Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Halo Magdey. U mnie na plusie ok. 12, chociaż w ostatnim czasie mogło się to zmienić:P Po schodach ganiałam strasznie wczoraj, ale nabawiłam się tylko bólu nóg i tyle z tego było... Dzisiaj mi koleżanka powiedziała, że położna jej doradziła na zmianę prysznic ciepły na brzusio ze szczypaniem po bokach brzuszka. Hmmmm...

o to wieczorem spróbuje z tym prysznicem 🙂

oto mój brzusio 🙂 [img size=303]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/ttttt.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
O jak fajnie że MILCIA urodziła gratulacje i moc buziaków 😁

Magdey fajny brzusio widac że juz się obniżył 😁 Szykuj się kochana za niedługo 🙂

Ja dziś podrzemałam sobie troszkę. A za godzinkę jade na zakupy ale się cieszę 😁Wreszcie będę miała wózek hehehe 🙂

No dziewczyny która następna?

• Mamusia
No też myślałam dzisiaj o Gusce... Ona już w domku jest wogóle?
Magdey - ja też mocze nogi, chociaż jak zaczęłam puchnąć to nie pomaga to już za bardzo i wchodzę cała do wanny 🙂
Ziolka to udanych zakupów:P Następna - ja już lepiej nic nie mówię... Ale chyba ktoś mnie w kolejce wyprzedził... Czyżbym się teraz na koniec przesunęła?? :laugh:

• Mamusia
Ehhh z tą duchotą to nie ma już rady chyba. Niby popada deszcz ale nic on nie daje.
Dziś znowu kupiłam truskawki bo wczoraj wszytsko zjadłam sama 🤔 No i zrobiłam sobie sok marchwiowo buraczkowy. Taki sredni bo burak to najlepszy z pomarańczem no ale co tam wypiłam. Wolę to niż brać żelazo. Co tam u Was dziewczyny?
Ja zauważyłam że oprócz moczenia stóp to pomaga jednak leżenie nie puchną wtedy.

ciekawe co z Ania131206 !!

mi lekarz powiedział że moge odłożyć żelazo 🙂 wyniki krwi są rewelka 🙂

Żanka zazwyczaj dziewczynki chcą szybciej wyjść 🙂 ale chyba Twojej się nie spieszy:P o rany rany:P

Ziolka zrobiłaś mi smaka na truski :P

• Mamusia
Żanka nie martw się kiedyś Cię na pewno weźmie 🙂 Może akurat Ty następna? Jakby nie było to zawsze jest +/- 2 tygodnie 🙂
.Mnie skurcze te przepowiadające chwytają jak chodzę dużo. Ale nie powolutko tylko tak troszkę szybciej. Wtedy to mnie bierze. Ale za raz i tak mija bo na razie się oszczędzam 🙂

Magdey a rozumiem że Ty czekasz do 40tc? Czy jak się uda to chcesz też już? 🙂

• Mamusia
Ziolka ja to Cię podziwiam - nie tkneła bym się soku z buraków. Na samą myśl mnie trzęsie - nie istotne czy z marchewką czy pomarańczem 🤢 A truskawki też bym zjadła:P Chyba się wybiorę do sklepu - a mam baaardzo daleko - piętro niżej 🙂

• Mamusia
Oj to lepiej się teraz jeszcze najedzcie truskawek bo lada dzień i będzie zakaz. Ja mam jeszcze na tyle rzeczy ochotę: jagody, nektarynki ale już chyba nie zdążę. A z tymi truskawkami jakiś koszmar dziś były już po 6,50zł no ale pokusa była większa. Tylko na jagody się nie skusiłam bo strasznie drogie.

• Mamusia
No fakt - mojej się chyba nie spieszy 🙂 Ale jak dzisiaj gadałam z Justiks to doszłam do wniosku, że jeszcze tylko/aż max 2 tygodnie:P Czymże to jest w porównaniu z 9 miesiącami 🙂

Wogóle ostatnio mamki jakoś mało na forum zaglądają...

• Mamusia
Wydaje mi się że przez to że teraz robią ten serwer i jak źle chodzi to się dziewczyny zniechęcają. Ja tez tak mam czasami. Raz trafię że działa a raz gadam i koniec to zostawiam i wyłączam bo szkoda nerwów 🙂
Żanka 2 tygodnie co to jest 🙂 Oby szybciej.
Magdey jak Ci lekarz powiedział tak że w każdej chwili to fajnie. Ja dopiero się dowiem we wtorek czy się coś zmieniło.

nio nektarynki brzoskwinie już jadłam, siostra przynosi borówki bo dostaje w pracy 🙂 ale drogi są , truskawki też bo pewnie się kończą i dlatego ... heh

pewnie nie mogą się dostać na stronę tak jak mi się z 15 minut ładowała!

nio masz racje Żanka 2 tyg to jest nic w porównaniu z 9 miesiącami !! 🙂