Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
oj Anula..to kosztowny zabieg..co nie..? ale my kobitki zrobimy wszystko, by być pięknymi 😉
ja wczoraj wybrałam się ze szwagierką na disco 😉 wypiłam ze dwa piwka..potańczyłam..tylko buty miałam chyba za wysokie, bo dziś ledwo chodzę, tak mnie stopy bolą.. 😮 hehe Właśnie na Roberta czekam, bo ma wrócić na jeden dzień - zawsze to coś 🙂 chociaż przytulic się będzie do kogo 🙂 Julkowi póki co wystaje tylko 8 ząbków - jedynki i dwójki..górne i dolne..ale ślini się beż końca..więc szykuję się na ciężkie noce 😉 uciekam pod prysznic 🙂 dobrej nocki życzę wszystkim 🙂

• Mamusia
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/99999999/POWIEDZTAK05/650772649
dziewczyny...został ostatni tydzień głosowania! 🙂 tylko do 13-go listopada do 23.59 można jeszcze wysyłac na nas smski 🙂 możemy zdobyc 2. miejsce i voucher na obrączki.. 🙂 bardzo proszę o głosiki 🙂

• Mamusia
czesc dziewczynki 🙂co tu tak pusto??my wczoraj mielismy gosci Julek tak sie popisywal ,ze glowa mała.nagle wszystko umiał.przybijal piatke i nawet żółwika:P pokazywal ile ma lat i strasznie dyskutował.a potem nie mogł nam zasnąć,musielismy spac z nim.
tak Aniu kosztowny,lae to moja jedyna szansa.jak to mi nie pomoze to juz chyba nic.
masz juz jakis pomysl co do piosenki na pierwszy taniec??a wy dziewczyny jakie piosenki mialyscie??

• Mamusia
oj kochana..z tym pierwszym tańcem to moja kapela ma ze mną urwanie dupci 😁 załatwiliśmy sobie na wesele znajomy zespół no i padło pytanie wstępne o pierwszy taniec.. hmm.. ja osobiście mam kilka propozycji 😉 Anna Jantar - Moje jedyne marzenie... Sumptuastic - Niepokonani... Andrzej Piaseczny - Śniadanie do łóżka.. a jak znam siebie wymyślę jeszcze z 10 albo i więcej 😉 a Ty Aniu co wybrałaś..? Pochwalę się,że załatwiliśmy wczoraj salę 🙂 także z najważniejszych tylko video usługi zostały no i nauki przedmałżeńskie..a reszta powoli.. w piątek idę chyba rozejrzeć się za suknią 😉 achh już nie mogę się doczekać 🙂

• Mamusia
hejka
ale tu puściutko co to się dzieję?. Forum nam się powoli zamyka? 😉 czy chwilowa przerwa?

U nas w sumie bez zmian. nic nowego się nie wydarzyło. Mała zaszczepiona przeciw ospie. Rozrabia, tańczy i tak wkółko.

U nas na pierwszy taniec była piosenka:
"Zabiorę Cię..."

• Mamusia
hej, u nas była piosenka Anny Jantar przetańczyć z tobą chce...
U nas ostatnio ostre nocki i niezłe rozdrażnienie. Humory na całego, ale nie poddajemy sie 🙂
Aniu jeśli chodzi o ospe ja jeszcze nie szczepiłam ale dopytywałam i wiem ze jest jedna dawka chroni na całe życie ale to nei daje 100% pewności nie zachorowania zresztą jak ze wszystkimi szczepionkami, u nas to koszt 170 zł
Ja osttnio mam mega chandre, pogoda i inne rzeczy wpływające na to 😞, czytam na bieżąco choć nie zawsze pisze

• Mamusia
hej
z tą ospą to jest tak , że przypadkowo jak byłam na szczepieniu odra różyczka to pytałam lekarki czy warto szczepić i ona mi powiedziała że tak. Więc od razu pielęgniarka mi mówi ze bede mieć darmową szczepionkę bo dostali z sanepidu jakąś pulę a matki nie chcą szczepić więc jeśli ktoś chętnu to ma i tak się przypadkiem załapałam 🙂

• Mamusia
ziolka napisał(a):
hej
z tą ospą to jest tak , że przypadkowo jak byłam na szczepieniu odra różyczka to pytałam lekarki czy warto szczepić i ona mi powiedziała że tak. Więc od razu pielęgniarka mi mówi ze bede mieć darmową szczepionkę bo dostali z sanepidu jakąś pulę a matki nie chcą szczepić więc jeśli ktoś chętnu to ma i tak się przypadkiem załapałam 🙂

to ci się fajnie trafiło ziolka z tą szczepionką
u mnie straszna pogoda, nic się nie chce robić 😞 a co tam u Kropeczka? dawno się nie odzywała 😞

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂
Kasiu u mnie też paskudna pogoda..jakieś blade promienie przebijają się przez chmury..a tak to zimno, wieje, mglisto i do tego przymrozek nad ranem 🥴 ajjj idzie zima... 🥴
U nas już trochę lepiej..nie odzywałam się ostatnio, bo Julek od jakiegoś czasu chorował... 🥴 na szczęście powoli mu przechodzi - kataru już prawie nie ma i kaszelek też ustępuje.. 1-go listopada musiał się gdzieś tak załatwić.. 😞 uciekam przegryźć coś i ogarnąć chatę 🙂 później do Was zajrzę 🙂

Ziolka - faktycznie fajna okazja - nic tylko skorzystać 🙂 też pytałam o ospę, ale na razie nasza pani doktor kazała się wstrzymać..teraz w grudniu mamy następne szczepienie, wiec zobaczę 🙂

• Mamusia
hej
no właśnie co do szczepień to każdy lekarz mowi co innego więc wiadomo jak to jest. U nas cały czas kaszelek ale jak byłyśmy na szczepieniu to dr powiedziała ze jest czysto gardło ok a kaszel juz drugi tydzień trwa. Jutroidędo lekarza niech ją jeszcze raz zbada. Na razie daję jej syrop prawoślazowy.

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
Ale tu puściutko 😞 Ja ostatnio w ogóle nie mam czasu siedzieć przy kompie 😞
Kasiu jak tam się czujesz ?

ja dziękuję dobrze 🙂
a ty? patrzę że ty już 36 tydz wię już prawie koniec i będziesz widziała swoją Adusię 🙂 koniecznie się pochwal później 🙂

• Mamusia
hej mamusie 🙂
ja też już coraz ciężej się czuję ale jeszcze 2 miesiące przede mną. a już bym chciała żeby było po wszystkim 🙂 Ty Kropeczek praktycznie możesz rodzić a ja czekam na usg w 32 tyg.
Jeżeli chodzi o Marcelka to muszę iść z nim do laryngologa bo ciągle nawraca mu katar i zapalenie ropne. cały dzień prubuję się dodzwonić i nic 😠
Kropeczek oklask dla Ciebie kochana

• Mamusia
hej hej!
dziewczyny widzę się rozleniwiły 😉 ale cóż...weekend...wolne 😉 mnie aż się nie chce zaczynać tego tygodnia.. idę w środę ze swoją ósemką do chirurga 🥴 wstyd się przyznać ale mam cykora 🤢 aaaaaa pochwalę się Wam kochane 🙂 znalazłam suknię ślubną 🙂 jest bossska 🙂
Julek mi ostatnio jeść przestał.. 😞 masakra... ale domyślam się dlaczego.. 😠 babcia podtyka mu od razu ciasteczka, chrupeczki jak tylko mały nie dokończy obiadu 😠 mimo moich ciągłych uwag i zakazów 😠 już kuźwa nie mam siły tłumaczyć po sto razy, że ma tak nie robić 😠 ehhhhhhhhhhhh 😠 idę wcisnąć małemu coś do zjedzenia..bo póki co mleko wypił i nic więcej nie chce 😠 pa kochane 🙂