Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No ja tam nie wiem jak mowia polozne czy lekarz do rodzacej bo nigdy nie rodzilam...Mysle ze wiele tez historyjek jest zmyslonych i dopoki same sie nie przekonamy nie bedziemy wiedziec 🙂
mnie tam rozczulil ten moment przytulenia dziecuszka 🙂
Darusia no Ty poczatek lutego wiec pewnie na styczen sie zalapiesz :P
ja tak sobie mysle ze biore luteine do konca 36tyg i jak ja odstawie to czasem moge urodzic odrazu hehe :P bo w normalnych warunkach odstawia sie ja stopniowo. Ja biore 3xdziennie i tak mam brac az do konca 36tyg wiec jak odstawie nagle to kto wie 😁

• Mamusia
Witam. Piszę pierwszy raz 🙂
O tym, ze będę mieć córke wiem od 19 tyg od USG 4d i bardzo sie ciesze 🙃

Ciekawi mnie ile Wam przybylo kilo? mnie w 29 tyg 5 kg dzisiaj sie wazylam 🙂

Też chętnie pooglądam ten filmik tylko musze dotrzeć do linku

Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy

Witaj Sibi 🙂 ja wlasnie weszlam na wage wg domowej mam 6,2kg na plusie wg szpitalnej i u mojej lekarki mam 5,2kg na plusie 🙂 wiec jest ok 🙂
ciekawe kiedy sie zmieni na 7dmke z przodu hahaha :P ale jakos mnie to nie boli bo jak narazie widac w brzusiu i cysiach 🙂

Dodi moze i jestes rekordzistka na dzien dzisiejszy ale zauwaz ze Tobie waga stanela w miejscu a u mnie za to szaleje wiec wynik koncowy moze Was powalic hahaha :P
No tak kolejna dziewczynka gratulacje 🙂
Kurcze 4ty dzien z rzedu boli mnie glowa ale tylko z prawej strony kolo oka :>
hmm moze to przez te tabletki ktore biore bo tam jest napisane w sumie ze moga wystapic bole glowy no i jest nawet wzmianka o przybieraniu na wadze no popatrzcie :P

Hmmm wlasnie sie dowiedzialam ze kolezanka w szpitalu bo ma torbiel na jajniku a jest w 24tyg ciazy...ech co za zycie no a juz jedno biedaczka poronila...powinno byc dobrze jest w PL a nie tutaj na szczescie! Hmmm ciekawe od czego sie takie cos robi bo jej to wyszlo jakos niedawno...
tak Wam powiem ze teraz w tych czasach to rzadko ktora kobieta nie ma problemow w ciazy a jeszcze 30lat temu usg nie robili kobiety wszystko jadly i robily i bylo dobrze...

• Mamusia
nie znalazlam linku z tym filmikiem o ktorym pisałyście
jeśli któraś z Was ma to wklejcie raz jeszcze! dzieki 🙂
ja dzisiaj wzielam sobie wolne i od rana szaleje z porządkami i praniem ale juz zaczynam nie miec sily a jeszcze mnie zakupki z mężusiem czekają :P

• Mamusia
ja na szczęscie nie muszę robić pedicure bo jakoś wolno mi paznokcie u nóg rosną , w przeciwieństwie do dłoni 😞
Dodi do tygodnia i masz cacy, zobaczysz jeszcze będziesz się z tego śmiała jak będziesz sobie siedziała w salonie na ukochanej kanapie w w wyremontowanym domku 🙂
idę się napić maślanki bo mnie znowu zgaga męczy, no i obiadek zrobić bo lenia mam dzisiaj strasznego 😉