Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie włoski też mam takie ciemne..zaczynają się tak od góry brzuszka do pępka, pewnie i idą też pod pępkiem ale nie daje im się wykazać bo te miejsce gole jak często tylko mogę 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nio u mnie podobnie z wloskami hehehe delikatna linia taka jasno brazowa sie pojawila:P A tak wogole dziekuje Wam za slowa otuchy 🙂 Co do mojego brzuszka to juz nie pobolewa caly czas tylko co jakis czas w ciagu dnia( to chyba dobrze?)i chyba lekkie zapalenie pecherza mnie dopadlo... Jak wczoraj wzielam leki od razu dzisiaj lepiej i tak juz nie twardnieje. Pozdrowionka

jej..co my z tymi pęcherzami mamy..mnie od tygodnia tez boli..masakra jakaś hehe.. 🙂 Jak chorujemy to wszystkie, może to i lepiej bo razem raźniej..żarcik

włoski odrastają szybciej ale jak się regularnie goli to nie ma problemu 🙂 fajnie bo i na głowie szybciej rosną 🙂

• Mamusia
Powiem Wam szczerze ze nie wiem czy te twardnienie brzuszka , macicy nie jest u mnie wlasnie od pecherza.... Bo jak ssie napelni to macica twarda 🤨 Potem po wizycie w toalecie jeszcze z 15 minut i luzik... Co biore przez telefon rozmawialam z lekarzem (nie mam jak pojsc na wizyte) 1 tabletka wieczorem furaginu, 1 raz wit C i rutinoskorbin plus woda z cytrynka 😆 .... Bo urosept tylko lagodzi objawy a nie leczy 😉

No ja wlasnie nie chce furaginu brac narazie. Poczekam i zobacze jak to bedzie z tym uroseptem. jakby wrocilo to pojde na posiew moczu i zobaczymy co sie dzieje...Ide spac Mamuski :P
Jutro bede popoludniu 🙂
Spokojnej mocy zycze 🙂

CandyMonka zanim pojde ja wstaje ok 3razy a ostatniej nocy az 5 razy i za kazdym razem budzilam sie z bolem pecherza jakbym nie wiem ile moczu miala a tu kilka kropel i tyle ;>
ach coz zrobic zobaczymy jak bedzie jutro 🙂

Staram się nie pić też przed spaniem za dużo aby mniej w nocy biegać ale tez to raczej nic nie daje.
Poczytam jutro jeszcze dokładnie o tym Urosepcie 🙂
Dobranoc brzuchatki 😘 również lecę w kimkę

• Mamusia
dzięki anitko zaraz poprawiam nawet nie zwróciłam na to uwagi... 🙂
pozdrawiam maumusie - fajnie się czyta wasze wypowiedzi!!! człowiekowi raźniej że ktoś przechodzi to samo, mnie też pobolewa brzuch tak dołem ale lekarz powiedział że to wszystko wróci do normy a że w ciązy to normalne...

Dodi_W u mnie spoko. Mama wróciła z urlopu do pracy więc sama w domku siedzę 🙂 ale nie narzekam bo jeszcze półtora tygodnia i tym razem ja wracam do pracy 🤨

Co tam U Ciebie? 🙂

• Mamusia
ja siedze w domu,dzis pogoda troszke pochmurna,ale nie pada, wczoraj znajomi zbrali mnie na dlugi spacer nad wisłe ,a byli z miesiecznym Emilkiem ich synkiem ,ale on slodki 🙂
mi sie nudzi jak zwykle,ale do pracy juz wrocic nie moge ,bo szefowa zatrudnila juz kogos na umowe zastepstwo za mnie, tazke Ci zazdroszcze ze idziesz popracowac.
Pisalas cos o urosepcie?? cos Ci dolega??
urosept jest dozwolony bo pytalam swojego lekarza, bo ja czesto mialam zapalenie pecherza przed ciaza i profilaktycznie pytalam .

O urosepcie to tak bo mam problem z pęcherzem, to fajnie słyszeć że mogę go brać 🙂

Ja tam wcale się nie cieszę, że idę do pracy. Może i gdyby moja praca była przyjemniejsza to by było inaczej ale pracuje w fabryce drobiu, jest tam strasznie zimno mimo ze się ciepło ubieram, chodzimy w kaloszach i ciągle użeram się z moim przełożonym...nienawidzę tej roboty i odliczam dni do macierzyńskiego 😉

no właśnie z tym zwolnieniem to u mnie ciężko, bo jestem zatrudniona przez agencję, nie mam tak jakby stałej pracy, na pewno były by z tym problemy a ja już mam dość problemów w tej pracy więc wolę teraz tam siedzieć..przemęczę się jeszcze ze trzy miesiące i moja stopa więcej tam nie postanie 🙂

Już nie 🙂 tak od 13 tygodnia dali mi krzesełko i siedzę sobie 🙂 widzę czasami jak laski potrafią rzucać jadem, że nie pracuje tak jak one..jedna ostatnio z tekstem że ona się dowiedziała w 5msc o swojej ciąży i że do tego czasu krowy doiła! I pomyśleć, że to Polka! Nie ma to jak wsparcie narodu na obczyźnie..hehe 🙂