Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wrocilam zyje 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

nie bylo zle 🙂
aby zamrazanie palca bylo mega nieprzyjemne bo zanim dal znieczulenie to zamrazal palec zeby az tak nie bolalo...a znieczulen to dostalam jakies 6 dawek bo to cholerstwo bolalo 😠 ale juz ladnie wyciete 🙂 mam wyciety taki cienki pasek paznokcia i sie okazalo ze doslownie wystawal paznokiec cienki jak igla i wbijal sie w palec w srodku stad ten bol itd... ale juz spokoj. Narazie dziala znieczulenie wiec jeszcze nie wiem jak boli 😉 napisze jutro 😜
Klaudia a Fifi ile wazyl przy urodzeniu???
bo z Olafem to taka sprawa ze on wazyl 2900 a tu juz 6646 ale lekarka powiedziala zeby sie nie martwic do roku czasu...ale wiadomo ja sie martwie bo nie chce zeby byl otyly czy cos...ale wierzcie mi on jak chce jesc to niczym sie go nie oszuka i trzeba mu dac to mleko i tyle.
ale moze sie to jakos unormuje jak narazie tyje w zaskakujacym tempie no i nic na to nie poradze...

Uciekam na film 🙂
zajrze do Was jutro 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzien dobry 🙂)))
jaki piekny dzien u mnie! a noc byla jeszcze lepsza: Victor spal od 22 do 4 non stop, tak wiec ja mialam CALE 4,5 h snu bez przerwy 🙂) Bosko.
dzis mamy dzien towarzyski: zaraz do babci i dziadka jedziemy, pozniej jakies wiosenne zakupy ( T. sie smial, ze dla mnie w tym sezonie jest kosiarka do trawy 😉 wszystkie popsulam 🥴 ) obiad ze znajomymi i na koniec impreza urodzinowa w klubie, tak wiec juz widze jak dziecko padnie wieczorem znowu wymemlane 🙂)

Ja codziennie chwale dzien bez kolek, tak mi szkoda wszych dzieci 😞 odliczam jeszcze miesiac i sie skoncza! 🙂

Zyczymy spokojnego i milego dnia! 🙂

• Mamusia
Witamy sobotnio 🙂
My znowu sami w domu i już powoli i pies i Mój Mały Człowiek nie wytraczają mi do rozmów. Dobrze że chociaż tu mogę sobie pogadać. My od rana z Fifim śmieszki uskuteczniamy 🙂 Oto dowód 🙂 Taka radość od samego rana na dobry dzień 🙂 Również Wam przesyłamy dobrą energię 🙂
Zresztą po takim wieczorze jak tu nie mieć super energii 🙂 Sex jakiego już dawno nie było 🙂 🙃 🙃 🤪 🤪 🤪 😜 😉

Zaraz idziemy do sklepu po coś na śniadanko i przy okazji zaliczymy spacer 🙂

Anitka Kochana miałam Ci pisać jak masz jakieś ciuszki po Olafku których już nie chcesz tak na 68 🙂 lub 74 🙂 To ja z chęcią bym je wzięła 🙂 Pokryję koszt przesyłki jak byś coś tam znalazła 🙂

Bób 🙂 Wczoraj dostała pieluszkę 🙂 Dziekuje bardzo 🙂 Chyba się skuszę na jedną paczkę bo są w miarę ok 🙂 Niestety rano mi ją przelał ale chyba dlatego że go nie przewinałam przy poprzednim karmieniu a siuśków była masa 😁
Ale dziekuje jeszcze raz 🙂 Lap oklaska 🙂 🙂 🙂 😘

CandyMonka napisał(a):

Klaudia:
CMonka- właśnie miałam pisać że niezła z Ciebie dupa :P Mamuśka jak trzeba 😁
hehe..dziękuję łap oklaska za komplement już dawno takiego nie usłyszałam ;-) Ty też mi się podobasz heh!!!
Widzę, też że huśtawka się sprawdza;-) Ile za nią zapłaciłaś? Ja lictuje tą: http://allegro.pl/item992214315_hustawka_fisher_price_przytulne_gniazdko.html tylko nie wiem do jakiej sumy dojść aby nie przepłacić ????
a w ogóle to marzę o tej ale uważam, że cena trochę za wysoka
http://allegro.pl/item990423974.html

Ja swoją kupiłam za 130zł ale mi nie działa ta karuzela co tam jest i melodyjki 🙂 aczkolwiek Moj Maż juz nad tym pracuje 🙂 I Naprawi to 🙂 A Fifi zadowlony jak nie wiem 🙂 Coprawda przy nowych bateriach to na poziomie 1 i tak dość mocno buja 🙂 Ale damy radę 🙂
Wiem że używane chodzą po ok 250zł w opcji kup teraz. A ja max chciałam do 170zł 🙂
Ta z projektorem jest super ale cenę też ma super 🙂

• Mamusia
anitek85 napisał(a):

Klaudia a Fifi ile wazyl przy urodzeniu???
bo z Olafem to taka sprawa ze on wazyl 2900 a tu juz 6646 ale lekarka powiedziala zeby sie nie martwic do roku czasu...ale wiadomo ja sie martwie bo nie chce zeby byl otyly czy cos...ale wierzcie mi on jak chce jesc to niczym sie go nie oszuka i trzeba mu dac to mleko i tyle.
ale moze sie to jakos unormuje jak narazie tyje w zaskakujacym tempie no i nic na to nie poradze...

Fifi ważył 4070 🙂 Wiec tak dużo aż nie przytył 🙂

SŁYSZAŁYSCIE ZE POLSKI PREZYDENT NIE ZYJE ?? KATASTROFA SAMOLOTU I NIKT NIE PRZEZYŁ ! JAKA MASAKRA !

Karmię małą i słyszę, że prezydent nie żyje!
Brak słów!!! ;-(
Popłakałam się jak bóbr, biedni ludzie!!! Dlatego tak strasznie boje się latać...
Kto im w ogóle pozwolił lądować w takiej mgle..kurwa jego mać..

Martuś dziękuję za komplement!
aaana to Cię wczoraj z molestowałam biedna hehe, chciałam Ci odp drugi raz ale oczywiście skończyła mi się kasa! Pewnie, że się wybierzemy na spacerek! Niech Twój mężulek szybko wraca do formy ;-)

BOZE WLACZYLAM TV BO KOLEZANKA DO MNIE NAPISALA I NIE WIERZE 😞 😞 😞 😞 😞 😞
KAZDY IRL KANAL INFO O TYM MOWI 😞 😞 😞 😞 😞 😞 AZ MI GESIA SKORKA WYSZLA 😞
SZOK!!!!!!!!!!!!

NIECH SPOCZYWAJA W POKOJU [*]

• Mamusia
no dokładnie Anita... kto im pozwolił tam lądować... przeciez najważniejsze osobistości polityki były na pokładzie tego samolotu :/ Dobrze ze chociaz premier jest w PL. Według konstytucji teraz marszałek sejmu będzie pełnił funkcję prezydenta.
Na Pałacu Prezydenckim opuszczono flagę do połowy masztu. Załoba się zaczęła.

Aaaa nie pochwalilam sie Olaf spal od 24-tej do 5-10 🙂 bez budznia 🙂 SZOK!!!
na nowym mleku jestesmy od wczoraj moze przez to? ale padl ze zmeczenia bo wczoraj od 8smej rana do 4tej poza domem a pozniej od 7-30 do 22 znow poza domem...
zobaczymy jak dzisiejsza nocka 🙂

ahh..nic mi się nie chce przez tą tragedię, głowa boli, co spojrzę w tv na ich zdjęcia to płacze.
Matko przecież to musiało byś straszne. Oni wiedzieli, że zaraz się rozbiją. MASAKRA

• Mamusia
anitek85 napisał(a):
Aaaa nie pochwalilam sie Olaf spal od 24-tej do 5-10 🙂 bez budznia 🙂 SZOK!!!
na nowym mleku jestesmy od wczoraj moze przez to? ale padl ze zmeczenia bo wczoraj od 8smej rana do 4tej poza domem a pozniej od 7-30 do 22 znow poza domem...
zobaczymy jak dzisiejsza nocka 🙂

mój pobił dzis rekord 21:00 - 5:30 bez budzenia 😜

• Mamusia
Hej mamusie.
Oj straszna tragedia, szok 🥴
Wygląda na to, że kupki wróciły do normy 😉 dziś Milenka nawaliła z rana że ho ho. Poszło całą nogawką,aż do stópki 😜
Oj nastrój dzisiaj nie najlepszyi od rana, nie dość, że taka tragedia, to pogoda do bani i ze spacerku nici heh

Kikos Olafek zawsze wstawal co 2godz w nocy i dzien dlatego taka radosc 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

CandyMonka no ja tez nie moge w to uwierzyc 😞 straszne co musieli czuc bo wiadomo jak spadaja z wysokosci to lekarze mowia ze raczej wszyscy mdleja bo jest za duze przeciazenie ale oni w zasadzie spadali chwilke bo to przed ladowaniem i nie potrafie sobie wyobrazic co musieli czuc 😞

Mona ciesze sie ze kupki wrocily do normy 🙂

Olafek od wczoraj wieczora nie robil ale zmienilismy mleczko wiec czekamy 🙂
ale spokojniejszy jest i spi znow juz od 2godz 🙂

Titinka co do skazy to mi lekarka mowila ze skaza to przedewszystkim wychodzi na polikach i sa to suche szorstkie wrecz plamki a nie krostki...
dlatego powiedziala ze Olaf raczej skazy nie ma a tez mial krostki na brzuszku na raczkach i czole...a polika czyste...
wiec nie denerwuj sie i moze przejdz do innego lekarza?

Klaudia Olafek nosi ciuszki 3-6miesiecy i nie wiem ile to cm bo nie jest napisane...

Mam jeszcze 38oklaskow do zabrania wiec zapraszam dziecinade 🙂