Mamusia aaana Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 czytałam ostatnio (nie pamiętam niestety gdzie) że bardzo nietypowe, oryginalne imię może wpłynać negatywnie na dziecko - wg badań jest większe prawdopodobieństwo że taki człowiek bedzie outsiderem, będzie miał problemy emocjonalne itp dlatego zrezygnowałam z poszukiwać niepowtarzalnego imienia i wybrałam zupełnie zwykłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Ja tam mam imię najzwyczajniejsze i jakoś nigdy nie chciałam nawet mieć jakiegoś niezwykłego imienia, wydaje mi się że zresztą mało kto chce mieć dziwaczne imię 😉 wyjątkowe imię nie robi z nas wyjątkowych ludzi 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Jai_Ho Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 jestem, pojadlam, popilam i teraz zapalilabym sobie dawnym nawykiem. 🙂) Juz dwa tygodnie nie pale a dalej mi sie teskni za dymkiem, podobnie jak za dobrym winem do obiadu lub drinkiem na wieczor 🤨 ciaza to jednak najskuteczniejszy bat na nalogi i uzywki. Taki naturalny esperal 😉)teraz to witaminy, blonnik, woda, salata i zas witaminy, kawsy itp 🙂) i tak do lutego a pozniej zas to samo tylko podwojnie 🙂) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia aaana Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 JaiHo wiem cos o tym - strasznie mnie ciągnęło szczególnie na poczatku do piwka, dobrego wina.... ech... teraz też choć troszkę mniej - zaczynam się zastanawiać czy moze faktycznie nie byłam za bardzo przyzwyczajona do alk? hehe ostatnio wziełam łyka piwa od męza i mnie odrzuciło!! haha dzieciak dba o mamusie 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 No fakt chciało by się czasem jakiegoś drinka 😉 ale ja dzisiaj zrobiłam ciasto i porządnie nasączyłam alkoholem , chyba mi nam nie zaszkodzi w końcu to jak zjedzenie czekoladki z likierem mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Czekoladki z likierem ale mi smaka narobiłaś 🙂 mniaaam Mi też tęskno za zimnym piwkiem z lodówki 🤨 Za fajkami mnie o dziwo nie ciągnie a paliłam dość sporo i to przez 7 lat, chyba nie wrócę już do tego nałogu przynajmniej zobaczę właśnie jak to będzie do pierwszego drinka..bo alk bez papieroska to nie to samo..tak jakoś nawet z drugą ręką nie ma co zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia TITINKA Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Mnie troszkę żal wieczorów filmowych z mężem przy kieliszku dobrego winka.Wieczory są,ale sporadycznie ze względu na budowę,a winka nie ma i pewnie jeszcze dość długo nie będzie 😞 Ale dam radę tylko nawet nie wiem czym sobie zrekompensować ten smak:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia dudasia Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Uuu... mnie też do alkoholu ciągnie.. Jestem w o tyle dobrej sytuacji, że mój mąż też musi przez pewien czas unikać alkoholu. Dobrze się zgraliśmy 😉 A mamy takie zapasy w barku... 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia TITINKA Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 No właśnie a co do smaków-to jakie wam na obecną chwilę bardziej przypadły do gustu? Ja kiedyś uwielbiałam słodycze-czekoladki były na porządku dziennym,nie mówiąc już o ptasim mleczku,a teraz mam wstręt totalny.Jak kiedyś myślałam,że mam ochotę na naleśnika na słodko to po pierwszym kawałku tak mnie trzepało z nadmiaru słodyczy że szok.Dla mnie to zjawiskowe,bo nigdy bym nie pomyślała,że słodycze mogą mi nie smakować A teraz to tylko ostre i słone-nie mówiąc już o zapiekanym żółtym serze np.w zapiekance Mmmmmmm......pychotka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Hejka Mamusie 🙂 ja znowu strasznie kocham piwko :P ciezko bez niego czasami ale chwilami mam takie dni ze jak chociaz powacham to mnie odpycha! ale ostatnio kupilam sobie Bavarie bo ona ma 0,0% w przeciwienstwie do lecha czy zywca i to jest jakis koszmar odechcialo mi sie piwa na dobr! moze wlasnie tak powinno sie robic :P napijcie sie takiej Bavarii i Wam sie odechce :P [URL=http://www.naobcasach.pl] More sharing options... Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Co do smaków to mnie nie przerwanie od początku ciąży ciągnie na słodkie 🙂 co chwilę wpierniczam coś czekoladowego ...mmm...no i Pepsi mi nigdy tak nie smakowała, wiem że nie można za bardzo ale ze szklaneczkę co jakiś czas wypijam 🙂 anitek85 pić piwko bezalkoholowe to grzech hehe 🙂 dlatego Cie tak odrzuciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Jai_Ho Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 ja sie ludzilam, ze mnie naturalnie odrzuci od papierosow czy alkoholu, jak w poprzednich przypadkach, ale tym razem nic mnie nie odrzuca... poza zdrowym rozsadkiem, tak wiec walka z fajkami kosztowala mnie sporo wysilku oraz zdarza mi sie zamoczyc dziob w winie T. 🙂) mocnych alkoholi jednak unikam. poza tym szczesliwie nie mam zadnych jazd na jedzenie, zachcianek itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Jai_Ho Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 jeszcze powinni zrobic bezalkoholowe whisky 😉) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 A ja mam straszny pociąg do ostrego, na paprykę peperoni się teraz nie odważę ale musztarda rosyjska jest w codziennym jadłospisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia akigo Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 A ja przez całą ciąże uwielbiam bób.Dlatego tak mi się podoba Twój nik:Pjak tylko pomyśle o bobie ślina mi kapie:P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia TITINKA Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 No tak po tej pogawędce na temat jedzenia zgłodniałam i idę szykować jakąś kolacyjkę-mój brzusio burczy a i mężuś głodomorek się dopomina o małe co nie co życzę dobrej nocki 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Maz sie dopomina to niech sam Ci zrobi kolacje a nie czeka za Toba :P co do piwa bezalko. to racja ze to grzech no ale zeby zaspokoic moja zachcianke to bylo jedyne wyjscie wiec narazie mam spokoj z piwem:P ale mam ochote na winko czerwone bo zawsze pilam kieliszek :P ale dla Dzidzi wszystko na pewno sie nie skusze na nic alkoholowego :P ja wlasnie wcinam nektarynke jak zawsze...wogole owoce uwielbiam, ale niestety nie moge jesc chleba bo mnie mdli po nim az do dzisiaj ;> Wasa nie chce jesc bo zawsze mialam od niego biegunki a to nie wskazane w ciazy! ogolnie to kwasne lubie jesc 🙂 [URL=http://www.naobcasach.pl] More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Właśnie zjadłam sobie dzisiejszego wypieku, może całkiem się jeszcze nie przegryzło ale za to procenty nie zdążyły ulecieć hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Mamusie mam pytanko tez macie taki ostry bol po lewej stronie tam gdzie jest kosc miednicy??? czasem promienuje i czuje lewa nerke rowniez. Bylam na pogotowiu i wyglada ze wszystko jest ok al dostalam antybiotyk na nerki pomimo iz wyniki moczu byly dobre ;> ach ta irlandzka opieka jutro ide do polskiego gina wiec sie narazie wstrzymam z tym antybiotykiem i zapytaj jego co on o tym sadzi! bo skoro mialaby to byc infekcja nerek to wynik moczu na pewno nie byl by dobry! miala juz nie raz infekcje nerek i wiem przez to. mi sie ten bol nasila jak chce sie podniesc z lozka albo jak chodze. Czytalam ze od 14stego ciazy wiezadlo obłego moze powodowac bol az do 24tego tyg. czy ktoras z Was tak miala? \[URL=http://www.naobcasach.pl] More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 NO ja już pisaałam na innym forum o tym bulu i muszę ci powiedzieć że jak nospa przestała działać to spowrotem wrócił i teraz to chwilami tak mnie zakłuje że oczy wychodzą , ale teraz wyraźnie czuję że to kość miednicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 No ja tez wlasnie czuje to na kosci miednicy! Po nospie bol nie przeszedl tylko zelzał! ja jutro ide do lekarza i sie dowiem wszystkiego! musze wogole skonsultowac ten antybiotyk ktory dostalam na pogotowiu dzis rano. Irlandzcy lekarze sa dziwi oni nawet nospy nie karza brac! a jak mialam plamienie to sie dziwili czemu duphaston biore ;> jakas masakra tutaj stosuja zasade silniejszy przetrwa jak bedzie to bedzie! przykre ale prawdziwe! [URL=http://www.naobcasach.pl] More sharing options... Mamusia aaana Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 ja niecierpiałam przed ciążą żurku - uwazałam że jest obrzydliwy i nie rozumiałam jak mozna to świństwo jeść a teraz nie dość ze w każdej restauracji/ barze zamawiam to jeszcze nauczyłam się go sama gotować i jem co chwilę! A tak wogóle to zanim jeszcze zrobiłam test ciążowy (było to podczas wyjazdu z meżem) to po drodze bardzo zdziwiło mnie moje zamówienie w ulubionym barze - zamówiłam żurek właśnie i zasmazaną kapustę (nigdy takich rzeczy nie jadłam!!)sama nie rozumiałam co się dzieje po prostu musiałam to zjeść no i faktycznie pożarłam to jak szalona a nastepnego dnia rano na teście były 2 kreski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 To ja zanim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy w sklepie na polce zobaczylam kiszone ogorki myslalam ze je otworze i zjem na miejscu jak tylko je zakupilam odrazu zjadlam chyba z 7! i to bylo takie dziwne! no i zmienny nastroj placz i smiech nigdy tak nie mialam! po 4dniach zrobilam test a tu 2 kreseczki 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Jeszcze co do jedzenia , najbardziej smakują mi zupy z rosołkiem na czele, ogórkową, no i barszczyk czerwony 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 A że jutro niedziela to rosołek na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Dalej Strona 55 z 1199 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna Luty 2010 | Forum o ciąży
Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Co do smaków to mnie nie przerwanie od początku ciąży ciągnie na słodkie 🙂 co chwilę wpierniczam coś czekoladowego ...mmm...no i Pepsi mi nigdy tak nie smakowała, wiem że nie można za bardzo ale ze szklaneczkę co jakiś czas wypijam 🙂 anitek85 pić piwko bezalkoholowe to grzech hehe 🙂 dlatego Cie tak odrzuciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Jai_Ho Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 ja sie ludzilam, ze mnie naturalnie odrzuci od papierosow czy alkoholu, jak w poprzednich przypadkach, ale tym razem nic mnie nie odrzuca... poza zdrowym rozsadkiem, tak wiec walka z fajkami kosztowala mnie sporo wysilku oraz zdarza mi sie zamoczyc dziob w winie T. 🙂) mocnych alkoholi jednak unikam. poza tym szczesliwie nie mam zadnych jazd na jedzenie, zachcianek itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Jai_Ho Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 jeszcze powinni zrobic bezalkoholowe whisky 😉) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 A ja mam straszny pociąg do ostrego, na paprykę peperoni się teraz nie odważę ale musztarda rosyjska jest w codziennym jadłospisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia akigo Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 A ja przez całą ciąże uwielbiam bób.Dlatego tak mi się podoba Twój nik:Pjak tylko pomyśle o bobie ślina mi kapie:P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia TITINKA Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 No tak po tej pogawędce na temat jedzenia zgłodniałam i idę szykować jakąś kolacyjkę-mój brzusio burczy a i mężuś głodomorek się dopomina o małe co nie co życzę dobrej nocki 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Maz sie dopomina to niech sam Ci zrobi kolacje a nie czeka za Toba :P co do piwa bezalko. to racja ze to grzech no ale zeby zaspokoic moja zachcianke to bylo jedyne wyjscie wiec narazie mam spokoj z piwem:P ale mam ochote na winko czerwone bo zawsze pilam kieliszek :P ale dla Dzidzi wszystko na pewno sie nie skusze na nic alkoholowego :P ja wlasnie wcinam nektarynke jak zawsze...wogole owoce uwielbiam, ale niestety nie moge jesc chleba bo mnie mdli po nim az do dzisiaj ;> Wasa nie chce jesc bo zawsze mialam od niego biegunki a to nie wskazane w ciazy! ogolnie to kwasne lubie jesc 🙂 [URL=http://www.naobcasach.pl] More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Właśnie zjadłam sobie dzisiejszego wypieku, może całkiem się jeszcze nie przegryzło ale za to procenty nie zdążyły ulecieć hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Mamusie mam pytanko tez macie taki ostry bol po lewej stronie tam gdzie jest kosc miednicy??? czasem promienuje i czuje lewa nerke rowniez. Bylam na pogotowiu i wyglada ze wszystko jest ok al dostalam antybiotyk na nerki pomimo iz wyniki moczu byly dobre ;> ach ta irlandzka opieka jutro ide do polskiego gina wiec sie narazie wstrzymam z tym antybiotykiem i zapytaj jego co on o tym sadzi! bo skoro mialaby to byc infekcja nerek to wynik moczu na pewno nie byl by dobry! miala juz nie raz infekcje nerek i wiem przez to. mi sie ten bol nasila jak chce sie podniesc z lozka albo jak chodze. Czytalam ze od 14stego ciazy wiezadlo obłego moze powodowac bol az do 24tego tyg. czy ktoras z Was tak miala? \[URL=http://www.naobcasach.pl] More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 NO ja już pisaałam na innym forum o tym bulu i muszę ci powiedzieć że jak nospa przestała działać to spowrotem wrócił i teraz to chwilami tak mnie zakłuje że oczy wychodzą , ale teraz wyraźnie czuję że to kość miednicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 No ja tez wlasnie czuje to na kosci miednicy! Po nospie bol nie przeszedl tylko zelzał! ja jutro ide do lekarza i sie dowiem wszystkiego! musze wogole skonsultowac ten antybiotyk ktory dostalam na pogotowiu dzis rano. Irlandzcy lekarze sa dziwi oni nawet nospy nie karza brac! a jak mialam plamienie to sie dziwili czemu duphaston biore ;> jakas masakra tutaj stosuja zasade silniejszy przetrwa jak bedzie to bedzie! przykre ale prawdziwe! [URL=http://www.naobcasach.pl] More sharing options... Mamusia aaana Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 ja niecierpiałam przed ciążą żurku - uwazałam że jest obrzydliwy i nie rozumiałam jak mozna to świństwo jeść a teraz nie dość ze w każdej restauracji/ barze zamawiam to jeszcze nauczyłam się go sama gotować i jem co chwilę! A tak wogóle to zanim jeszcze zrobiłam test ciążowy (było to podczas wyjazdu z meżem) to po drodze bardzo zdziwiło mnie moje zamówienie w ulubionym barze - zamówiłam żurek właśnie i zasmazaną kapustę (nigdy takich rzeczy nie jadłam!!)sama nie rozumiałam co się dzieje po prostu musiałam to zjeść no i faktycznie pożarłam to jak szalona a nastepnego dnia rano na teście były 2 kreski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 To ja zanim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy w sklepie na polce zobaczylam kiszone ogorki myslalam ze je otworze i zjem na miejscu jak tylko je zakupilam odrazu zjadlam chyba z 7! i to bylo takie dziwne! no i zmienny nastroj placz i smiech nigdy tak nie mialam! po 4dniach zrobilam test a tu 2 kreseczki 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Jeszcze co do jedzenia , najbardziej smakują mi zupy z rosołkiem na czele, ogórkową, no i barszczyk czerwony 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 A że jutro niedziela to rosołek na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Dalej Strona 55 z 1199 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna Luty 2010 | Forum o ciąży
Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Właśnie zjadłam sobie dzisiejszego wypieku, może całkiem się jeszcze nie przegryzło ale za to procenty nie zdążyły ulecieć hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Mamusie mam pytanko tez macie taki ostry bol po lewej stronie tam gdzie jest kosc miednicy??? czasem promienuje i czuje lewa nerke rowniez. Bylam na pogotowiu i wyglada ze wszystko jest ok al dostalam antybiotyk na nerki pomimo iz wyniki moczu byly dobre ;> ach ta irlandzka opieka jutro ide do polskiego gina wiec sie narazie wstrzymam z tym antybiotykiem i zapytaj jego co on o tym sadzi! bo skoro mialaby to byc infekcja nerek to wynik moczu na pewno nie byl by dobry! miala juz nie raz infekcje nerek i wiem przez to. mi sie ten bol nasila jak chce sie podniesc z lozka albo jak chodze. Czytalam ze od 14stego ciazy wiezadlo obłego moze powodowac bol az do 24tego tyg. czy ktoras z Was tak miala? \[URL=http://www.naobcasach.pl] More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 NO ja już pisaałam na innym forum o tym bulu i muszę ci powiedzieć że jak nospa przestała działać to spowrotem wrócił i teraz to chwilami tak mnie zakłuje że oczy wychodzą , ale teraz wyraźnie czuję że to kość miednicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 No ja tez wlasnie czuje to na kosci miednicy! Po nospie bol nie przeszedl tylko zelzał! ja jutro ide do lekarza i sie dowiem wszystkiego! musze wogole skonsultowac ten antybiotyk ktory dostalam na pogotowiu dzis rano. Irlandzcy lekarze sa dziwi oni nawet nospy nie karza brac! a jak mialam plamienie to sie dziwili czemu duphaston biore ;> jakas masakra tutaj stosuja zasade silniejszy przetrwa jak bedzie to bedzie! przykre ale prawdziwe! [URL=http://www.naobcasach.pl] More sharing options... Mamusia aaana Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 ja niecierpiałam przed ciążą żurku - uwazałam że jest obrzydliwy i nie rozumiałam jak mozna to świństwo jeść a teraz nie dość ze w każdej restauracji/ barze zamawiam to jeszcze nauczyłam się go sama gotować i jem co chwilę! A tak wogóle to zanim jeszcze zrobiłam test ciążowy (było to podczas wyjazdu z meżem) to po drodze bardzo zdziwiło mnie moje zamówienie w ulubionym barze - zamówiłam żurek właśnie i zasmazaną kapustę (nigdy takich rzeczy nie jadłam!!)sama nie rozumiałam co się dzieje po prostu musiałam to zjeść no i faktycznie pożarłam to jak szalona a nastepnego dnia rano na teście były 2 kreski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 To ja zanim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy w sklepie na polce zobaczylam kiszone ogorki myslalam ze je otworze i zjem na miejscu jak tylko je zakupilam odrazu zjadlam chyba z 7! i to bylo takie dziwne! no i zmienny nastroj placz i smiech nigdy tak nie mialam! po 4dniach zrobilam test a tu 2 kreseczki 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Jeszcze co do jedzenia , najbardziej smakują mi zupy z rosołkiem na czele, ogórkową, no i barszczyk czerwony 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 A że jutro niedziela to rosołek na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Dalej Strona 55 z 1199 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 NO ja już pisaałam na innym forum o tym bulu i muszę ci powiedzieć że jak nospa przestała działać to spowrotem wrócił i teraz to chwilami tak mnie zakłuje że oczy wychodzą , ale teraz wyraźnie czuję że to kość miednicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 No ja tez wlasnie czuje to na kosci miednicy! Po nospie bol nie przeszedl tylko zelzał! ja jutro ide do lekarza i sie dowiem wszystkiego! musze wogole skonsultowac ten antybiotyk ktory dostalam na pogotowiu dzis rano. Irlandzcy lekarze sa dziwi oni nawet nospy nie karza brac! a jak mialam plamienie to sie dziwili czemu duphaston biore ;> jakas masakra tutaj stosuja zasade silniejszy przetrwa jak bedzie to bedzie! przykre ale prawdziwe! [URL=http://www.naobcasach.pl] More sharing options... Mamusia aaana Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 ja niecierpiałam przed ciążą żurku - uwazałam że jest obrzydliwy i nie rozumiałam jak mozna to świństwo jeść a teraz nie dość ze w każdej restauracji/ barze zamawiam to jeszcze nauczyłam się go sama gotować i jem co chwilę! A tak wogóle to zanim jeszcze zrobiłam test ciążowy (było to podczas wyjazdu z meżem) to po drodze bardzo zdziwiło mnie moje zamówienie w ulubionym barze - zamówiłam żurek właśnie i zasmazaną kapustę (nigdy takich rzeczy nie jadłam!!)sama nie rozumiałam co się dzieje po prostu musiałam to zjeść no i faktycznie pożarłam to jak szalona a nastepnego dnia rano na teście były 2 kreski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 To ja zanim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy w sklepie na polce zobaczylam kiszone ogorki myslalam ze je otworze i zjem na miejscu jak tylko je zakupilam odrazu zjadlam chyba z 7! i to bylo takie dziwne! no i zmienny nastroj placz i smiech nigdy tak nie mialam! po 4dniach zrobilam test a tu 2 kreseczki 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Jeszcze co do jedzenia , najbardziej smakują mi zupy z rosołkiem na czele, ogórkową, no i barszczyk czerwony 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 A że jutro niedziela to rosołek na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Dalej Strona 55 z 1199 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Mamusia aaana Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 ja niecierpiałam przed ciążą żurku - uwazałam że jest obrzydliwy i nie rozumiałam jak mozna to świństwo jeść a teraz nie dość ze w każdej restauracji/ barze zamawiam to jeszcze nauczyłam się go sama gotować i jem co chwilę! A tak wogóle to zanim jeszcze zrobiłam test ciążowy (było to podczas wyjazdu z meżem) to po drodze bardzo zdziwiło mnie moje zamówienie w ulubionym barze - zamówiłam żurek właśnie i zasmazaną kapustę (nigdy takich rzeczy nie jadłam!!)sama nie rozumiałam co się dzieje po prostu musiałam to zjeść no i faktycznie pożarłam to jak szalona a nastepnego dnia rano na teście były 2 kreski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Września 2009 Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 To ja zanim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy w sklepie na polce zobaczylam kiszone ogorki myslalam ze je otworze i zjem na miejscu jak tylko je zakupilam odrazu zjadlam chyba z 7! i to bylo takie dziwne! no i zmienny nastroj placz i smiech nigdy tak nie mialam! po 4dniach zrobilam test a tu 2 kreseczki 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 Jeszcze co do jedzenia , najbardziej smakują mi zupy z rosołkiem na czele, ogórkową, no i barszczyk czerwony 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia bob Napisano 12 Września 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 12 Września 2009 A że jutro niedziela to rosołek na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Społeczność
Ciąża i poród
Dziecko
Aktywność