Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aa co do pamietnika to ja tylko taki do narodzin chce mu zrobic 🙂 Pozniej kupie taki w postaci ksiazki 🙂 🙂

a to moj brzucholek w pierwszym dniu 29 tygodnia 🙂 [img size=200]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/29-0f9b46d86c14d3a7ef6055de3fe7ecd9.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Hej dziewczyny! ja dzisiaj od rana na nogach - kupiłam w końcu autko! jak się cieszę :laugh: !!!!
potem byłam w hm i zaszalałam w sekcji hm mama 🙂 a potem sklepie z ciuszkami dla dzieci i szczerze mówiąc to wyszłam z niego z siatą pełną zakupów (aha i zapłaciłam...37zeta!! 🤪 ) a teraz to już padam na cyce!! ze zmeczenia ale jestem zadowolona 🙂

Nio od 37tyg to juz jest porod o czasie 🙂 wiec mi zostalo 11tyg + 2dni 🙂
ale tak mysle juz o tym bezpiecznym okresie dla wczesniaka...Ale wiecie co? nie myslmy o tym bo My wszystkie urodzimy o czasie 🙂 🙂 🙂) 🙂 🙂 sliczne zdrowe pociechy 🙂
Klaudia wkrecilas mnie z tym pamietnikiem :P
tez sobie taki zrobie 🙂
Aaana dajesz fotke brzuchola 🙂

• Mamusia
ja tam nie miałabym nic przeciwko żeby mała urodizła się o parę dni wcześniej (będzie troszkę mniejsza przynajmniej bo poród coraz bardziej mnie przeraża 😞
wczoraj byłam u koleżanki i pokazała mi odciśnięte stopy swojego dzieciaka z dniu porodu ... były dosyć spore... a co dopiero reszta??!! jak one z nas wyjdą???!!!??? 🥴