Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kropeczek super,ze juz jestescie w domku!!!zdrowka 🙂
ja mialamam mase sprzatania,ale widac koniec ,jeszcze doszedl nam pogrzeb u Kubu babci...no i sama kolacje bede przyrzadzac...ale jestem dobrej mysli!!wyobrazcie sobie ,ze mialam az 10 dzieciaczkow w rodzinie!!na szczęście juz porobione prezenty....Julkowi kupilismy drewniane klocki kolorowe...
pozdrawiam Was kochane.postaram sie zajrzec jeszcze zlozyc zyczonka 🙂
jeszcze raz zdrowka dla ADusi!!jak ja kocham noworodoki!!!!!!!

• Mamusia
Hej mamusie,
Niech Bóg Miłością nasze dusze napełnia
Niech Duch Święty swą rolę wypełnia.
A Jezusek maleńki dziś narodzony
Rozkołysze wszystkie szczęścia dzwony.
By też opłatek biały Pan Jezus nam pobłogosławił,
By w ten dzień jedyny każdy dobrze się bawił.
By Mikołaj zmieścił się w kominie
Niech zła passa jak jest to minie.
Byście te Święta rodzinnie spędzali
Jezusa maleńkiego godnie przywitali.
Byście za dużo gorzałki nie wychleli
I przy stole trochę też o nas wspomnieli.
Byście jedno wolne nakrycie też na stole mieli
I o wszystkich bliskich, a nieobecnych gorąco myśleli

Pozdrawiam serdecznie

• Mamusia
Hej mamusie, u nas po świetach tak jak i przed tylko chyba waga wieksza 😠
Milcia sto lat wszytskiego naj i spełnienia marzeń 🙂
Prezenty jeśli chodzi o niunie trafione, tylko troszke małe teraz mieszkanie sie zrobiło 🙂
My z mężem powoli myślimy o dzidziusiu drugim, a co z tego będzie sie okaże, ale trzymajcie kciuki, na pewno dam znać jak coś 😁, doszliśmy do wniosku że bardziej nas stać na drugie niż było na pierwsze, bo wszystko trzymamy:d
Moja niunia dizś miała jakieś duze problemy z przyśnieciem w dzień a teraz jeszcze śpi 😁 wiec chwila oddechu 😁.
Wy chyba nadal świętujecie bo nie zaglądacie 😞, kobietki piszcie cokowliek 😁 zawsze miło sie od was czyta posty 😁

• Mamusia
hej mamusie 🙂
święta, święta i po świętach. to prawda że po tych świętach mieszkanie zrobiło się za małe hehe tyle tych prezentów.
Milcia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 🙂
Aniunia gratuluję podjęcia decyzji o drugim dziecku 🙂oklask dla ciebie 🙂 i Milci z okazji urodzin

• Mamusia
jestem po wizycie. maluszek nie przyjdzie na świat w tym roku, bo szyjka jest jeszcze nie gotowa, jest krótka ale zamknięta. pobrał mi wymaz na paciorkowce i jutro muszę zanieść do laboratorium i zrobić ostatnie wyniki na krew, mocz i krzepnięcie krwi. i jutro USG na 18.30. po świętach przytyłam tylko 900gram a już myślałam że będzie gorzej

• Mamusia
o ho ho..Aniu...to mocno kciuki trzymam 🙂 🙂 🙂 przyznam się,że tak jak się zapierałam rękami i nogami,że drugie dziecko dopiero za jakieś 3 lata...tak teraz coraz częściej o tym myślę.. 😉 ale postanowiliśmy,że będziemy starać się po ślubie 😉 a co do ślubu, to rezygnujemy jednak z wesela na 150 osób i robimy przyjęcie dla najbliższych.. musimy w końcu powoli zacząć się budować a więc dom postawimy kosztem weselicha.. no ale cóż - nie można mieć wszystkiego 😉 u nas z prezentami też się udało - tyle,że teraz część Julkowych "gratów" trzymam na górze a część na dole.. 😁 a no i ,żeby było ciekawiej to oboje z Robertem się rozchorowaliśmy 😠 aspiryna idzie w końskich dawkach od wczoraj...jak tak dalej będzie to Sylwestra spędzimy pod kołderką z czerwonymi nosami i bolącymi gardłami - i modlę się,żeby małego nie zarazić, bo dopiero co wyszedł z choróbska... ehhh 🥴 spokojnej nocki kochane życzę 🙂 a Milci jeszcze raz HAPPY BIRTHDAY 😘