Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witamy niedzielnie 🙂

Dzisiaj Mój Syniu ma pierwsze w swioim zyciu imieninki 🙂 Dlatego Mamusa właśnie kupuje mu na allegro ciuszki 🙂

U Nas nocka spokojna 🙂 Wojna z męzem nadal trwa także bez nowości. Wrr już mi się żygać tym wszystkim chce 😞
Mniejsza o to po co bede Was meczyć 🙂

napisalismy z Fifim do Babci i Dziadka żeby przyjechali na kawusie 🙂

Zyczymy Wam miłego dzionka 🙂 😘

Hejka 🙂

U nas deszczowo, miałam wyjść na spacer z Nadii i moja kumpela ale raczej odwołam, nic mi się nie chce.
Wczoraj wieczorkiem powojowałam z małą po napisaniu posta do Was, że słodko śpi zaraz się obudziła i chodziłam z nią dwie h zanim znowu zasnęła, smrodek jeden.

Teraz cieszy się w leżaczku do tańczących misi heh

Klaudia współczuję wojny z mężem. Rodzice jak przyjdą to na pewno poprawią Ci humorek ;-)
Wszystkiego najlepszego dla Filipka z okazji imienin ;-) !!!

• Mamusia
he he he no mam nadzieje ze gotówkę dadzą bo Oni słyną z tego że kupują jakieś buble niepotrzebne albo badziewne. Na narodziny dostała paczkę pieluch firmy nieznanej mi wcale ( 16 szt po 9zł ) i husteczki nawilżane za 5,99 też nie znanej mi firmy 😠 😠 😠 A jeszcze dzwonila teściowa do mojej mamy sie pytać co chcemy i jakie pieluchy aaa i tak kupiła co innego i to jeszcze gówno jak cholera ! 😮

dlatego czasami lepiej nie dostać prezentu niż potem się męczyć się z czymś zupełnie nie potrzebnym ehh niektórzy ludzie są dziwni ;/

kurde namieszałam coś z moimi suwaczkami
lecę się kąpać potem to poprawię ;-)

hehe..jaki śmieszek z Fifiego, moja mała jeszcze się tak nie cieszy ;-( przez te kolki dopiero ostatnio zaczęła się uśmiechać
Postanowiłam, że jednak pójdę na spacer..słoneczko wychodzi ;-)

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂)
Ja tak na chwile zyczyc Wam udanej niedzieli 🙂) i podzielic sie radoscia 🙂))
My dzis swietujemy, rowne 4lata jak jestesmy z T. i rowne 2m-ce Victora 🙂) Szampan sie chlodzi! Mlody dzis na butli bedzie 🙂)
A tak poza tym moje ,,cyganskie" dziecko wczoraj znowu do wszystkich sie smialo, gadalo i dawalo ,,przytulac" efekt byl taki, ze najpierw spal jak zabity tuz przy grajacej orkiestrze od 19 i obudzil sie dopiero w domu o 1 na szybkie jedzenie, nawet oczu nie otwieral 😉 a pozniej dopiero o 4 i o 9! usmiechniety i zadowolony z zycia. Rosnie mi imprezowicz!! 🙃

Hejka 🙂
ja na chwilke 🙂
pogoda sliczna!!!!!!!!! zaraz sniadanko i uciekamy na plaze i kawusie 🙂
Maly sie wkurza bo ma czkawke wiec musze go na raczki zabrac a Maz pojechal po swieze buleczki 😁
p.s. Olaf spal od 22-3 w nocy 🙂 nowe mleko jest BOSKIE 😁
Klaudia Fifi super taki usmiechniety 🙂
zajrze do Was pozniej bo Maly nawoluje 😉
Buziaki 🙂

JaiHo APTAMIL tak sie nazywa 🙂
i to mleko mial od poczatku w szpitalu ale jak polozna wziela Malego na noc raz jeszcze w szpitalu to stwierdzila ze Maly byl glodny (po jednym karmieniu) i zmienila mu na inne...i wtedy zaczal pic co 2godz. Ja pozniej sprawdzilam sklad i to to samo mleko tylko to cow and gate jest irlandzkie i pewnie przez to naciskala zeby dac to mleko wogole sie wkurzylam bo zrobila to bez konsultacji ze mna 😠a pozniej byl na Nutramigenie tym dla dzieci z alergia...i od piatku Aptamil 🙂 i dziecko spokojniejsze i wogoloe spi ladnie 🙂 moze w koncu tez przestanie tak tyc i zacznie tyc 700-900gram na miesiac a nie tak jak tyje teraz...

My już po spacerku, oglądamy przejazd trumny z ciałem prezydenta.
Pogoda u nas piękna!!

Jai_ho wszystkiego naj najlepszego z okazji rocznicy i miesięcznicy Victorka! ;-)))
Anitek super, że mleko działa ;-))))

Zaraz będziemy z mamą obiadzio szykować..głodna jestem straaasznieee!

• Mamusia
hejka 🙂
ja w końcu sama w domku! spokój... cisza. Mariusz poszedł z mała i teraz przez najblizsze 2 h odpoczynek 🙂
strasznie mnie juz przytłacza ta cała sytuacja non stop w telewizji o tym trąbią to straszne ale wkurzające , zamuła mam przez to. w kółko gadaja to samo.
moja malutka niegrzeczna sie robi taki mały foszek. w nocy dzis dała mi pospać 2 h tylko dlatego ze wziełam ja do siebie i spała przy cycu zasnełysmy tak przy lampce , byłam nieprzytomna a dziś jeszcze miałam wykłady. wyobraźcie sobie jak ja sie czułam! 😞
dalej kupska mi nie robi , jem jabłka pije rumianek i inne róznosci i nic! ona czasem na czopek juz nie reaguje oczywiscie daje jej raz na jakis czas narazie dałam jej tylko 2 razy bo podobno uzalezniaja. w dodatku nie chce bitelki ani smoczka nic! tylko cyc nawet nie mam jak jej dac wody albo herbatki! u lekarki byłam ale ona mnie wysmiała ze sie tym przejmuje to ponoc normalne ale jak ona czasem tak płacze i sie męczy to płacze razem z nia bo mi jej tak szkoda 😞 nie wiem co mam robić. dzis włozyłam jej lekko termometr i cos tak sie wyprozniła ale biedaczka bardzo sie meczy 😞
to sie rozpisałam 🙂 szkoda ze mam tak mało czasu zeby z wami popisac 😞 uciekam sie zdrzemnąć papunie:*:*

• Mamusia
anitek no to szkoda, ze lekarze tak pozno sie polapali co i jak z mlekiem i eksperymenty robili a wystarczylo trzymac sie pierwszej decyzji....wrrr... a Olafik jak zacznie raczkowac to pewnie szybciorem zgubi tluszczyk 🙂)

CMonka dziekujemy!! 🙂)

Darusia butla i smokiem sie nie przejmuj!! Jak Sara jest na cycu to dopajac nie ma potrzeby, upalow jeszcze nie ma, a smoczek jest fajnym uspokajaczem na dwie minuty... dopoki nie wypadnie 🙂) pozniej krzyk jest podwojny 🙂) Victor tez nie chcial, pozniej zalapal o co z tym chodzi a teraz ja przestalam dawac, urwanie dupy tylko bylo, szukanie gdzie sie podzial, wyparzanie, wkladanie do buzi 50x bo gubil itd. tak wiec raczej sie ciesz, ze nie chce 🙂

Ja na chwilkę. Mała koncertuje od dwóch godzin i widać, że nie przestanie szybko. Teraz babcia ją trochę nosi, ja muszę odpocząć plecy mi odpadają.

Mam straszną ochotę na słodkie! A nic mi nie można buuu ;-( zrobię sobie zaraz mega słodką herbacie może pomoże ;-))) muszę spróbować zrobić cisto marchewkowe, tam nie ma białka ;-)))))

Darusia biedna ta Twoja mała z kupką!

Darusia daj małej kilka kropli oliwki do wypicia będzie miała wtedy poślizg. Mnie tak pediatra doradziła, podobno lepsze i zdrowsze niż czopki i termometr bo od tego może potem w ogóle nie chcieć jej robić.
Moja raz napiła się wody z oilatum, kurcze jaką miała super kupę hihihii