Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej mamuśki 🙂
Jak tam w nowym roku? Widzę ze jeszcze wszystkie się trzymają na szczęście, Sibi oby tak dalej.Ja jakoś rozleniwiona jestem , gdyby nie córka to pewnie przeleżała bym cały dzień 🤢 , apropo córki, zobaczcie jaka biedna tyranizowana przez tatusia hihi [img size=320]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/poci__g.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
UUU jak tu spokojnie,wszystkie mamcie zamieniły sie dziś w leniwce:laugh: słusznie,trzeba odpoczywać.
U mnie dziś też leniwie,obiadek "gotowiec" potem leżakowanie w sypialni,gry planszowe z małą i wypad na górkę sankami.
Jutro zakupy bo w lodówce tylko światło:P
Mały się tylko rozpycha,ciasno pysiulkowi ale jeszcze troszkę musi posiedzieć 🙂

• Mamusia
ja wiem czy szybko, jedni powiedzą że tak drudzy z przerażeniem złapią się za głowę, obudziłam się o 2 w nocy z bólami, ok. 3 pojechałam do szpitala, leżałam stękałam ale rozwarcia nie było więc ok 12 dali mi kroplówę i o 12,50 urodziłam

• Mamusia
a powiedz mi jeszcze nikoś czy porównując brzuszek z pierwsze ciąży i teraz widzisz podobieństwo? i wielkość jest taka sama? bo jak ja się tak na swój patrzę to niby kształt podobny ale wydaje mi się że teraz mam taki duży jak w pierwszej ciąży miałam w 9 miesiącu 😞