Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂 Dawno mnie tu nie było ...
Raczej nie nadrobię zaległości bo 88 stron 🤨
U nas wszystko ok Ewusia rośnie jak na drożdżach... wasze dzieci podglądam na nk 🙂 Moja mała bioderka ok. już waży 6100.
Muszę się wam pochwalić że staramy się o drugiego maluszka 🙂

• Mamusia
Oooo Kropeczek aż zazdroszcze 🙂 A wiecie że czasem mi brakuje tego brzuszka, tych kopniaczków z rana...Też tak macie? Ja też chciałabym 3 dziecko ale musimy poczekać aż zmienimy mieszkanie na większe lub wybudujemy domek. Na razie nic z tego , rozsądek przede wszystkim.

• Mamusia
willsonka napisał:
Witam. Oznajmiam uroczyście że jestem mgr mamusią:P Ale jest mi smutno, że to już koniec. Chyba jednak za rok zaczne doktorat...

willsonka gratuluje!
ja tez juz jestem mgr mamusia, we wtorek sie broniłam i tez mysle o jakims kolejnym kierunku bo ze szkola sie smutno rozstac 🙂

• Mamusia
kropeczzek ja też trzymam kciuki za kolejnego szkraba 🙂 sama też bym chciała drugie dziecko niedługo ale niestety nie mam warunków, mieszkam z tesciami i poprosty niezmiesci mi sie w pokoju jeszcze jedno lózeczko.. pomijam oczywiscie wzgledy finansowe 🙂 ale max dwa latka i tez sie bede starac 🙂 bo dziecko nie moze byc jedynakiem 🙂

Hej laseczki 🙂 🙂

oj jak mnie tu nie było.. heh
u nas wszystko dobrze Nati rośnie jak na drożdżach :P 7 kg waży i 65 cm 🙂 kochaniutka :P

a ja ? jutro próbna matura z matematyki 😠 normalnie jakiś dramat 🙂 i z praca dałam sobie spokój bo juz nie wyrabiałam, a praca ze szkoła jest duża 🙂

Kropeczek też trzymam kciuki 🙂 i też mi się mazy następna ciąża :P bo wiecie fajnie jest być w ciąży 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂madziatre gratuluje 🙂kropeczek trzymam kciuki 😁widze ze nie tylko mnie podoba sie stan błogosławiony 🙂no to dziewczyny na co czekacie 😁do roboty!!!!hihi wiem wiem warunki,kasa itd....a ja musze sie pochwalic ze przytyłam!!!! 😠 😮 jakies 2 kg!wiec do zrzucenia zostało mi 5 a nie 3 😞masakra jakas!no ale zaczełam cwiczyc no i zobaczymy co to da....

• Mamusia
Dzięki dziewczyny 🙂 buziaki dla was. Milcia co do wagi to ja wróciłam do tej co przed ciążą byłam ale jem mało i nic tłustego jednym słowem dietka i od 2 miesięcy nawet 1 kilo nie zgubiłam masakra 😞 a od piątku idę na naukę tańca może coś mi ubędzie ciałka ... liczę na to... bo jak zajdę w ciąże i tak dużo przytyję hmm

• Mamusia
Ja już wróciłam do swojego rozmiaru i z 44 wchodzę w 38 🙂 Ważę tylko 1 kg więcej niż przed ciążą, ale w zasadzie nie widać różnicy i jak dla mnie to może tak zostać 🙂 Karmię piersią więc jakby mi odjąć to mleko z piersi to pewnie byłby kilogram mniej.
Ale ja się nie odchudzam, wprost przeciwnie-zjadam ogromne ilości słodyczy bo lubię 🙂 ale za to ćwiczę w domku 🙂

• Mamusia
hej laseczki 🙂a ja juz 56kg 🙂dokladnie tyle co przed ciaza 🙂schudlam cale21kg 🙂jeszcze mi sie marzy ze 2 kg ,ale pewnie ujdzie z mlekeim ,bo słodkie zajadam 😁 😁 ja tez chce druga dzidzie ,ale za jakies 10 lat 🙂co do spotkania tez nie dam rady,sama tak daleko balabym sie jechac 😞ale zapraszam do mnie hihi 🙂aha kropeczek oklask za odwagę 🙂

• Mamusia
A ja byłam dziś na szczepieniu. Mała waży 7900 i 69cm. Nie uwierzycie ale ona nawet sie nie rozplakała jak ją ukłuła pielęgniarka. Tak ją zabawiałam że nawet nie zauważyła.Co do wagi to też już wrociłąm do tej z przed ciąży, ale troszkę boczki mi zostały 🙂

• Mamusia
hej
co do wagi to ja ważę 2kg mniej niż przed ciążą więc jestem zadowolona 🙂 cały czas karmię i mam nadieję że jeszcze coś się ruszy. Aha taki przestój wagi jest podobno normalny powinno zacząć spadać pół roku po porodzie jeszcze o ile się dalej karmi.
Pozdrawiam

• Mamusia
hej mamusie, staram sie was na bierząco czytać 🙂. Gratuluje mamom mgr 😁, ja przymierzam sie do pisania pracy ale cały czas za mało czasu. Moja niunia ostatnio coś marudzi, nie wiem czy to nie wina ząbków. A Julcia wczoraj skończyła 4 miesiące 😁, tak wiec kolejny miesiąc za nami.co do wagi to ja waże mniej niż przed ciążą 🙂 Pozdrawiam wszystkie