolutku tak żeby nie zaszkodziło karmieniu.

• Mamusia
hej laski...ja na wagę nie narzekam 😁 przed porodem ważyłam 56 teraz 54..już wiecej nie chcę schudnąc.i na szczescie teraz mam trochę większe bioderka niz kiedyś,takze wygladam jak kobieta 😁 😁 moj Lulus budzi się w nocy nie wiem czemu kilka razy 😞wczoraj caly dzien n ie spał w dzien,bo co zasnal to sie budzil,w efekcie wieczorem mielismy prawdziwe brzeczace dziecko....oj porazka

• Mamusia
hej widzę że mamusie dbają o linie 🙂 Ja ważę dużo mniej niż przed ciążą bo już 62kg a ważyłam przed 65 wiec jest nieźle, ale chciałabym sie pozbyć jeszcze trochę brzuszka żebym była płaściutka 🙂 Antosia na szczęście nie zaraziła sie opryszką, rano było ok, musiała się przyszczypać podczas zabawy , albo od cumelka 🙂 Ufff... ulżyło mi 🙂 Dziś u mnie bardzo zimno i sypie wiec ze spacerku nici. Ale jade na sklepy poszukać tej huśtawko skoczki może coś będzie, to dam wam wieczorkiem znać czy coś kupiłam i jak to wygląda 🙂

• Mamusia
hej ale laseczka z ciebie Ania...i powiedz gdzie ty masz brzuch bo go nie widze...ja to sie wagą nie bede chwalic 😞teraz załuje ze spowrotem pale i nie karmie bo bym jz zeszła z wagi a tak.....mam za swoje 🙂.tez musze sie wziąsc za siebie ....a juz było dobrze.... 😞 🙂

• Mamusia
Aniu wyglądasz przecudnie, a Julianek fajna pyza 😁. Słuchajcie mamcie mam do was pytanko: jakie jest wasze zdanie jeśli chodzi o chodziki. Wiem że to jeszcze za wczesnie, ale ciekawa jestem co wy myślicie, ponieważ zauważyłam że zdania są niesamowicie podzielone. Milcia ty jako doświadczona mama poradz coś. A widze że Wojtuś też niczego sobie 😁