Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Darusia ta myśl trzyma mnie przy życiu 🙂 żartuję 🙂 Pewnie, że zrzucę szybko ale i tak zacznę się pilnować 🙂

Jak dłużej posiedzę przy kompie to kość ogonowa mnie boli idę się rozruszam troszkę 🙂

Miłego dalszego dzionka kochane 😘

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
CandyMonka zrzucisz wagę na pewno ale ja myślę że powinnaś zacząć się pilnować bo jak zaczniesz tyć za mocno to może powstać ryzyko cukrzycy, wiadomo nie u każdej mamy , ale po co ryzykować jak można do tego nie dopuścić 🙂 a i jak będziesz za szybko tyła to możesz szybciej mieć rozstępy bo skóra nie nadąży się rozciąga, ale Ty jesteś mądrą dziewczynką i podejmiesz słuszną decyzję 😆

• Mamusia
mi wyszło na tym kalkulatorze ze powinnam miec max 62,3 w 24 tygodniu,
a w 23 miałam 64 kilo czyli połtora kilo wiecej 🙂 masakra !!!
musze wprowadzic w domu brak słodyczy, to wtedy nie bede ich jadła,bo jak są , to same ręce wędruja 😞

ja juz po obiadku, wciełam 2 mielone z zimniaczkami i surówką z marchewki 🙂 a teraz odpoczywam

• Mamusia
Ja próbowałam usnąc , ale nie udało sie,i dobrze bo potem noce zarywam. Mojego jeszcze nie ma,nawet w sumie nie mam dla niego obiadu, są jeszcze 2 udka z soboty niech zje z chlebkiem i surówką. Szukam jakis ciuszków ciazowych na allegro, jutro mam wypłate ale nie mam jak jechac połazić po sklepach przez to leżenie.Szybko zrobiło soe ciemno 😞
Jutro zamawiamy szafe do sypialni i za 3 tyg powinna juz byc, wreszcie ciuchy pojda z podeł i bedzie porzadek 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
O tej porze to tu chyba niewiele was zostało 😞 Myślę,że uda mi się nadrobić wszelkie zaległości w przyszłym tygodniu-będę sobie leniuchować razem z wami:laugh: Muszę wypocząć ciutkę,a w pracy niezły sajgon się zapowiada więc postaram się o wypoczynek 😆

madziaSz6 ja też dzisiaj byłam w 3 sklepach dopytać o wózeczki-nadal nie wiem jak ma wyglądać ta karoca.Jedyne co wiem to to,że ma mieć 4 pompowane koła,aluminiowy stelaż i najlepiej aby miał wszystko w komplecie(gondolkę,spacerówkę i fotelik) 🤔
A ty masz już coś konkretnego "na oku"?Jeśli tak to poproszę o linka z modelem

Hejka Mamusie 🙂
no ja wlasnie wrocilam bylismy w kiniena Pile6 och jakas masakra :P ale widzialam wszystkie czesci wiec bylismy ciekawi co tam w nowej bedzie :P
Iwiokej zarazilas mnie zaparciami :P ale to chyba od tej luteiny ktora biore od piatku :P ale przynajmniej bol brzusia jak na okres minal 🙂 a na zaparcia dostalam syrop i zobaczymy czy pomoze :P ja juz wozek kupiony i lozeczko czekam na dostaw 🙂 jejkus jeszcze troszke Kochane i bedziemy tulic nasze malenstwa 🙂