Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Anitek już wiem skąd giną mi oklaski hihihi.
A chciałam dobrze i wyszło jak zwykle źle. Kwietniówki na nią doniosły do admina chciałam aby się dostosowały by nie wyszło jak z Martusią jak pamiętacie i co... wyszło jeszcze gorzej rozpętałam kolejną burzę, faktycznie ze mnie CRUELLA hihihi.
Generalnie oklaski też mam w du...ie zresztą konkursy też 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jai_Ho tak zrobiłam i wydoiłam rumianek z butli Milenki 😉Choć ja i tak przynajmniej raz dziennie piję rumianek, a małej jakoś nie rusza. Dzisiaj zjadłam jeszcze jabłko, może ono pomoże? 🥴 i mała osra sie w końcu po pachy 😜 😉Jeszcze tylko poćwiczymy i pomasujemy brzusio 🙂

Cruella no wlasnie juz wiem dlaczego mi gina choc nie wiem czemu? 🤔 przez to ze sie wtracilam i napisala hehe 😉 eee brak slow normalnie na to to taka dziecinada i tyle...niech sobie biora te oklaski...
narazie zalozylam watek oklaskow i zobaczymy co z tego wyjdzie...

• Mamusia
aniol303 napisał(a):
Przemyślenia:

1. Bramki w sklepie - mimo że nic nie zwinąłaś, i tak boisz się, że zapiszczą.

2. Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ustoją.

3. Sprawiedliwość - jazda na rowerze pod wpływem alkoholu: 5 lat, molestowanie seksualne: 3 lata w zawieszeniu.

4. Potrzeba jednej iskry, by spalić las, ale całej paczki zapałek, by rozpalić grilla.

5. Kiedyś będę tak bogaty, że jednorazówką będę golił się tylko raz.

6. Polsat - oglądasz sobie z rodzinką reklamy, a tu nagle film.

7. Polska - tutaj nawet kryzys się nie udał.

8. Bill Gates - okrada go 75% ludzkości, a i tak jest najbogatszy.

9. Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości członka wraz z kręgosłupem.

10. Leżakowanie w przedszkolu - kiedyś kara, a teraz każdy chciałby te 2Â godziny snu w ciągu dnia.

11. Mleko na gazie tylko czeka, aż się odwrócisz.

12. -Mamo, co to znaczy orgazm? -Ja nie wiem, zapytaj taty.

13. Łacina - jedyny język, w którym nawet "gówno" brzmi mądrze.

14. Nawet, jakby papier toaletowy miał 8 warstw, to i tak złożysz go na pół.

15. A4 - jedyna płatna jednopasmówka na świecie.

16. Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.

17. Tesco - nigdzie indziej nie znajdziesz wody LEKKO NIEGAZOWANEJ za pół ceny.

18. Jak Polacy uniknęli korków na autostradach? Nie wybudowali autostrad!

19. Seks jest jak skok na bungee - dodaje adrenaliny, a gdy pęknie guma, masz przerąbane.

20. Jeżeli trzeci dzień nie chce ci się pracować, to znaczy, że to już środa.

21. Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju.

22. Polska: jak kupisz mi spodnie, to zrobię ci loda. Azja: jak kupisz mi loda, zrobię ci spodnie.

23. Chleb - zero marketingu, najwyższa sprzedaż.

24. Britney Spears: "Jestem za karą śmierci. Przestępca powinien mieć nauczkę na przyszłość."

25. Egzamin - na korytarzu każdy wmawia ci, że nic nie umie.

26. Szacunek do nauczyciela - istnieje wtedy, gdy uczniowie po usłyszeniu dzwonka pozwalają mu dokończyć wypowiedź.

27. Paradoks seksualny - seks można uprawiać od 15 roku życia, a oglądać - od 18.

28. Okres i wypłata - jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma, to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał.

29. Paradoks Szymborskiej - dla testu napisała maturę, interpretując swoje wiersze - i dostała 60%.

30. Studenci pierwszego roku - spieszmy się ich poznawać, tak szybko odchodzą..

31. Piesek - u nas słodki, w Azji słodko-kwaśny.

32. Gdy umrę, rozsypcie moje prochy pod Tesco - wtedy będziecie mnie odwiedzać co niedzielę.

33. Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.

34. Mały palec u nogi powstał tylko po to, by boleśniej walnąć się o szafkę.

35. Kanapka studencka - chleb posmarowany nożem.

36. Pieniądze z pierwszej komunii - do dziś nie wiesz, gdzie się podziały.

37. Nimfomanka - kobieta, która pragnie seksu tak często jak przeciętny mężczyzna.

38. Polska waluta - tylko tutaj złoty jest srebrny.

39. Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.

40. Feminizm kończy się, gdy trzeba wnieść szafę na 8. piętro

wklejałam to na forum jakis tydzien temu 😉

Anitek widzę i rozpętałaś drugą wojnę hihihi.
Biedny admin 🙂
A swoją drogą to naprawdę żenujące zabierać oklaski, z tego co widzę to Ty dosyć często podpadasz hihihi. Ja debiutuje ale za to jak 😁
I żeby było śmiesznie to ja naprawdę głosowałam na to jej zdjęcie a laska mnie objechała i jej koleżanki również. Masakra
Masz ode mnie na pocieszenie hihihhi

Cruella raz mialam spor ze styczniowkami i zupelnie niepotrzebnie bo to spoko babki sa 🙂
poprostu hormony hehe 😉
i w sumie to nie byl zaden tam spor tylko odmiennosc zdan na kilka tematow 🙂

a tutaj chcialam bronic Nas Lutowek bo zostalysmy obgadane od jakis niewyrozumialych itd nie wiem jak ktos tak moze pisac nie znajac Nas??? jestesmy z soba bardzo blisko i pocieszamy sie wzjamenie i kazda sie martwi o druga a ktos smie pisac ze jestesmy takie czy owakie 😠

PINACOLADA łzy mi leca!!!!!!!!!!!!!!!!! dlugosc penisa i kregoslupa mnie powalila i mojego Meza rowniez 😁 🤪

Cruella i tak mi go zabiora hehe 😉

p.s. co do oklaskow to ja pisalam do Admina priv juz kilkka miesiecy temu o oklaskach bo to nie konkurs tylko forum...
i widze ze moze w koncu cos sie zmieni i bedzie spokoj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Anitek przynajmniej będą miały co zabierać, bo jak dalej będziesz tak walczyć to Ci nic nie zostanie hihihi. Za 7 minut Ci dam,
A w ogóle podobno wypoczynku ci trzeba hihihihi

• Mamusia
mona124 napisał(a):
Witajcie mamusie.
Milenka już po kąpieli, mam nadzieję, że będzie słodko spała do rana 😜 😉
Dodi, CandyMonka niezłe z Was lasencje 🙂
Ja od wczoraj męczę się ze zmianą zdjęcia profilowego, ale jakoś nie mogę, niby pisze, że zapisano zmiany, a tu d...pa 🤨może jakieś za duże te zdjęcia, jakiej wielości mogą być, bo jakoś nie mogę wyczaić?
?

Mona ja pisałam do admina bo miałam ten sam problem, jest odpowiedz na ten problem na watku "Nowy brzuszek ruszył-czego brakuje" poprostu skoro uzywasz przegladarki Internet Explorer to jest jakis blad i wlasnie to naprawiaja, jesli sciagniesz sobie Mozille to uda sie wkleic, ja tak zrobilam i sie udało.Buziaki

• Mamusia
Jai_Ho napisał(a):
mona124 jak Milenka nie chce pic a karmisz piersia to Ty sie napij rumianku lub koperku, przejdzie do pokarmu i mala powinno ruszyc 🙂 no i masaz brzuszka i nozki dociskane do brzuszka tez pomagaja.

Ja pije raz dwa razy dziennie koperek po pol szklanki, raz rumianek i potem poprswism herbatka na laktacje ktora ma anyż, kminek i koperek i mala robi kupki jak ta lala 🙂 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny wieczorowo 🙂

widze ze wojna znowu jakas 😞 Anitek znowu podpadła , biedna, czytałam co napisałas do admina o oklaskach , dla mnie moze ich wogole nie byc.

Bylam dzis u gina, wszystko ok, mozna sie seksic 🙂 hi hi , wszystki fajnie z tym ze ja ochoty niemam 😞 biedy M. juz od 39 tyg nic 😞

Mała jakos zniosła dobrze dzien po szczepieniu, dostała czopek zapobiegawczo i bylo git, spała 4 godziny i dzis naet chyba kolki nie miała ufff 🙂 a na raczkach zadnych sladów prawie po szczepieniu i nic nie spuchlo, a ja kupilam ten altacet i schłodzilam ale sie narazie nie przydał.

Dobrej nocki mamuśki

• Mamusia
Anitek a odnosnie tego leku na kolki to ja sama babke w bład wprowadziłam i powiedziałam ze jakies tabletki są na jelitka, a ona wlasnie mi to odpowiedziala co Ci napisałam, moze faktycznie jest jakis lek w tabletkach ja juz sama nie wiem 😞 a zreszta jakas byla nie kumata ta babka, pojde do mojej lekarki jak sie pogorszy z tymi kolkami

Dodi ja nie podpadlam 🙂
Cruella hehe :P a ja w obronie Nas wszystkich jak Lwica i widzisz 😜
nikt mi nie bedzie pisal ze jestesmy niewyrozumiale i bla bla bla...

czytalas o Debridat????

sexik ojjj tak ja to jak jeszcze mialam szwy juz mialam ochote hehe 😉
ostatnio rozmawialam z polozna i mowila ze jak sie karmi piersia to mniejsza ochota jest na sex...ale nie wiem ile w tym prawdy...Ja karmie butla wiec ciezko mi sie wypowiedziec na ten temat 🙂
Kochana jestes zmeczona i zapewne to tez ma wplyw...
a moze bys tak sciagla mleczka i napila sie kieliszek winka? i rozluznila? moze cos by to dalo 🙂

Aaaa no chyba ze tak...
zapisz sobie nazwe leku i zapytaj 🙂 wierz mi naprawde warto bo wiele kolezanek uzywalo go tak samo jak moja siorka. A na pewno warto sprobowac ulzyc Malej bo po co sie ma meczyc 😞

• Mamusia
jestem na etapie czekania na laktator, zamówilam madela elektryczny, moze dobry pomysł z tym winkiem 🙂 hehe narazie ide zaraz na masaż bo ból mam pod łopatką i M.obiecał pomasowac 🙂
gin dzis proponował tabletki anty, ale ja dopóki nie zrzuce tych 6 kg które zostało nie bede brac hormonów. Pogadałabym jeszcze ale spadam do mojego M, dopóki mała spi, bo skarzy sie ze wogole mu czasu nie poswiecam, a pewnie ma troche racji, bo od kad jest Julka to go zaniebdałam 😞

Dodi ja tez nie chce brac anty narazie bo jak bralam je ostatnio to doszlo 10kg!!! a teraz zostalo 1,5kg do zrzucenia a w planach jest jakies 8kg 😁 bo chce wygladac jak kiedys tam dawno dawno 😉 i kurcze boje sie ze ja tu diete wprowadze a narazie nie jestem na zadnej i ze anty tabletki wszystko zniszcza 😠