Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam po przerwie
Kasiulek to traszne przeżycie oby nigdywięcej takich stresów.

Żanka gratulacje i powodzenia. A powiedz gdzie się otwiera ten salonik? Może Cię kiedys odwiedzimy 🙂

Jesli chodzi o szczotkowanie zebów to ja najpier daje małej szczoteczkęona próbuje myć hehe potem ona daje mi szczoteczke ja mówię góra onaotwiera dziobala i szoruje wtedy górę potem mówie dół ona znowu otwiera i zeby umyte hehe. Natomiast jeszcze nieuzywamy pasty. Musze się właśnie rozejrzeć za jakąś.

A u nas co? ja zaganiana z ta szkoła. Teraz co zjazd to zaliczenia już jedno mam 5 dostałam 🙂 hehe teraz w sobpote mam az 3 i niewiem jak się naucze. Mała śpi mi wdzień około 2 godzin w południe potem idzie spać przed 20.00. Co raz częściej zdarza jej się przespać całą noc. A jak się budzi to tylko raz. przytulam ja i śpi dalej więc luzik. Aha no i od dwóch tygodni jej nie karmię ale to juz chyba pisałam. Piersi na szczęście nie napłyneły i niemusiałam tych tabletek brać. A pokarm podobno zanika około 2 miesiące więc na pewno jeszcze coś tam jest 🙂 No ale po co to wracac bez sensu 🙂

Pozdrawiam nie iwemkiedy zajrze staram się ale nie zawsze mam jak

• Mamusia
hej 🙂Aniu żadna kłotnia z komputerem...ani urlop 🙂...po prostu brak czasu.... chłopcy nadal chorują!!!. Wojtkowi juz przechodzi....ale za to od poniedziałku Kamilka mam w domku....znowu nie chodzi do przedszkola 😞....w sumie to zaczeło sie juz w piatek.kaszel powrócił, katar,w poniedziałek jeszcze w nocy z niedzieli dostał gorączki która mimo zbijania urosła do 39,4!!! normalnie aż parzył!... na szczęscie udało sie ją zbic i poszlam z nim nastepnegodnia do lekarza...pulmonologa,ta go zbadała ,przepisała 10 inhalacji ale dopiero od przyszłego wtorku.... bo niestety trzeba go podleczyc...osłuchowo nie za dobrze,gardełko czerwone... wiec przepisałą antybiotyk i jeszcze syropek.... jakies nowe tym razem....mam nadzieje...choc juz nie wielką ze przejdzie na dobre a te inhalacje dadza duzo!!! modle sie o to....tak mi go szkoda.hm...tak po za tym chyba troszku zaniedbalismy Weronikę....no i pokazuje nam na co ją stac...oj prblemy mamy...nic tylko sie o nia kłocimy z męzem....masakra .powiem wam ze dosc mam!!!!!!.... chyba w jakąs depresje wpadłam...i to nie tak ze tylko o tym pisze....chyba jest to powaznie depresja.wiecie nic sie ostatni nie układa.... brak kaski, Weronka daje w tyłek,dzieci chorują...kłótnie z męzem...eh ....odechciewa sie życ 😞...

• Mamusia
kasiulek współczuje ci kochana tej nocki....oj ty to dopiero przechodzisz z Marcelkiem 😞 oklask dla ciebie za wytrwałosc...i calłuski dla szkraba.zioleczko gratuluje zaprzestania karmienia 🙂 a ja jeszcze zapomniałą dodac ze Weronika dzis tez wymiotowałą w noc....naszczescie jej przeszło i juz sie nie skarży na ból brzucha...musiałą sie czyms przytruc 😞

• Mamusia
Milcia kochana trzymaj się cieplutko 😘 ja też mam kiepski okres... 😞 bierz sobie tabletki deprim mi pomagały jak miałam stan przed depresyjny... i szare myśli...z miłą chęcią bym do nich wróciła teraz ale niestety nie mogę 😞
Zobaczysz będzie wszystko dobrze unormuje się...

• Mamusia
Wiesz ....hm...zaczeła nas kłamac z głupimi rzeczami...podbiera pieniadze....zaczeło sie od podbierania kaski Kamilkowi ze skarbonki... pyskuje na kazdym kroku...ostatnio nawet nie przyszła od razu ze szkoły tylko bez naszej wiedzy poszła do kolezanki....nie było jej 2 godzinki a my od zmysłów odchodzilismy i gdybym przypadkowo nie znalazła numeru telefonu jej kolezanki z klasy u którek akurat była to pewnie siedziała by nadal...

• Mamusia
Witam
milcia głowa do góry. Porozmawiaj z mężemna spokojnie bez kłótni i bez swiadków zwłaszcza dzieci. Ustalcie coś wspólnie np co wolno a czego nie waszej córci i jak to będziecie egzekwować oboje tak abyście się w tych dezyzjach wspierali a nie kłócili. Trzymam kciuki i życze powodzenia

I dużo zdrówka dla wszytskoch chorowitków :*

• Mamusia
Milcia kotek,Kropek ma rację z tymi tabletkami...one naprawde pomagają....Co do Weronki to ja nie wiem co tam...ale moze faktycznie brak jej uwagi??to jedyna kobietka w rodzinie procz Ciebie,moze powinnyscie zrobic cos same ,tylko Wy dla siebie???wiedy moze byc Ci latwiej do niej dotrzec...
Kropeczek a Ty persenu nie mozesz brac?one sa ziołowe....
3majcie sie mocno laseczki....i Ty Kasiu tez...w ciąży jestescie i stresy...eh

• Mamusia
Nie wiem czy wam pisałam, ale u nas siostra jest więc mało mam czasu.
Milcia może co do tej kasy to ustal z mamą swoją lub teściową że będą wam pomagać finansowo i dawać kieszonkowe Weronice. W sumie dziewczynka już dorasta i ma swoje potrzeby....
U nas też kiepsko z kasą gorsza zima niż poprzednia 😞 a tu jeszcze tyle rzeczy trzeba kupić dla dzidzi 😞 Co do terminu to zbliża się wielkimi krokami i coraz bardziej boję się porodu 😞
Aniu chyba sobie zakupie te ziołowe tabletki bo dla mnie ostatnio mały problem to zawalenie pół świata 😞
Wczoraj montował mąż szafkę do łazienki i się okazało że źle wymierzyłam i jest za duża - płakałam nad tą szafką jak bóbr 🤪 ale mąż przyciął półeczki i idealnie pasuje 🤪 🤪
A tak w ogóle to Ewcia zrobiła mi się taka nerwowa że szok 🥴 jak coś jej nie pod pasowało wczoraj to nie chciała wpuścić siostry mojej do pokoju i zaczęła ją szczypać jak ją pokrzyczałam że nie wolno tak robić to zaczęła sama się szczypać po twarzy i ciągnąć za uszy 🤢 🤢 zrobiłam jej karę i kazałam przeprosić jak przestanie płakać, płakała ok 30 min i mnie przeprosiła , ale siostry nie !!
Ale się rozpisałam!!!
Zmykam do mojego małego złośnika miłego dnia życzymy 😉