Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

O! Iwiokej w końcu się ujawniłaś 🙂
Narazie wczytało mi się jedno zdjątko (mam "superszybki" internet bezprzewodowy:angry 🙂
Zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, przede wszystkim, że masz długie włosy 🙂 I faktycznie jest tu jeden prawie akt:P

• Mamusia
hej, widze ze tu jakiegos golaska 🙂 🙂 Iwiokej FAJNE FOTY 🙂

Ja nie usnelam , nie wiem czemu, ale zaraz ide spowrotem,

Cholera znowu zaczyna sie ból w nerce, dobrze ze jutro mam wizyte u nefrologa, zobaczymy moze cos powie albo przepisze na ból. Dziewczyny róbcie masaz krocza , bo warto, dziewczyna urodzila chlopca 3930 bez naciecia, masowala oliwką przed porodem i ćwiczyla miesnie kegla, i ja zaczynam 🙂

Do juterka dobranoc mamusie

• Mamusia
hejka dziołchy widze ze tu ładne sesyjki sobie wysyłacie a iwiokej jaki golasek hihihih ale jestes bardzo podobna do mojej kuzynki 🙂
a mnie znów te skurcze wzieły nie wiem czy to przepowiadające czy jakie ale czasem boli jak cholerka. sama juz nie wiem qrde czasem kłade sie i mijają a czasem w kazdej pozycji boli....

a propo pizzy to ja dzis miałam wielka wyżerke moj Mariusz kupił mi taka 40 cm hihi na grubym cieście i myslałam ze pękne. nazwał to moją ostatnią wieczerza hahaha

Iwiokej a ja myślałam, że Ty żartujesz z tymi aktami a to Ci prawda.. I masz rację, że będziesz miała problem żeby coś dzieciakom pokazać:P u mnie znowu problem w tym, że jak nie poproszę M. żeby zrobił mi zdjęcie to nie zrobi 😠

Darusia to bierz zegarek w rękę i pilnuj co ile masz te bólo-skurcze.. A Twój niech będzie w pogotowiu jakby co.. I może miał rację z ta ostatnią pizzą 🙂

Darusia ciesz się, przynajmniej coś się u Ciebie dzieje..
A ja czekam z niecierpliwością aż u mnie się coś zacznie.. póki co to puchnę, mam wilczy apetyt, problemy z chodzeniem i wróciła ZGAGA 🤨

Iwiokej nie wstydź się 🙂 focie naprawdę super i przynajmniej wiemy jak wyglądasz 🙂

Oki ja też spadam na chwilkę, bo muszę się uwinąć z kotletami mielonymi na jutrzejszy obiadek a potem jeszcze po M. wyjadę jak będzie wracał z pracy..

• Mamusia
a ja już sie najadłam zrobiłam sobie pysznego sandwicha z paróweczką i serkiem super ciągnistym i ketchupem, był pyszny 🙂
dzięki Martuś za słowa otuchy 🙂
a zgagę też mam często , nawet odpocząć nie mogę na leżąco bo zaraz męczy 😞

• Mamusia
a właśnie dostałam maila z odp. ceny lampy do naszego projektora i nie jest to 400zł. 😞
tylko 1050zł. 🙃 no to chyba sobię kupię nowy projektor z allegro 😠 , ale nie w tym miesiacu, bo muszę kupić wózek i łóżeczko, a to jest dla mnie najważniejsze

• Mamusia
Ja znow w domu. 😞 Bylismy w szpitalu na kontroli- wczesniej udalo mi sie przespac i skurcze zmalaly. Bylo ok. i myslalam ze to tyle. Ale musialam jechac na kontrole. Procz mniejszych skurczy nic sie nie zmienilo od rana.!!!! Rozwarcia nie ma wiecej a i macica nie jest za nisko wiec poslali mnie do domu!!!!! Jak przyjechalam to dalej mam skurcze i juz nie moge!!! Strasznie sie mecze i mam dosc a gdzie tam co???? Nie zycze nikomu takich.Co kilka minut silnie mnie dopada a ja zwijam sie z bolu. 🤨 Juz nie wiem co robic ale jak tak dalej pojdzie to cholera znow tam wroce!!!!!! Krzyz to mi juz wymieka. ☺️ A ja czuje sie gorzej niz rano. 🥴

• Mamusia
Darusia wierz mi bedziesz wiedziec ze to te. Faktycznie jak na okres ale sa coraz gorsze i mnie ciagnie od krzyza ze boli jak cholera!!!! Jak przychodzi to nie moge nawet powietrza chwycic!!!!! Okropnie ale co moge jak mam je co 6min.!!! rozwarcie sie nie chce robic. A teraz wiem ze bede blagac o znieczulenie.!!!!!!!