Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Aaana co do wozka to pewnie juz go nie bedzie do polowy listopada i wejda nowe modele tutaj tak jest. Mothercare nie jest tanim sklepem przez to wlasnie zaskoczyla mnie cena tego wozka teraz.
Ech juz sama nie wiem 😞 zobaczymy co Mariusz powie.
Co do naroznika to ja bym kupila wiekszy bo teraz mam mala kanape i fotel i sie mecze normalnie 😞
a jak Dzidzia bedzie to juz wogole. Nawet jak ktos przychodzi do Nas to Moj siedzi na krzesle a goscie na kanapie i fotelu. Musimy chociaz 2pufki kupic bo oszalec mozna.
Ja uwazam ze duzy naroznik jest wygodniejszy. I co Ci po dodatkowych 2-3metrach jak nie bedziesz mogla sie wygodnie ulozyc a jednak to zakup na kolejne kilka lat.

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tu na fotce widac troszke naroznika u moich rodzicow oczywiscie nie mowimy o kolorze... 🙂
P.S. na fotce Moj przyszly Mezus z siostrzenica 🙂 [img size=246]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Mariusz_z_Blanka.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
czesc dziewczyny, ja znowu do 3 nie spałam 😞 strasznie bolała mnie noga w kolanie , a potem juz cała 😞 dziwna ta noc była, jeszcze mój miał jakis zły sen i nie mogł sie obudzic , musiałam go szarpac ,straszne to było !!

a teraz znowu boli cała macica 😞 kiepski dzien sie zapowiada 😞

Hej to trzeba sie na kawusie umowic Justynka :P to gdzies przy watercourse road nie? czy sie myle?
Ja mieszkam na Jacobs Island przy Mahon Point Shopping Centre 🙂 tam jest zatoka i stateczki przeplywaja z portu z Cork 🙂 apartament wynajelismy od Mojego Narzeczonego szefa wiec mielismy szczescie 🙂 a widok fakt uspakaja 🙂

Dodi_W napisał:
czesc dziewczyny, ja znowu do 3 nie spałam 😞 strasznie bolała mnie noga w kolanie , a potem juz cała 😞 dziwna ta noc była, jeszcze mój miał jakis zły sen i nie mogł sie obudzic , musiałam go szarpac ,straszne to było !!

a teraz znowu boli cała macica 😞 kiepski dzien sie zapowiada 😞
Dodinko co Ty teraz masz...Przejdzie Ci 🙂 ja tak mialam dwa dni tyle ze raczki i lokcie 😞 wczoraj Iwiokej wkleila artykul o tym ze to normalne byly tam wyjatki wtedy kiedy trzeba isc z tym do lekarza ale mysle ze u Ciebie to moze byc cos al'a to samo co ja mialam niestety 😞 poczekaj do jutra.
Co do snow to tez mialam kiepska noc bo mordowalam kolezanke w snie 😞 jakies koszmary znowu, a do tego Mariusza napil sie winka wczoraj i chrapal cala noc myslalam ze go wykopie hehe 😉
Mnie tez cos brzus dzisiaj pobolewa ale jak zajedziemy do domciu powinna juz czekac na mnie luteina wiec od dzisiaj biore.

• Mamusia
nio powiedzmy 🙂 do mnie sie skreca z glownej drogi zaraz za apartamentowcami. Moj mąż tylko zadowolony bo wszystkim sie chwali ze ma widok na beczki heinekena 🙂 A Mahon to strasznie daleko. Też tam patrzyłam mieszkanka ale ani mi ani mezowi nie pasowaly dojazdy. Zwlaszcza on by narzekal bo nie mamy samochodu a on na Grange pracuje. A zaproszenie przyjmuje tylko nie na kawe bo nie lubie 😉 Na dobra herbatke to sie skusze hehe

Tak wlasnie teraz mysle bo ta luteina w takich plastikowych opakowaniach jest jakby buteleczka z tego co siora pisala i pani na poczcie powiedziala ze to na wlasne ryzyko bo nie mozna lekow przesylac...bez komentarza to ciekawe skad mam sobie te leki tutaj zabarc jak ich nie mozna nigdzie kupic 😞 chociaz nospa zawsze bez problemu dochodzila wiec mysle ze bedzie dobrze 🙂

Justyna no na "kawke" 😉 ja tam lubie soczek hehe 🙂 pewnie ze mozemy sie spotkac 🙂 ja tam akurat mam autko wiec nie ma problemu wogole z dojazdem na szczescie 🙂 choc autobus odjezdza doslownie 20metrow od mojego bloku i to co 20minut wiec spoko 🙂
No to jest 10km od samego centrum bo ostatnio sprawdzalam hehe 🙂
Ale mieszka sie dobrze i jest spokojnie w miare 🙂
I tak mysle ze jeszcze z 2latka i cos swojego trzeba kupic bo wynajmowanie a placenie kredytu to ta sama kasa...

• Mamusia
Nic mi sie nie chce, nawet lezec w łożku, a to dopiero 4 dni 😞
Chyba bede musiała wrócić do gotowania, wczoraj jedlismy o 20 , troche pozno.Zreszta wczoraj usłyszałam ze jak ja gotuje to lepiej smakuje- typowa zagrywka facetów hehe 🙂
a szczerze mówiąc faktycznie odpoczywam jak nie musze nic robic.
Nie wiem jak to rozwiazac.

Anitek Czytałam ten artykuł, tylko tam dotyczy to konczyn górnych, ciekawe czy tak samo jest z nogami??

Dodi mysle ze tak 🙂 bo to tez konczyny 🙂 tak jak mowie moze to byc zwykly reumatyzm. Poza tym zabierz karte od luteiny i poczytaj skutki uboczne moze to ma zwiazek wlasnie z luteina.
Co do lezenia to sama czasem mam dosyc ale dla Synusia wszystko 🙂 bede lezec tak do konca jesli zajdzie taka potrzeba.
Co do gotowania to ja gotuje jedzonko a Moj zawsze pochlania takie ilosci ze sie zastanawiam gdzie on to miesci :P jak Nasz Synus tyle bedzie jadl to nie nadaze gotowac 🙂

Dodi czy Ty na glowe upadlas za przeproszeniem??? Tobie szkoda faceta bo musi troszke w domciu posprzatac? no chyba oszalalas!!! Przeciez raczki mu nie uleca nie masz tam jakiegos mega balaganu posprzata troszke poodkurza kurze itd a Ty lez i odpoczywaj tym bardziej ze Cie brzuch boli!!!zakaz masz rozumiesz? Bo pozniej znow bedziesz schizowac ze cos z dzieckiem sie dzieje!!!
Ja mialam wczoraj nerwa az zeszlam w nocy po detektor bo zabralam go na wyjazd z soba bo Maly sie nie ruszal wogole a zawsze po kapaniu kopal i nawet w nocy kopal ale na szczescie tetno ok i wszystko w porzadku od rana juz kopal. Pewnie odpoczywal sobie 🙂
Mamusie wlasnie mnie Jusytsia pocieszyla obie w Cork mieszkamy no i juz wiem ze badanie na obciazenie glukoza wiaze sie z wypiciem napoju energetycznego o nazwie Lucozade ktory uwielbiam 🙂 a nie tak jak w PL slodka jak diabli wode z glukoza 🙂 JESTEM URATOWANA 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪