Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczynki!! 🙂 widzę,że wszędzie zaczęło sypać 🙂 u nas też bialutko na dworze...sypie non stop, do tego strasznie wieje..a mój "mąż" znów dziś w trasę wyjechał 😞 martwię się trochę, bo nie dość,że w Polsce sypie to ponoć w Niemczech też nie lepiej 😮 a on ma w tym tygodniu właśnie Niemcy 🤢 u nas nic ciekawego.. Julek z dnia na dzień łobuzuje coraz bardziej.. czasami jest tak nieznośny,ze nawet mnie potrafi z równowagi wyprowadzić.. 🥴 a jak Tatuś na weekend wraca to normalnie z dziecka robi się anioł.. ehh.. 🥴 aaahhha..pochwalę się..kupiłam już suknię ślubną 🤪 praktycznie identyczną jak ta którą Wam pokazywałam, tyle,że bez trenu 😉 i od nowego roku zaczynamy intensywne przygotowania tak,żeby niczego i nikogo nie pominąć 😉 Aniu, a jak u Ciebie przygotowania? 🙂 my chyba zrezygnujemy z tradycyjnego wielkiego wesela i zrobimy małe przyjęcie..bo za 3 tygodnie odbieramy papiery od geodety i zaczynamy załatwiać wszystkie formalności związane z postawieniem domu...a to też są duże koszt.. 😮 ehhh...zajrzę jeszcze tu do Was jak mi dziec ko na to pozwoli 😉 ciężarówki nasze kochane trzymam również za Was kciuki A Tobie Milcia życzę powodzenia w nowej pracy 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny! u nas wciąż biało i sypie na okrągło 🙂 ślicznie jest ale z domu nie mam zamiaru wychodzić póki wieje.. 🥴 lecę zaraz zacząć jakiś obiadek kręcić i biorę się za małe porządki, bo znów trzeba przekopać Julka rzeczy i odłożyć co za małe.. ale ten czas leci 🙂 do później 🙂

• Mamusia
a co tu takie pustki dziewczyny ??? ja rozumiem,że śnieg pada i wiele potrafi zasypać...ale żeby komputer..? 😉 ciekawe co u tych lasek co to się już barrrrdzo dłuuugo nie odzywają...? Aniunia, ziolka no i sola.. ? dziewczynki...co z Wami..? 🙂 ja byłam dziś na pobraniu krwi..postanowiłam zrobić sobie ogólne badanie, bo chyba znów mam anemię 😮 U nas wczoraj tragedie mieliśmy - wybuchł gaz na dwóch osiedlach -masakra 🤢 co to się dzieje.. 🥴

• Mamusia
nom to prawda - ciągle pokazują w tv wczorajsze "zdarzenie" 🤢 oj Kasiu..i weź tu wyjedź na ulicę 😲 ty możesz uważać, ale za innych nie odpowiadasz i nie wiesz co się może przydarzyć.. 🤢 idę małego położyć spać i czekam na "tap madl" 😁 u nas też ziąb niesamowity..jak teraz patrzyłam na termometr to na dworze jest ok -12 st. 😮 a więc przesyłam cieplutkie uściski wszystkim mamusiom i życzę równie cieplutkiej i bezstresowej nocy 🙂 papa 🙂

• Mamusia
Hej mamusie, my żyjemy jakoś bo niunia znowu mam maraton z nocami i ząbkami 😞 jutro szczepienie ciekawe czy bedzie bo od wcozraj ma 37 może od dziąsełek, nie iwem. A tak to u na spo staremu mamy 10 zębali 🙂 i mam nadizeje że kolejne w drodze, jeść od wcozraj bardoz nie chce wiec mysle że to to. Wychodizmy na spacery jak wiart i śnieg pozwala, albo wózkiem albo sankami 😁 w zależności czy zakupy po drodze robimy czy nie 🙂
Pozdrawiam wszystkie mamusie i do następnego 🙂

• Mamusia
hej kochane...ja tez widzialam tragedie,az mi gesia skorka wyszła..bu...
Kasiu ale stres!!!porazka jeszcze ty w ciazy eh"!dobrze ze sie nic nie stalo...
ja sama autem sie nie ruszam boje się,wole jako pasazer...a jutro jade do łodzi jakies 80km.Julka zostawiam u siostry,bo w ta pogode wole nie ryzykowac z nim...u nas zasypalo,moja ulica na osiedlu nie przejezdna a spycharki chyba spią....