Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witamy po zakupach, juz wszystko kupione 🙂 i wyprane teraz tylko wyprasować i ubrać i mogę rodzić 🙂
jeszcze nam łożysko pękło w aucie , a 3 m-ce temu wszystkie były wymieniane, tak, że jak by to sie stało podczas szybkiej jazdy do domu, to by mogło nas tu nie być 😲
ale na szczęście jechaliśmy powoli i w porę zareagowaliśmy 🙂
trzymam kciuki za Dodi i te których termin nadszedł, oby urodziły szybko i bezboleśnie 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wow..wygrałam raz w literaki 🙂

Iwiokej no to mieliście farta z tym autkiem, i macie racje lepiej jechać powoli niż potem żałować 🙂

a mnie zgaga zaczęła meczeć..trzeba poszukać Reni

No kurcze ja mieszkam w IRL 😞 ale bardzo dobrym mlekiem w PL z tego co wiem no i szwagra brat jest pediatra to poleca ENFAMIL.
ale to wszystko zalezy od dziecka widzisz...Moj zarlok raczej bedzie musial miec zmienione i to bedzie juz 3cie mleko wiec jedynie metoda prob i bledow niestety mozna dojsc do tego ktore mleczko bedzie najlepiej tolerowane 🙂

Iwiokej OMG dobrze ze nic Wam sie nie stalo!!!
widzisz nigdy nie jestes w stanie przewidziec co sie wydarzy 😞
dobrze ze jechaliscie powoli...
CandyMonka na kurniku grasz???
bo ja tez hehe :P ale w domino w kosci i w tysiaka :P

No ja tez tam gram troszke i sie mecze hehe :P

kurde nie sadzilam ze to powiem tak szybko ale wiecie co? jakos mam ochote na sex hahaha :P
nie wiem jak to mozliwe...

• Mamusia
anitek nie dziwię sie z jednej strony, ty taka wygłodzona 😁
dzięki dziewczynki, wiecie co , nawet nie chcę myśleć, jak by to koło sie urwało, bo miało takie luzy , ze by mogło w każdej chwili odlecieć 😞
CandyMonka ja sobie dzis kupiłam reni 24szt. tak , że mogę sie z Tobą podzielić 🙂

CandyMonka to chyba lepiej w ta strone tak mysle bo jak czytalam sobie o kobietach ktore nawet przez rok nie chcialy sie kochac to bylam przerazona ze mnie tez to dopadnie :P
co prawda z Moim juz sie lelalam 2dni temu tzn jego lelalam bo u mnie out of service tymczasowo :P ale jeszcze czasem mysle czy mnie to nie dopadnie hehe :P

iwiokej biorę co chwilkę Reni i nic nie daje 🤨
Myślę, że to przez truskawki które zjadłam za szybko..ale nie mogłam się powstrzymać 🙂 w sumie mus truskawkowy

Anitek jak się wszystko ładnie będzie goić to niedługo i Twój serwis powróci 🙂

Idę pościelę sobie łóżeczko i pogadam troszkę z mamą i pójdę lulać..aa..nie no poczekam jeszcze do 22:45 aby wziąć antybiotyk i wtedy pójdę spacku 🙂

Dobranoc brzuchate i mamusie 😘 😘

• Mamusia
czesc dziewczynki

ja juz z moja mala odwiedzam znajomych 🙂 po każdym wyjsciu z domu spi jak niedzwiedz!! 😉 ale przez te nasze wyjscia kompletnie nie mam czasu na brzuszek 😞

Dodi trzymam kciuki!!!!!!!

Pisałyście o sex-ie.... mnie tez juz sie tak chce ze masakra!! chyba meza do drugiego pokoju wygonie :P dzis mija 3 tyg od ciecia ( wlasciwie to za godzine ) a ze mnie nadal sie saczy :| a mialam nadzieje ze zafundujemy sobie walentynkowy "pierwszy raz" 😉

chcialam Wam coś napisac odnosnie pieluszek...
zaczelam od bella happy ale jak zaczeli nas odwiedzac znajomi pytali co kupic wiec wpadlam na pomysl zakupu pieluszek ( duzo tego idzie) bo ciuszkow i zabawek ma juz mase i dostalismy pampersy i huggies... narazie skonczylam pampersy NA SZCZESCIE!!!!! tragedia!!! Marcelina dostala uczulenia i wcale te pieluszki nie sa takie chlonne jak wszedzie trabia. jak narazie bella wygrywa.teraz zalozylam jej huggies i zobaczymy jak jej beda sluzyc.niestety mam jeszcze paczke pampersow i nie bardzo mam ochote ich uzywac :|

Marcelina kape na zmiane raz w oilatum raz w plynie+oliwka. plyn johnson bedtime i oliwka hipp - miala bardzo sucha skore a teraz mam juz fajna,gladziutkai dobrze nawilzona

Nadal karmie piersia ale mam puszke Nan na wszelki wypadek ale staram sie jej nie dawac narazie mleka, natomiast zaczelam jej gotowac herbatke z koperku i rumianku fakt ze wiecej jej wyplynie bokami ale zawsze jakis tam lyk wpadnie do zoladeczka

Jesli nie doczytalam o jakiejs "swieże" mamy to GRATULUJE!!! 🙂

• Mamusia
a my nadal 2w1 chociaż wczoraj prawie zemdlałam ze zmęczenia - NIC SIĘ NIE RUSZYŁO!!
za to widziałam 6tyg dzieciątko - było u nas ok 2 godz i w ogóle nie płakało!!! cód-miód!! a Mama w formie sprzed porodu! 🙂 tak więc dziewczyny optymizmu trochę nabrałam