Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
melduję wam lipcóweczki że właśnie wróciłam od mojego gina i się załamałam NIC SIĘ NIE DZIEJE a termin za 3 dni!
od ostatniej wizyty tylko mi macica bardziej miękka się zrobiła a rozwarcie dalej na opuszek palca, a myślałam że po tym weselu będzie lepiej.

• Mamusia
kurcze a mnie to myslalm ze wieczorem wczoraj bierze.. notak mnie wszystko bolało że nie mogłam sie ruszyć normalnie na łóżku się przekręcić nie mogłam.. a jak wstałam do kibelka i wróciłam to zaczęłam se chodzić po pokoju w kółko bo już nie wiedziałam co mam robić tak mnie wszystko bolało że się wkońcu poryczałam że już nie mam siły i że chce urodzić a tu ani wody nie odchodzą ani skurczy nie było tak na dobrą sprawe to nie wiem co mnie tak bolało.. ale mąż mi wkońcu zaczął masować plecy no i mi troche przeszło i poszłam spać..

• Mamusia
żanka a jak Twój nie ma prawka to Ty się sama do porodu powieziesz nie? 🤪

kurcze a do mamusi 100km to ja się już nie wybieram chociaż w tym tyg mam tam chrzciny bratanicy mojej.. i szkoda mi troche ze nie mogę jechać 😠 ale mąż mi zakazał i nie magę go przekonać..

w sumie ja bym sie niegdzie z dala od domu nie zapuszczała, bo jakby się nagle zaczeło!! hehe

cały czas mówię, Nati wyjdź już do mamusi i tatusia 🙂 a ta zadowolona sobie kopie.. chociaż od wczoraj ruchów coraz mniej czuje ... 😞

• Mamusia
ja też ostatnio jakby mniej ruchów czuję.. ale może małej jest gorąco i jej też się nic nie chce hehe dopiero wieczorem się troche ożywia. ale już bym też chciała urodzić.. a wychodzić to mi się nawet do xero nie chce od rana się zbieram..