Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aaana nie mialam, ja sobie sama krocze masuje tylko oliwą z oliwek od kilku dni, mojej szyjce moze i by sie przydało masowanie bo dłuuuuga jest jak zyrafa, podobno 2,5 cm chociaz moze po sobotnio-niedzielnych igraszkach cos nie cos sie skróciło :P 🤪

U nas ja dostaje kwiatki zawsze, a M. jakis upominek , najczesciej kolorowe gatki, albo jakis krawat czy cos, my w sumie dopiero 2 lata i 3 miesiace razem wiec moze nam sie jeszcze nie znudzilo hihi

Klaudia ja mam termin na 14 luty, moze tez sie uda dac Julię na prezent :P

Monka -a tak klełas na łózeczko :P a okazuje sie ze jest w porzadku hihi -uff my w tych hormonach to sie nie nadajemy do takich prac 🙂

Cześć dziewczyny
Ja znowu z innej beczki jak wchodzę na forum.....Wstałam jakiś czas czas temu i miałam twardy brzuch i przeszło i znów...Dziś nie mogłam wstać, tak mnie bolą mięśnie krocza, nie jak od kilku tygodni-znośnie.Wczoraj też miałam twardy brzuch, na dodatek miałam jakieś ukucia w okolicach żołądka. Myślicie, że się już zaczyna?

nie nie..to łóżeczko rzeczywiście było rozwalone 🙂 brat mi je na superglue posklejał 🙂 sama nie dałabym rady, reklamacja nadal złożona

Klaudia ostatnio z bratem mamy ciche dni 😉

A ja strasznie nie chcę aby mała pojawiła się w walentynki..
Co mam wtedy wysłać jej tacie sms'a: Happy Valentine. You are a father! Kisses for Your wife! 😉 hehe

A Klaudia właśnie super fotka ze spacerku z psem 🙂

[size=4] Andzia jejku słodki Twój synek!!! Jaki ma włoski superaśne!!! jaaa

cosmopolitanin to czy się zaczyna to pewnie tylko Twoja dzidzia wie hehe 🙂 Tu wszystkie z takimi niepewnościami 🙂
Może spróbuj wziąć NO spe i zobacz jak podziała 🙂

• Mamusia
Cosmopolitan myśle jednak że to jeszcze nie to. Ten ból skurczowy jest dość charakterystyczny no i nie powiem bo cholernie boli jesli są to juz skurcze porodowe. Masz tzw. skurcze Braxtona hicksa ktore przygotowują Cie do porodu. Wyczekuj spokojnie, jeśli napięcia brzucha bedą czeste i regularne skontaktuj sie z ginem lub szpitalem i wtedy zdecydują czy masz na KTG przyjechac czy czekać 🙂 Powodzenie

Ooo Monka ciche dni mówisz :P Fajnie to brzmi :P Dziekować Monka 😘

Andzia Malutki jest przesliczny jaka słodką ma czuprynkę 🙂 Fajniutki jest 🙂

wiecie co u mnie na poznanskim watku byla ostatnio dziewczyna z takim samym terminem jak ja... no ale nie ma jej juz od 2 dni 🙂 Pewno ją wzielo a mnie nadal nic. A juz z nia pisłam ze moze w szpitalu sie spotkamy :P

• Mamusia
sie napisalam jak dzik i wszystko wcielo 🤢 🤢
Andzia super chlopak!! 🙂)
I tak jak wczesniej napisalam (i zniknelo), ze teraz to juz czekac bede biernie, co ma byc to bedzie w koncu te kilka dni w ta czy w tamta nie robi roznicy, chociaz jak ogladam zdjecia Waszych maluchow to jednak chce JUZ!! 🙂) byle nie w ten czwartek i piatek, bo znowu bede sama, i nie byloby fajnie 😉

cosmopolitanin, z takimi objawami to jest nas tutaj kilka codziennie i nic sie nie zmienia...ale nigdy nie wiadomo jak to bedzie u Ciebie. Napewno nie przeoczysz 😉 🙂)

Co do upominkow walentynkowych, to ja nie wiem, bo my jakos nie dajemy sobie prezentow z tej okazji.

• Mamusia
a ja jako, ze i tak siedze i nic nie robie, to zajme sie stopami, pedicure itd.
Jakos zauwazylam, ze teraz mi latwiej siegnac do stop i zrobic porzadek z paznokciami niz miesiac czy dwa temu, albo mi sie wydluzaja rece, albo cialo sie uczy jak sie ukladac w noweym formacie 🙂)

• Mamusia
Andzia sliczny maluszek, ale to smiesznie wyglada jak takie wszystko za duze na tych naszych aniołkach 🙂

a Ty kochana po pupsku dostaniesz, moglas na mnie poczekac z tym terminem 14 luty, opuscilas mnie 😞

Wiecie to ja odpuszczam juz sobie panikę, co bedzie to bedzie, trudno, na pewno sie doczekam niedlugo a czy to za tydzien czy dwa dni to juz córcia zdecyduje.

Ide sie kąpac i ogolic co nieco, :P teraz golenie co 3 dni hihihi , do spisanka po powrocie z lazienki .

A wogole przyszla ława do salonu , tylko cholera nie ten kolor wysłali , to znaczy ten ale okazal sie inny niz na wzorniku w necie, i jestem zła, bo nie pasuje za bardzo, zreszta samę ocencie. [img size=314]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC01925d.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Ja znow w przelocie hehe 😁 Maly sobie spiuchna juz od 8.30 ale co chwile ktos sie kreci ale chyba dzis do domku z tego co slyszalam 😁 czekaja na wyniki krwi...
Andzia slicznosci ten Twoj Synek 🙂
a tu focie Malego po kapieli 🙂 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/po_kapaniu_.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Dodi rzeczywiście kolor inny ale ładnie wygląda 🙂 Widzę, że na dużym stole masz podkładki w tym kolorze co ława i tak fajnie to pasuje 🙂
Jai_ho jeszcze kilka msc w ciąży i kobieta guma by z Ciebie była 🙂

Ja również zmykam się wykąpać a potem jadę do Gdańska do mojej gin po antybiotyk..ehh..jak mi się nie chce tak daleko 🤨

Do spisanka później 😘