Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wlasnie z Tatkiem gadalam. Hmmm u mojej Mamy w pracy 3kobiety sa chore na swinska grype 😞 jejjjj zeby tylko mojej Mamy nie dopadlo to swinstwo...Ech szok normalnie.
No dobra ja uciekam bo lece sie wykapac i uciekam do sklepu a za godzinke kumpel bedzie 🙂 no to do spisanka pozniej Mamusie 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

łoooo..już ponad cztery godzinki przy kompie siedzę 🙂 mała zaczęła mocno kopać, może ma już klikania biedulka 🙂
Lecę się położyć, włączę tv 🙂
Potem na miasto przetłumaczyć zwolnienie i na jakieś zakupy 🙂

Miłego dzionka brzuchatki 🙂

Do napisanka 😘

• Mamusia
ha! a tu wlasnie w wiadomosciach byl temat, ze moze jednak te szczepienia na swinska grype, to nie byl taki dobry pomysl, bo odstetek zachorowan i powiklan po szczepieniu jest niepokojaco wysoki, a do tego duza czesc szczepionek nie posiadala badan klinicznych, wiec nie wiadomo dokladnie jakie moga byc konsekwencje pozniej. 🥴
Ide sie wyszorowac teraz i zadna zaraza nie grozna 😉

• Mamusia
oj coś ten brzuszek faktyczni dzisiaj chodzi jak ... 🙂

No wlaśnie ja chyba tez bardziej dla siebie to robie hehe 🙂

Monka ja wlasnie wyczaiłam kolorowe kartki takie jak do ksero i bede drukować na nich. Bo zrobiłam to w wordzie. a reszte wklejanek i naklejanek bede sama robic, tlyko chce aby to jakos wygladalo. 🙂

• Mamusia
Jai_Ho no co do tych globulek to lekarz uprzedził ze brudza na pomarańczowo lub jak kto woli zółto ,wiec juz wczoraj bylam przygotowana wkładka, i tak uzywam ich przez cala ciaze.

Anitko Ty uwzaj bo jak u mamy w pracy panuje swinska grypa a mama za 2 tygodnie do Was przyjezdza na slub, wiesz ja troszke bym sie bała 😞 ale miejmy nadz. ze bedzie ok i nic ją nie złapie.

Co do rwy kulszowej to wstałam do kibelka i do kuchni po owocki i boli coraz bardziej 😞 tylko jak leze nie 🙂
wyczytałam ze czasem kobiety do konca ciazy sie z tym borykają
MASAKRA jakas 😞 Boze modle sie zeby przeszło mi to 🙂

Juz wrocilam ale tylko na chwilke weszlam bo kumpel juz jedzie 🙂
No Dodi tez sie martwie 😞 😞 😞 😞 😞 zeby to Mamy nie dopadlo oczywiscie jak bedzie chora to zostanie w domu czego bardzo bym nie chciala 😞 ech co za pech no 😞
Mi juz bol w posladku minal wiec mysle ze to jednak bylo to co pisalam zdretwialam w nocy i tyle :P
Dzis na obiadek udka kurczaka puree i kalafior 🙂 Mmmmm az sie doczekac nie moge :P
JaiHo no ja juz to mowilam mojej lekarce ze badan zadnych nie bylo i oni sie kaza szczepic kobietom w ciazy idioci!!!
ja unikam wyjsc a jak musze no to ide i nic na to nie poradze. Pije mleczko z miodem i bedzie dobrze 🙂
Spokojnie nic Nam nie bedzie Kochane 🙂

• Mamusia
juz jestem
W ramach wyszukiwania sobie zajecia i z racji tego, ze wyszlo piekne slonce na chwile poszlam pozamiatac liscie na podjezdzie i tarasie. Po czym okazalo sie, ze namachalam sie szczotka jak dzik, zawial wiatr i zas liscie wrocily+ nowe z drzew. Robota glupiego, ale przynajmniej sie troche poruszalam na powietrzu 🙂)

aaana to mnie pocieszylas z tym, ze mozg zwalnia w ciazy i ze to norma, bo u siebie tez cos takiego zauwazylam, ale myslalam, ze to ja sie uwsteczniam 😮 🙂

• Mamusia
Dodi, przy rwie kulszowej, moze Ci przyniesc ulge poduszka z gorczycy ( bo leki raczej odpadaja). Brzmi dziwnie, ale kilkoro moich znajomych tutaj boryka sie z rwa i oni podkladaja sobie te poduszeczki i ponoc mniej boli. Pewnie sa tez do dostania bez problemu w Polsce. poszperaj moze w sieci na ten temat. 🙂

• Mamusia
Jai_Ho poszukam zaraz o tej poduszcze, wczoraj mnie tak lekko wieczorem zabolało i przez noc spoko było, ale dzis z owu ,poszlam kanapki zrobic to az jeknełam kilka razy, bo to nie boli cały czas tylko przy jakis ruchach 😞

Iwiokej Ja dopiero zauwarzyłam Twój nowy suwaczkowy brzusio ,fajny jest 🙂 a jaki opalony sie wydaje 🙂

• Mamusia
cisteczko zostalo pochloniete doslownie 🙂) ja na szczescie moge sobie pozwolic na dwie, ale slabe kawy dziennie. Niskie cisnienie od zawsze, w ciazy tez i lekarz stwierdzil, ze jak mam sie lepiej poczuc to nie ma przeszkod, abym tylko nie szalala z moca i iloscia 🙂 a JUZ SIE PRZYZWYCZAILAM PIC ,,CIENKUSZE" 🙂)

• Mamusia
no hej laseczki 🙂

No moj Tatulek jest już po 🙂 wszystko sie udało 🙂 Miał aż jeden kamyszek i usunięto go laparoskopowo 🙂 Czyli nie musieli go ciąć 🙂
ale ulga 🙂 Ciesze się 🙂

A no i kupiłam zeszyt papierów kolorowych w formie a4 i dam drukowac na takich kolorowych kartkach Moj Pamietnik 🙂 hehe ciekawa jestem jak wyjdzie 🙂

• Mamusia
Jai_Ho ja zjadłam polowe milki z bakaliami godzinke temu 🙂

Iwjokej patrzyłam to taka poducha około 45 zł to nie za drogo, poczekam jak nie przejdzie to zakupie sobie 🙂

puszczam malutkiej muzyczke , troche kołysanek i troche powaznej myzyki dla dzieci, kopie i sie wierci 🙂 a ja gadam do niej , ciekawe co pomysli Majster za scianą hahaha 🙂

• Mamusia
no wlasnie nie interesuje mnie to co mysli 🙂

powiem Was kochane ze dosc juz mam tego bałaganu,leze na wyrku a wokól mnie wszystkie kwiatki z calego domu,kosz z brudnymi rzeczami, kosz z kosmetykami , i inne pierdoły !! lewdo gdzie noge jest postawic 😞 a w całym domu kupe białego pyłu 😞 dobrze ze ja nie mede musiala tego sprzatac !!! 🙂