Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
to jak we wroclawiu ( tak na marginesie to chyba w statystykach ma najgorsza pozycje i opinie jezeli chodzi o poloznictwo) chcieli poprawic sobie opinie i wdrozyc program rodzic po ludzku lacznie z darmowym znieczuleniem na zyczenie pacjentki i sie okazalo w praktyce, ze owszem znieczulenia maja, ale nie ma wystarczajacej liczby anestezjologow i jak chce sie byc pewnym, ze sie bedzie mialo kogos kto to zrobi, to i tak trzeba zaplacic za ,,wynajecie" anestezjologa. 🤢 :laugh: czyli dalej dupa!

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Gydbym rodzila w PL jakos bardziej ufam lekarzom a tu jakos tak nie bardzo. Wlasnie Mojego kolega byl przy porodzie synka i musiala miec ta jego laska prozniowy bo za mocno znieczulili i nie mogla juz dalej przec bo jak przec jak nie masz takiego czucia od pasa w dol...
I Maly mial glowke jakos taka jak jajko przez pare dni i wlasnie krwiaka na glowie...ech nie chce krzywdzic dziecka...
co prawda gorsze powiklania typu uszkodzenia szyji kregoslupa czy tez smierc to przypadek 1-3 na 1000 ale sie zdarza....

My juz po obiadku 🙂 ech Moj jedzie jutro do Dublina co prawda na jeden dzien bo pozniej weekend ale wiadomo ze piatek to fajnieby bylo gdyby wczesniej konczyl a tu zanim z Dublina dojedzie do domu to znow pewnie bedzie 8sma wieczor 😞

Iwiokej i wlasnie mi sie przypomnialas bo jemy delicje i Maz pyta "chce ciastko bo juz ostatnie" a ja mowie "nie,zjedz sobie" pewnie ze i ja bym zjadla nawet to ostatnie bo łakomczuch ale wole Mezowi dac :P i tu przypomnialas mi sie Ty ze swoimi slodyczami hahahaha :P

• Mamusia
iwokoej Amelki chyba tak maja ze wypychaja te dupcie moja te mi ja tak wpychala i glowe a kolezance tak samao dupcie i najlepsze jest to ze ja maialm cesarke bo byla dupcia na dole potem ona tez - dkladnie ta sama sytuacja i od neij kolezanka Tez Amelke ma caly czas byla glowka na dol a ptem pyk dupccia na dle i cesarka hheheh .
Zycze dziewczyy szybkich porodow to tuz tuz 🙂

No Iwiokej mysle mysle 🙃 bo jestes pasibrzuszek jak ja :P
co do wypychanej pupci to Olafek wypycha ja kolo pepka 😁 i taka kulka wystaje ale to przewaznie wieczorkiem po kapaniu jak juz sobie lezymy w lozku 🙂 niezly ubaw z tego jest 🙂

Normalnie padam po prasowaniu, a to jeszcze nie koniec!Ale następną turę przewidziałam na jutrzejsze popołudnie..

Jabłuszka wyszły pyszniutkie, aby kruszonka troszkę za słodka mi wyszła 🙂teraz pozostaje umyć naczynie 🙂 A Tobie Darusia jak wyszły
?

Uciekam już od kompa, może poczytam troszkę książkę.

Do jutra i spokojnej PRZESPANEJ nocki Wam życzę.

• Mamusia
hej Brzuchole,
a nam dzisiaj neta odcieli na cały boski dzien, normalnie szlag by trafil ehhh
Cos sie zaczelo dziac i znowu kurcze odlaczyli.

teraz czekam na zdjecie małej Michelle od mojej psiapsiolki.

ogolnie dzionek minał spokojnie 🙂 Maz w domku bo chory jest. A zaraz planujemy akcje sex 😁 😁

do spisanka jutro 🙂

spokojnej i przespanej nocki zyczymy 🙂

• Mamusia
jezu dziewczyny....
komputer mi sie wylaczyl i zaczelam dzialac!! obiad zrobilam i dostalam jak to sie mowi szfunga i zaczelam sprzatac i jeden pokoj mam zalatwiony!! jutro jeszcze tylko okno naprawia bo nam sie male iglo zrobilo i bedzie gotowe na Marcelinke 🙂

ja mialam robiona toxo i wyszlo ze juz chorowalam i mam z glowy 🙂

moja glowe wypycha w okolicach pepka i czasem baaaaardzo boli