Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
juz nas nie lubią!!! 😠 hej dziewczyny....kasiulek widziałam cie wczoraj w uwadze 😉moja córcia przeczytała nazwisko skojarzyło mi sie patrze a to ty... 🙂w koncu bartoszyce ....no i wiadomo o czym reportaz 🙂.Ania współczuje nocki....Wojtusiowi na szczescie przszedł katarek i całą nocke przespał 😉aha znowu sprzedałam na allegro komplet do chrztu

• Mamusia
hej mamki!
aa no pokazali reportaż z Bartoszyc! strasznie wyszłam. tylko zakopać się pod ziemię hehe! 😠 wycieli połowę tego co mówiłam i wstawili tylko to co chcieli usłyszeć!

a mój marcelek zaczął raczkować od wczoraj 🙂

i nie wiem czy przypadkiem nie będzie miał ospy wietrznej bo pokazują się mu czerwone plamki na ciele i pani doktor z oddziału powiedziała żeby opserwować do jutra czy ich nie przybywa! a w piątek wypis i do domu!

• Mamusia
no oglądałam 😁 szkoda ,ze wycięli pol Twoejej wypowiedzi..wiecie co?szkoda mi tej matki..starała się jaka mogła całe zycie,dziecko kochała....może było w tym cos psychicznego,ale teraz swiat zrobil z niej żmiję...jemu juz zycia nie uratują,ale mogli by jej pomoc zamiast az tak potepiac..

No no Kasia kariera w telewizji :P hehe jaki pustki straszne ...

moja mała raczkuje, 🙂 i zabki na górze chyba rosną 🙂 a tak to ja nie mam czasu 😞 matura, i praca maturalna! KOSZMAR!! 😞 [img size=298]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/HPIM1408brzuszek.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Cześć dziewczyny! Znowu powróciłam do świata żywych 🙂 U mnie już prawie ok, szwy ściągnięte, chodzę, kark jeszcze trochę sztywny ale wszystko idzie ku dobremu 🙂 No i mam nowinkę dla was bo kupujemy mieszkanie i lipiec/sierpień się przeprowadzamy na 72 m , 3 pokoje 🙂 Mała ma 4 ząbki , nie raczkuje jeszcze, musiałam zmienić jej mleko z Nan na Bebilon Comfort bo bolał ją brzuszek. W nocy cyca dalej , ale wieczorem pociskam jeszcze butelką, chociaż i tak się budzi w nocy do jedzenia. Kasia tez widziałam cie w Uwadze, darłam się do wszystkich że cię znam:laugh: Ania dziękuję za pamięć-buziaki dla ciebie 🙂

• Mamusia
hej ....no w koncu sie cos ruszyło chociaz marnie.....Guska fajnie ze dobrzejesz!!!a Antosia śliczna....no i te zębale 🙂.Magdey trzymam kciuki za ciebie i zdanie matury!!!dasz rade.... 🙂byle sie bardzo nie stresowac.u nas ....hm...wczoraj mąz miał kaca ja od niego troszku załapałąm....w piątek byli u nas goscie....najpierw zostali nam z dzieciakami a my z mezem i jego kolega -przyzwoitką poszlismy na kabaret.łowcy .b ale sie usmiałam!!!!haha.chłopaki dali czadu...przez 2 godzinki trwania kabaretu nie przestałam sie smiac ani na chwile!!!polecam 🙂no i mam nadzieje ze częsciej bedziemy wychodzic .później imprezka u nas.....do północy ...maz sie troszku zrobił bo zasnął przy stole haha 🙂to pewnie z wrazeń....a rano głowa kwadratowa. 🙂Wojtus wkoncu od paru dni zaczął jesc chlebuś.....do tej pory bałam sie mu dac....ale on je jak stary....ciapie buziaczkiem 🙂.ja zrobiłam sobie to przeswietlenie kregu szyjnego....i byłam u chirurga z nogami.aha i te wszystkie badania tez zrobione....wyniki bedą w srode.....takze dowiem sie moze co tam mi sie dzieje.z nogami w porządu.podobno to normalne u kobiet...mam zwęzone naczynia no i pasowałaby mi rzucic palenie.... 😞a z tym ciezko!oczywiscie mam grzac nogi.tak poza tym to nic sie nie dziej.....aha u nas znowu biało za oknem 🤨 a ja chce juz wiosne!!!!!!.buziaki

• Mamusia
hej mamusie!
ja w telewizji siebie nie widzę hehe 🙂
Gusia cieszę się że czujesz się lepiej! i super że zmienasz mieszkanko na większe! pozazdrościć 🙂
Mamusie śliczne są wasze dzieciaczki i ich ząbki!
Magdey maturę napewno zdasz! trzymam kciuki za ciebie!
Milcia fajnie że się dobrze bawiłaś! każdej mamuśce jest to potrzebne! trochę relaksu! i dobrze że zrobiłaś te wyniki!
ja mam chwilę wolnego bo mąż poszedł z Marcysiem na spacer! i dlatego zajrzałam do was!
Życzę miłej i spokojnej niedzieli
buziole dla was i waszych szkrabów

• Mamusia
hej 🙂wszystkiego naj naj kobitki!!!!!!!Ania ja mam na nonstopie zimne nogi....czasem mi drętwieją.lekarka do której chodze wyczówała bardzo słaby puls w którejs nodze.....ale byłam u chirurga i jest wszystko ok...powiedziała ze to z wikiem przejdzie....ze kobiety tak mają....izwęzenie naczyń.powiedziała zebym je rozgrzewala i masowała sobie...no i te papierochy 😞.....co do reszty wyników to w środe a dzis do gina ide na kontrole wkładeczki i cytologie.aaa i wazyłam sie ....pomimo olania diety,waga nie podniosła sie....takze dalej jest 4 kg na minusiku 🙂.....hm...moze znowu sobie zrobie taka 2 tyg.dietke 😁.pozdrawiam

• Mamusia
Buziale mamusie Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA 🙂 Ja popijam adwokata właśnie 🙂 Byłam dziś w pracy zawieść już wszystkie ciuszki, bo 1 kwiecień już blisko, no i jak na razie to praca na I zmiane, a potem praca również na 2 zmiane, więc trochę kijowo.