Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jestem 🙂
objedzona na maksa ale nic się nie dzieje 🙂
Ja mam termin na 19-stego, więc jak się nie rozsypię przez ten weekend to już zaczekam na swoją kolej 🙂

CandyMonka jak do wczoraj nie lubiłam mleka z miodem tak jak tylko wypiłam szklaneczkę to bym non stop wlewała w siebie ten pyyyysznyyyy napój:P

Iwiokej to widzę, że też nie jesteś maniaczką tv, jak ja, wolę posłuchać radia 🙂

Martuś 🙂 to super, że Ci mleczko smakuje 🙂 czasami jak chce się bardziej zapchać to jeszcze z bananem to miksuję i dodaję sok z cytryny ..pyychaaa 🤪

iwiokej kochanego masz tego męża 🙂

Co do DDTVN to lubię jak Prokop z Wellman prowadzą choć rzeczywiście nudne się zrobiło ostatnio i te reklamy co 5min 😠

CandyMonka nie kuś:P bo już mi się po banany nie chce jechać 🙂
Właśnie mama mi dzwoniła, że jest film na Polsacie i jakaś babka rodzi, i żebym włączyła, bo podobno bardzo śmieszne sytuacje, a ja mam Cyfrę+ i nie mam Polsatu 😞

Nikoś na mnie meliska nie działa a tak bym chciała żeby choć raz wspomogła mój sen..

A z programów to jeszcze czasami oglądałam Tvn Style..

A ja miałam odebrać buty M. od szewca i oczywiście zapomniałam.. więc Mu napisałam, że zapomniałam.. a On mi na to, że będzie dziś chłosta za to 🙂 hehe ciekawe w jakim wydaniu:P

Martuś pamiętam ten ból jak mieszkałam w Uk i coś na Polsacie leciało a ja jako jedyna w okolicy z cyfrą 😉 No ale przynajmniej jak wiało to mi sygnału nie zrywało jak innym przy Cyfrowym Polsacie 🙂

TVN Style też fajny ale ostatnio powtórki same 🤨

Na Tvn Style już od dawna szaleją z powtórkami więc odpuściłam sobie oglądanie tego kanału.. wogóle jakoś tv mnie nie kręci..

Nikoś na chrapanie to mam taki sposób.. jak tylko M. zaczyna arie dostaje z łokcia, a jak to nie pomaga to wkładam stopery-zatyczki do uszu i sobie smacznie kimam a On dalej smacznie chrapie:laugh:

Grzecznie zaczekam za M. i zobaczę jaka chłostę miał na myśli:P

CandyMonka do czasu też prosiłam M. o zmianę pozycji, ale to nie miało sensu jak widziałam na czym Jego zmiana pozycji polegała.. np podrapał się po głowie i to wszystko 😁

Martuś o zmianę trzeba prosić skutecznie.. z łokcia tak jak pisałaś 🙂

Ale mnie teraz zmuliło..walnę głową o klawę zaraz
Idę w kimę..

Miłych snów, chłost i odetkanych przegród nosowych.
Do jutra brzuchate moje 😘

Nikoś dobre, tarmoszenie organów:laugh: jak zwał tak zwał ale zdaje się właśnie, że o taką chłostę M. chodziło 🙃

Śpij smacznie CandyMonka dopóki Nasze Maleństwa są w brzusiach 🙂

• Mamusia
Poczytałam i nie wiem która z was pisała o mleku z bananami:P Pyszniutko to brzmi więc poproszę o dokładną recepturkę:P

Hehehe "tarmoszenie organów" dobreeeeee:laugh: :laugh: :laugh:
Czyli kończy się na obiecankach cacankach 😁
Nie martw się u mnie też się często tak kończy choć nie przyszło mi do głowy tego tak nazwać 😉

Dobra ja zmykam,bo mój już chrapanko strzelił:laugh: :laugh: :laugh: Czyli nawet "tarmoszenia" nie będzie 😠 😠 😠

Do jutra 🙂

Titinka o przepis na banany z mlekiem zapytaj CandyMonkę. Dodaje się też tam, sok z cytryny, ale nie wiem czy to wszystko na zimno czy na ciepło.
Ja czekam za M. za 25min powinien być 🙂 🙂