Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aj Kasiu...z tymi płytkami to tragedia po prostu... Robert znalazł jakieś w Castoramie, ale mnie sie nie podobają - no w najgorszych snach nie urządziłabym tak łazienki... 😮 Ja znalazłam szałowe w Leroy Merlin to z kolei nie podobają się jemu... no masakra jakaś 😮 🤢 do tego kupił gdzieś jakąś umywalkę (ładna nie powiem,że nie) w kwiatki, takie szare z białymi i teraz muszę szukać płytek pod umywalkę... w sumie to znalazłam jedne z Opoczna i pojadę tam jutro zobaczyć czy mają u nas takie.. A dzisiaj wstałam o 7.00 z takim bólem głowy,że mi nawet tabletka nie pomaga.. 😮 i do tego pogoda do d... u nas dzisiaj 🤢 szaro, buro i ponuro 🤢 bleeee 😠

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
aj Kasiu...z tymi płytkami to tragedia po prostu... Robert znalazł jakieś w Castoramie, ale mnie sie nie podobają - no w najgorszych snach nie urządziłabym tak łazienki... 😮 Ja znalazłam szałowe w Leroy Merlin to z kolei nie podobają się jemu... no masakra jakaś 😮 🤢 do tego kupił gdzieś jakąś umywalkę (ładna nie powiem,że nie) w kwiatki, takie szare z białymi i teraz muszę szukać płytek pod umywalkę... w sumie to znalazłam jedne z Opoczna i pojadę tam jutro zobaczyć czy mają u nas takie.. A dzisiaj wstałam o 7.00 z takim bólem głowy,że mi nawet tabletka nie pomaga.. 😮 i do tego pogoda do d... u nas dzisiaj 🤢 szaro, buro i ponuro 🤢 bleeee 😠
mnie głowa też boli, u nas płytki powoli się kładą, mój szwagier układa ale po pracy więc długo schodzi ale grunt że się układają 🙂
Aniu powodzenia w szukaniu płytek 🙂 oklask dla ciebie 🙂

• Mamusia
ahoj! u mnie po śniegu też tylko wspomnienia zostały...ale nic to...ważne,ze mam płytki 😉 biel i fiolet (dla mnie to bardzie róż,ale niech będzie,że to fiolet 😉 ) zdjęcie Wam pokażę jak już łazienkę zrobimy 🙂 Aniu masz rację - teraz najlepiej w kaloszach śmigać, bo szkoda zimowych 😜 Kasiu, thx za oklask oddaję wraz z całusami dla Twoich smyków - łącznie z tym pod serduszkiem 😉

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
milcia26 napisał(a):
jaaaa ale tu sie u was pozmieniało....Kasiulek teraz zauwazyłam ze znów przy nadzieji jestes!!!!!! moje najszczersze gratulacje!o jaaa....ale fajnie 🙂
dziękuję Milcia 🙂 a co tam u ciebie?
co u mnie....w sumie to nic takiego.... pracuje nadal w przedszkolu....mąz zaczał dodatkowo jeździc na taxi dorywczo...dzieciaki rosna jak na drożdżach....łobuzy straszne.Wojtus bardzo sie rozgadał....ale nadal ma pampersa na noc 😞.... a tak poza tym to jeszcze zaczełam chodzic na basen 🙂.....no i dieta MŻ:P pozdrowionka dla was dziewczynki

• Mamusia
sto lat dla Patryczka!!
powiem Ci Kasiu ,ze w szoku jestem ze to juz rok 🙂
ja juz 8 dni nie palę 🙂 🙂 🙂.mój Julek coraz bardziej zaprzyjaznia sie z nocnikiem....ale jeszcze zdarzy mu się 😞
Milcia witaj spowrotem.fajnie,ze pracujesz,przynajmniej się rozerwiesz trochę od domowych zmartwień 🙂

• Mamusia
Ania131206 napisał(a):
sto lat dla Patryczka!!
powiem Ci Kasiu ,ze w szoku jestem ze to juz rok 🙂
ja juz 8 dni nie palę 🙂 🙂 🙂.mój Julek coraz bardziej zaprzyjaznia sie z nocnikiem....ale jeszcze zdarzy mu się 😞
Milcia witaj spowrotem.fajnie,ze pracujesz,przynajmniej się rozerwiesz trochę od domowych zmartwień 🙂
dziękujemy 🙂

• Mamusia
wróciłam z dzieciakami od lekarza i mało co a byśmy wylądowali w szpitalu na oddziale, zdawało mi się że Marcel jest gorzej chory ale okazało się że i Patryk równie mocno(Zapalenie oskrzeli ale już słychać jakieś szmery na płucach, robili dla patryka zdjęcie klatki piersiowej i narazie leczenie domowe, kontrol w czwartek i jak się nie poprawi to jednak pójdziemy na oddzial z dwoma łobuzami, dostaliśmy Zinnat i Salbutamol WZF i PectoDrill, aha i powiedziała że panuje epidemia zapalenia płuc i oskrzeli

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
wróciłam z dzieciakami od lekarza i mało co a byśmy wylądowali w szpitalu na oddziale, zdawało mi się że Marcel jest gorzej chory ale okazało się że i Patryk równie mocno(Zapalenie oskrzeli ale już słychać jakieś szmery na płucach, robili dla patryka zdjęcie klatki piersiowej i narazie leczenie domowe, kontrol w czwartek i jak się nie poprawi to jednak pójdziemy na oddzial z dwoma łobuzami, dostaliśmy Zinnat i Salbutamol WZF i PectoDrill, aha i powiedziała że panuje epidemia zapalenia płuc i oskrzeli

O masz Kasiu współczuje. U nas ponoc panuje jelitówka i szkarlatyna:/. Ale to wynik beznadziejnej zimy, niestety. Kurcze oby im się poprawiło i Ty uważaj na siebie

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):

O masz Kasiu współczuje. U nas ponoc panuje jelitówka i szkarlatyna:/. Ale to wynik beznadziejnej zimy, niestety. Kurcze oby im się poprawiło i Ty uważaj na siebie
dziękuję Aniu 🙂 oklask dla ciebie 🙂

• Mamusia
a u mnie zimnooooo i śniegu garstka 😉 a mnie coś gardło pobolewa i kicham od rana...oby szybko przeszło 😮 śmigam zaraz na kolejną godzinę jazdy..jedna z ostatnich już 😜 trzymajcie kciuki i wracajcie do zdrowia 🙂 😘

p.s. czy ma któraś z Was sprawdzone sposoby na zmniejszenie d..y??? bo ja mam już swoje dosyć 😠 😠 😠 ćwiczę, piję zieloną herbatkę i wodę...zero słodyczy, chipsów, białego pieczywa i mega tłustego żarełka a du*sko mam megaaaaa wielkie ;/ brrrrrr ;/ zna ktoś coś? plissss pomóżcie, bo sie zamknę w sobie... 🤢 😮