Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wycierpialam ale najwazniejsze ze wszystko sie dobrze skonczylo...U mnie przez ten stan przedrzucawkowy krzepliwosci krwi byla slaba i stad pewnie bylo jeszcze gorzej...ale teraz powoli wszystko wraca do normy...i jestem mega zadowolona z decyzji o ZZO bo w przeciwnym razie musieliby mnie uspic po tym krwotoku i nie wiadomo jakbym to zniosla a tak to bylam znieczulona.

• Mamusia
Boże Anita normalnie siedze i sie popłakałam i zastanawiam sie jak przez to przeszłaś. Nomrlanie mam ciarki na rece a łzy same lecą.
Masz u mnie normalnie taki szacunek że to szok. Gratuluje Ci tej wytrwałości.
Mam nadzieje i modle sie do Boga o porod bez komplikacji kazdego dnia.
Myśle i bardzo bym chciala aby Twoj stan sie poprawił i nie trzebaby było robic tej transfuzji.
Boże to starszne.
Lap oklaska.

Gratulujemy kolejnej Mamusi 🙂

Darusia widzę że Ty lekko też nie miałaś 😞

hehe..skoro mamy tu męża tzn że malami urodziła tak? bo już mam post gotowy prawie????????? 🙂

malami007 masz na dole pod postem dołącz plik..weź przeglądaj i wstaw focie 🙂 maks wielkość 120kb

• Mamusia
hej hej

Anitek sliczny synuś, powtarzam sie ale taka prawda 🙂 ja tam twierdze ze uroda tez po mamusi :P

Wspołczuje meczarni, dzielna kobieto !!! podziwiam

Darusia śliczna córunia, ja juz tez chce Julcię swoją .

Poszlam z M. na spacer, troche skurczów bylo znowu , ale ucichły, za to rwie i ciagnie mnie w cipce masakra, i rano kawałki czopa byly ale tylko 3 takie malutkie, mimo wszystko moze to juz dzis lub jutro, tak bym chciala .

Ide zjesc obiadek,kochany upichcił gyrosa z fryteczkami i colesławem, mniam 🙂

• Mamusia
a to fatycznie Malami urodziła 🙂 suuuuuper Gratulacje!!! zaraz stwożymy jej nowy profil 🙂
a zdjęcie dodaje sie przez [Dołącz obraz] [przeglądaj] i potwierdzasz [Dalej] zdjecie nie może być wieksze niż 50kb wiem ze to mało ale to wymóg

Mezu MalejMi fotka nie moze byc wieksza niz 50kb i nie moze miec wiecej niz 499pixeli.
Kochane bardzo Wam dziekuje za komplementy u mnie znow wszyscy mowia ze czysty Mariusz hehe 😁 aby wlosy ma po mnie bo Mariusz byl lysinek jak sie urodzil :P
Tatus dumny na maxa chodzi...a Moj Tatko to juz wogole 😁
Dodi widze ze u Ciebie sie zbliza 😁 kurcze jestem ciekawa czy ktoras z Was urodzil w dzien terminu 😁

Dodi jedz jedz nie oszczędzaj się może wypchasz małą 🙂

tu link do małejmi:
http://www.brzuszek.net/index.php?option=com_fireboard&Itemid=37&func=view&catid=7&id=223515#223515

• Mamusia
Jeeeeeeesssssssuuuu Anitek!!! biedaku!!! 3maj się tam dzielnie!! Co Ty biedna przeszłaś... trafio Ci się chyba wszystko co mogło się trafić.... 😞 😞 😞
Jak dobrze że już wychodzisz na prostą i Olaf jest przy Tobie cały i zdrowy...