Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Piuły od noworodków mnie tak nastraszyły, że bardzo mało waży bo wszystkie dzieci, które się rodziły to ponad 3000, a nawet 4000g. ważyły, ale ja byłam z dziewczyną na sali której córcia ważyła 2400g tylko, że to był wcześniaczek, to się z nas śmiały pielegniarki, ze sie dobrałysmy z takimi mikruskami 🙂
Moze chciały mnie nastraszyć, żebym się bardziej postarała z karmieniem 😉 ale tak naprawdę, toja byłam przerażona tą wagą i beczałam w szpitalu 🤨

• Mamusia
mona i to jest najważniejsze, grunt to zdrówko 🙂 a moja też na początku darła się przy kąpieli aż któregoś dnia nagle zaczęło jej się podobać, wiec kto wie może u Ciebie ten dzień właśnie nadszedł 😉 życzę Ci tego 🙂

kurcze nie mogę na brzuszek wejść..coś mi się wiesza 🤨

Idę też się położę ten wypad do Gdańska mnie wymęczył.
Zaraz jeszcze sobie globulkę zasadzę heh..nienawidzę potem jak wypada..lepiej niech wyleci we śnie 😉

Dobranoc brzuchate i te mniej 😘 😘

• Mamusia
a mnie po ostatnim wpisie coś naszło i poszłam do kuchni piec 🙂 , takim to sposobem w lodówce stoi już ciasto:laugh: mam chyba jakieś ciążowe odpały 🤔

wszystkie poszły spać więc i ja mykam do wyrka DOBREJ NOCKI 🙂

• Mamusia
Hej chudzinki 🙂

Miałam dzisiaj sen że odeszły mi wody i pojechałam do szpitala a tam zastanawiali się czy mam zostać czy iść na razie do domu, po czym obudziłam się i z bólem brzucha poszłam siku a tam chyba odchodzi mi czop( mam taką nadzieję) taki różowo-czerwonawy 🤨 mam skurcze co jakieś 5 min ale nie są za bardzo bolesne, nie bardzo wiem co w tej sytuacji robić a mój maż właśnie szykuje się do pracy 🤨 😞

• Mamusia
hej aaana 🙂 spoko już mam rzadsze te skurcze, a jeśli chodzi o męża to właśnie nie da rady bo facet który z nim pracuje na tym samym stanowisku wziął właśnie wolne bo ma jakieś zastrzyki i chodzić nie może 😞

UUu właśnie widzę, że BÓB napisała już ponad godzinę temu 🤪 🤪 czyżby już się zaczęło na maksa...

Idę zrobię sobie śniadanko, na odstresowanie hehe

aaana no ja tez już po 5 wstałam ale tak myślałam, że mnie wyprzedzisz hehe 🙂

Brałyście może globulki dopochwowe? Ja wzięłam wczoraj ok 21 i nie wiem czy to ona mi teraz wylatuje czy co ale chlapie mi w tą wkładkę i chlapie heh już trzecia zmieniona w ciągu 5min stania przy robieniu śniadania 😉