Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No i ja tez zamotalam :P a niewazne :P tyle ile maja Nasze Dzieciaczki tyle maja 🙂 wszystkie sa zdrowe i koniec kropka :P
Martus nie wiem czy lezy w tym szpitalu napisalam jej ze ma sie nie martwic itd 🙂

• Mamusia
Bob, moze z innej beczki 🙂 pamitasz zadania na zbiorach z matematyki? to tutaj jest wlasnie tak: zbior 10centyli/czyli 10% dzieci z danym parametrem lub mniejszym zawiera sie w zbiorze 50cent/50%dzieci z danym ... a oba te zbiory zawieraja sie w 90centylach/90% czyli 10 w 50 a 50 w 90. A to co jest poza siatka to te pozostale 10%, ktore albo jest za duze albo zupelnie male.

Ja juz spiaca jestem bo sama jakos nie umiem spac dobrze budze sie co chwile no i Maly dal popalic o 4tej rano wiec nie halo jestem :P ale poczekam chociaz do 22 bo pozniej sie obudze w srodku nocy hehe :P poza tym wole wiedziec ze Moj juz tez nynac pojdzie bo bede spokojniejsza a tak to pozniej jakies koszmary mam 😞
jejkus dopiero 8sma 😠

• Mamusia
hahah chcialam tylko jako tako to wytlumaczyc, swoja droga siatka centylowa bedzie nam jeszcze dlugo towarzyszyc, przy sprawdzaniu rozwoju dziecka, tak wiec ... 🙂)
A spanie tez mnie juz bierze i chyba: szybki prysznic i lozko, cos poczytam i pewnie zasne. T. gdzies tam jedzie dopiero 🙂

Ja tez uciekam 🙂 wlasnie zrobilam sobie popcorn i mam soczek i ogladam film "Journey to the center of the earth" 🙂 wlasnie sie zaczal 🙂 takze mowie Wam Dobranoc no i do spisanka jutro 🙂
Buziaki no i spokojnej nocki 🙂

ja tam nie zagłębiam się tak szczegółowo w te Wasze centyle, wiem tylko że jest dobrze jak dziecko utrzymuję się przez dłuższy czas na tym samym centylu. Jak się centyl zmienia to trzeba się bardziej zainteresować, bo to może nieść za sobą jakieś poważniejsze sprawy..

• Mamusia
Hej mamuśki 🙂
Znowu nie pospałam tak jak bym chciała, bolały mnie zatoki z lewej strony i co się chciałam przekręcić na prawy bok to odrazu powietrze stawało się jakieś żrące i strasznie bolało mnie oko i nos 😞
Ale za oknem mroźno, chyba -12, -13 dokładnie nie powiem bo coś mamy z termometrem, trochę rtęci odłączyło się od reszty i przekłamuje, ogólnie pokazuje -17 🤪

Hej brzucholki 🙂
ale mamy zimę za oknem 🙂 taka prawdziwa jak w dzieciństwie 🙂
ja też dziś nie pospałam, zasnęłam coś ok.1 w nocy i obudziłam się już o 5:40, czuję zmęczenie a nie mogę zasnąć 😞 Mały całą noc robił mi bombardowanie po brzuszku, aż momentami wytrzymać nie można było, ale siłacz z Niego będzie hehe 🙂

właśnie słucham wiadomości w radiu, i wiecie co mówili, że jakiś zwyrodnialec podczas alkoholowej libacji gdzieś na malutkiej wiosce zgwałcił 13 MIESIĘCZNĄ dziewczynkę!! Szok!!Aż mnie ciary przeszły, jak tak można?! ehh.. co się dzieje na tym świecie..

A i zapomniałabym.. Mój M. pojechał po choinki (2 przed dom 🙂)i jedną większą do domku:P ale będzie frajda jak już będzie ubrana 🙂 i wiecie co, dzwonił do mnie i mówił, że jest tak zimno, że ..chyba sobie kalesony kupi hehe:P Mój mąż w kalesonach 🙂 nie mogę uwierzyć, chyba naprawdę jest zimno 🙂

• Mamusia
Martuś nawet nie mów o takich żeczach bo aż na wymioty bierze, nie wiem jak można zrobić coś z taki maleńkim dzieckiem 😠
jeśli zaś chodzi o choinkę to ja też chcę 😞 swoją ubieramy jutro ale taką malutką bo nie mamy miejsca na dużą

Cześć brzuchate 🙂

U mnie podobnie jak u Martusi pobudka o 5 🤨 Za to mam cale mieszkanko już posprzątane, z psem na spacerze byłam i nawet okno sztucznym śniegiem pomazałam heh 🙂

Dostałam macierzyński w końcu!! Akurat na ten weekend kasa jest potrzebna 🙂

Anitek:
a CandyMonka widze obzarta siedzi pewnie ze juz nie wrocila po obiedzie

hehe..tak się objadłam, że zaległam już na kanapie do rana 🙂

CandyMonka wrócił ten Twój brat w końcu do domciu? dla pocieszenia mój też robił takie wypady na 2-3 dni, pisał tylko że mamy z mamą się nie martwić, a jak tu się nie martwić o takiego wariata? całe szczęście ten okres ma już za sobą..
Bardzo się cieszę, że dostałaś w końcu kasiorę, czyli zgodnie z planem- w piątek 🙂 ja też czekam za swoim chorobowym, bo Nasz budżet ostatnio zrobił się bardzo skromny 😞 ale za to mamy prawie wszystko dla dzidzi, oprócz kosmetyków 🙂 brakowało mi tylko kombinezoniku dla Niuniusi ale wczoraj dostałam go od szwagierki 🙂 nawet nie widać, że był używany 🙂