Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Przeciez to nie Twoja wina ze sie 5 miesiacu dowiedziala.
Wogole powiem Ci ze w Polsce tez czasem zdarzaja sie nieprzyjemne sytuacje, w autobusie miejsca Ci nie ustapia, a supermarkecie jak Cie kasjerka poprosi bez kolejki to patrza jak by Cie mialy zaraz zjesc.
Ja nie wiem co sie na tym swiecie dzieje.Brak słow

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Candymonka tak czytam i czytam co piszesz i muszę przyznać że jestem pełna podziwu dla Ciebie! Zuch dziewczyna będzie z Twojej córeczki jak wda się w mamusię!
A co do pęcherza to polecam spróbować naturalnie - sok żurawinowy - u nas ciężko dostać i dosyć dorogi ale dziewczyny z zagranicy nie powinny mieć problemów

• Mamusia
ja wczoraj łapałam w Wawie taxówkę i facet wbił mi się na chama do MOJEJ! taksówki chociaż byłam tak ubrana że na bank widział że jestem w ciąży! ale on pewnie spieszył się do dziewczyny bo był odstawiony wyżelowany w gajerku i z winem w ręku...ech współczuję jego dziewczynie

Nooo ludzie potrafią być podli.. Nie trzeba przejmować się takimi jednostkami..ja myślę że dobro i zło powraca więc pewnie kiedyś się im to odpłaci 🙂

aaana dzięki za miłe słówka, jak tylko wrócę do uk to kupię sobie ten sok 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny,ja wczoraj pierwszy raz miałam okazję skorzystać z przywileju...Byliśmy z małą na poczekalni w przychodni alergologicznej i pani przed nami pozwoliła nam wejść jako pierwsi.Normalnie bym chyba jeszcze nie skorzystała bo ogólnie dobrze się czuję ale strasznie mi było duszno,jakoś słabo więc podziękowaliśmy ładnie i załatwiliśmy sprawy..

nikoś oby więcej takich sytuacji nas spotykało 🙂 Mi pan w samolocie zaproponował wyciągnięcie walizki z tych schowków nad głową 🙂 Miło mi się zrobiło 🙂 przystojny był do tego hehe

O jak fajnie 🙂 mała z charakterkiem mówisz 🙂 czytałam w opisach imion, że lubi postawić na swoim i ma cechy przywódcze 🙂 dla mnie to jak najbardziej zalety

No właśnie mogłam..heh żałuję 🙂 Nie wiem od czego to zależy ale rzeczywiście jakieś takie bardziej atrakcyjne jesteśmy 🙂 może to przez ten błysk w oku ..no i te nasze okrągłości 🙂 ja się czuję bardzo sexy hehe 😉

• Mamusia
Moja Nadia łączy w sobie dużą wrażliwość , temperament,własne zdanie ,ma cechy przywódcze co widać na placu zabaw,wrażliwość tyczy się głównie np. biednych ludzi,wiary w Boga-modli się,dużo pyta o Boga,anioły,itp. dba o mnie ,nie pozwala mi brać się na ręce np.przy wyciąganiu jej z kapieli "mamusiu,masz dzidziusia,jemu może stać się krzywda jak będziesz dzwigać!"
Noooo i nie pozwoli sobie wejść na głowę,głównie chłopcom, doskonale wie,że trzeba "kopnąć w siusiaka"

ojaa.. to świetnego masz dzieciaczka nikoś! słodziutka malutka i taka dobra do tego 🙂 może moja też będzie miała jakieś cechy twojej księżniczki przez to imię 🙂 fajnie by było 🙂

dodi chamski podryw nigdy nie jest miły! tez nienawidzę takich typków! albo trąbienie samochodem..wrr..

• Mamusia
🙂 widzę że nie tlyko ja wybrałam imie NAdia dla córeczki-ja jestem zauroczona tym imieniem choć reszta rodziny nie bradzo i wręcz mi je odradza podsuwając inne imiona-niby ładniejsze- oprócz mamy która tez zachwycona jestt imieniem Nadia 🤪 Ja postanowiłąm że będize Nadia Joanna i już 🙂

nikoś 😘 😘 😘 😘

oo maiha też ma podobny gust 🙂

Ja na drugie imię dam jej po mojej mamie Anna 🙂 tylko właśnie nie wiem jak to z chrztem będzie bo nie mam kogo na rodziców dać..hmm..z rodziną kiepsko a znajomi raz są raz ich nie ma więc nie chce za bardzo.