Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dowiedziałam się już jakiś czas temu ale musiałam się upewnić.trochę to dziwne ale między terminem z ostatniej miesiączki 23.06 a usg 19.07 jest duża różnica ale lekarz kazał sugerować się tą z usg.
13 stycznia jadę na usg prenatalne to się dowiem wszystkiego
ale wstępna data porodu jest na 19 lipiec 2012
ogólnie to troszkę inaczej przebiega ta ciąża niż z chłopakami bo teraz doszły wymioty i mdłości 😮 🤢
jak się dowiedziałam to nie mogłam uwieżyć, gdyż to była wpadka i chciało mi się płakać ale już jest ok, przyzwyczajam się powoli do tego że będę miała trzecie dziecko 🤪

• Mamusia
czyli kolejne lipcowe maleństwo? 🙂 🙂 🙂 ale super 🙂 cieszę się razem z Tobą 🙂 choć ja się jakoś zdecydować nie mogę 😜 jestem świadoma tego,że jeśli zajdę w ciążę z drugim to na bank nie będzie to planowana ciąża...może i lepiej, bo zanim zaplanuję to chyba z 10 lat upłynie 😁 trzymam kciuki 🙂 i informuj nas o wszystkim na bieżąco 🙂

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
czyli kolejne lipcowe maleństwo? 🙂 🙂 🙂 ale super 🙂 cieszę się razem z Tobą 🙂 choć ja się jakoś zdecydować nie mogę 😜 jestem świadoma tego,że jeśli zajdę w ciążę z drugim to na bank nie będzie to planowana ciąża...może i lepiej, bo zanim zaplanuję to chyba z 10 lat upłynie 😁 trzymam kciuki 🙂 i informuj nas o wszystkim na bieżąco 🙂
pewnie że będę 🙂
dzisiaj miałam ciężką noc bo moje chłopaki całą noc mi wymiotowali 😞 i jestem niewyspana 😞

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
Anusia86 napisał(a):
pewnie że będę 🙂
dzisiaj miałam ciężką noc bo moje chłopaki całą noc mi wymiotowali 😞 i jestem niewyspana 😞

Kasiulek podobno jelitówka panuje, ale co sie dziwić pogoda robi swoje.

A powiem ci że ci zazdroszczę te wpadki 🙂, my się staramy rok i cisza na horyzoncie, nawet za bardzo chwilowo leki nie pomagają, więc ciesz się bo lepszy taki obrót sprawy niż jak u mnie 😞

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
Anusia86 napisał(a):
pewnie że będę 🙂

Kasiulek podobno jelitówka panuje, ale co sie dziwić pogoda robi swoje.

A powiem ci że ci zazdroszczę te wpadki 🙂, my się staramy rok i cisza na horyzoncie, nawet za bardzo chwilowo leki nie pomagają, więc ciesz się bo lepszy taki obrót sprawy niż jak u mnie 😞
ja trzymam za ciebie kciuki żeby i Tobie się udało i posyłam oklaska 🙂

• Mamusia
hej Kasik 🙂laski pewnie przygotowywuja sie na sylwestra.moja kreacja juz sie suszy.co prawda znajomi przyjdą do nas ,zostajemy w domu,ale nie zaszkodzi się wystroic 🙂 🙂
Julek ma zawalone gorne drogi.dostał zinnat i inhalacje.masa ludzi w przychodni wiec byłam prywatnie,tam u pani doktor tez masa ludzi,mówiła ,ze nie wie co się dzieje.

• Mamusia
Ania131206 napisał(a):
hej Kasik 🙂laski pewnie przygotowywuja sie na sylwestra.moja kreacja juz sie suszy.co prawda znajomi przyjdą do nas ,zostajemy w domu,ale nie zaszkodzi się wystroic 🙂 🙂
Julek ma zawalone gorne drogi.dostał zinnat i inhalacje.masa ludzi w przychodni wiec byłam prywatnie,tam u pani doktor tez masa ludzi,mówiła ,ze nie wie co się dzieje.

Aniu no jak to co się dzieje wiosenna pogoda zamiast mroźnej i śnieżnej zimy. Zarazki i bakterie zamiast wyrmażać się to się mnożą 😞 i takie skutki 😞

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
My się nigdzie nie szykujemy, chcemy sami spędzić ten wieczór tzn we trójeczke 🙂

No my właśnie też tak spędzimy Sylwka 🙂 Naszykuję sałatek - w tym tą z ananasem, którą poleciała mi Kasai rok temu 😉 Będzie sylwestrowa wyżerka, ale bez szampana, bo Robert na antybiotykach a ja nie przepadam.. 🤢 i jakoś dotrwamy do północy..W sumie to nie zapowiada się źle..planuję wytańczyć się z synem 😜 - w końcu zaproszenia na imprezkę z TVP 2 i POLSATU wciąż aktualne 😜

url=http://pierwszezabki.pl] [/url]

• Mamusia
ja tez nie lubię szampana:P:P poza tym znowu mam zapalenie zatok:/
a przypomnisz mi Aniu i Kasiu przepis na sałatkę??u mnie bedzie z nami łacznie jakies 8osob,ale podzieliłam pracę i każdy coś przynosi,bo niebede wszystkiego sama robić.
mielismy isc na bal,ale ceny jak z kosmosu!!moze w karnawale sie uda.

• Mamusia
Ania131206 napisał(a):
ja tez nie lubię szampana:P:P poza tym znowu mam zapalenie zatok:/
a przypomnisz mi Aniu i Kasiu przepis na sałatkę??u mnie bedzie z nami łacznie jakies 8osob,ale podzieliłam pracę i każdy coś przynosi,bo niebede wszystkiego sama robić.
mielismy isc na bal,ale ceny jak z kosmosu!!moze w karnawale sie uda.
nie wiem czy to o tą chodzi:
Kapusta pekińska
pierś z kurczaka,
Ananas z puszki
można dodać kukurydzę
doprawić solą i pieprzem i wymieszać z majonezem

• Mamusia
o tą o tą... tylko,że kurczaczek ma być przyprawiony przyprawą do gyrosa 😜 mniammm..palce lizać 🙂 ja zrobię troszkę greckiej, bo dawno nie robiłam i jakąś śledziówkę, bo Robson lubi plus ta z ananasem..coś dla Juliana i można balować 🙂 a macie jakieś specjały dla naszych dwulatków..tzn coś takiego innego do jedzenia? bo ja się dwoję i troję i nie wiem co mu uszykować 😮 no a w końcu będzie imprezował z nami 😜 😜 też będzie chciał coś przegryźć 😜
My zastanawialiśmy się nad Sylwkiem w XDemonie, bo otworzyli u nas nie dawno.. ale też troszkę za drogo no i co to za Sylwester..? zwykła dyskoteka tylko z fajerwerkami o północy.. idę Julkowi obiados zrobić 🙂

• Mamusia
Szczęśliwego Nowego Roku!
¸.•´¸.•*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
::::::°::::::::o::::°:::::o°:::O::°::::
::::::::°::::°:::::::::o::°::::°::::::
::::°:o::::::::°::::o::°:°:::o::°::::
...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/
....~~~~~~~/.....~~~~~~~/
.....~~~~~~/.......~~~~~~/