Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Dodinko ale masz go chociaz na noc i masz sie do kogo odezwac a ja 24godz sama z Malym i czasem sama do siebie gadam...jak wariatka jakas 😞
wlasnie wrocilam do chaty bo bylam wymienic opone bo w koncu przyszla...Pan wymienil za darmo i nawet stara naprawil hehe 😉
a to wszystko dlatego ze sekretarka z firmy w ktorej pracuje Mariusz zadzwonila mnie umowic z nim na wymiane hehe 🙂
takze cos tam sie zaoszczedzilo 🙂
Olaf sie wkurza w kolysce jak zwykle...
a ja nadal czekam na info czy wraca dzis czy tez nie! bo jak nie to ja sie pakuje z Malym i jade tam bo juz mam dosyc siedzenie samej!!!

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam ponownie 🙂
jesli chodzi o zabawki do wózka to my mamy takie coś http://www.allegro.pl/item1013652706_palak_do_wozka_baby_mix_5_wzorow_nowosc.html ale powiem szczerze że jeszcze do wózka nie montowałam , ale przypinałam do bujaczka a teraz zamontowałam na łóżeczku
te zawieszki mają w środku grzechotki i można dokupić też inne zawieszki i wymieniać 🙂

Bob no wlasnie mam to samo tylko inne zabawki i jestem bardzo zadowolona 🙂
Olaf tez lubi choc on akurat szybko sie nudzi...
Uciekam dac mu jedzonko bo jadl cos ok 12-30 a pozniej aby wypil 60ml w aucie wiec glod jest hehe 😉
zajrze pozniej

• Mamusia
no mamuśki to jak byscie były na moim miejscu to całkiem byście oszalały, mój wyjeżdżał zawsze na cały tydzień tylko na weekendy wracał, na razie jest spokój ale myślę że już nie długo, bo zacznie się sezon letni i dupa też bedę sama, aleja sie nie martwię w końcu ma auto 🙂
Dodi to widzę,że twój w moje kierunki jeździ, a mój był przed wczoraj w waszym 🙂

Iwiokej u Nas jest tak caly czas...
raz to 8miesiecy widzielismy sie tylko w weekendy z czego ja w sobote pracowalam i bylam w domu o 18stej!!! mam juz dosyc tego...Wiesz gdybym wiedziala ze tak bedzie to bym wczoraj z Malym pojechala i ok a nie kombinacje dzisiaj wielkie bo jemu nikt nie mogl powiedziec ze moze sie zdarzyc wiecej pracy!!!
to mnie wlasnie wkurza... bo co innego jak sie wie ze jedzie na tyle i tyle a nie ja sobie moge robic plany a on za chwile sie okazuje ze nie wraca!!! i wlasnie to mnie wkurza najbardziej!!!
oczywiscie teraz sobie czekam nadal na sms czy wraca czy nie bo nie wiem co mam robic...jest 18sta powienien skonczyc godzine temu!!!
Mam ochote wogole rzucic ten kraj i pojechac sobie gdzies daleko!!!

• Mamusia
wlasnie wrocilysmy od kolezanki ktora poznalam w szpitalu jak lezalam w ciazy tyle ze ja bylam w 25 a ona w 9 tyg. termin ma na 25.05 i ma taki fajny brzuszek tak jej fajnie falowal 😁 jej a u mnie to bylo 4 m-ce temu!!!!!!!!!!1 jej synus wazy ok 2600gr a moja smieszka 6800 🤪 ale to zlecialo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pamietam kazde oczekiwanie na ruch a teraz zeby spala, zeby nie plakala i kazdy jej dzwiek budzi usmiech tak jak kiedys ten ruch w brzuchu 🙂

Sibi ja wlasnie filmiki ogladalam jak mi sie brzusio ruszal i pamietam jak tu siedzialysmy wszystkie i pisalysmy hehe 🙂
a teraz dzieciaczki juz coraz wieksze 🙂
czasem tesknie za tym uczuciem noszenia bobasa w sobie no ale narazie na jednym dziecku sie zakonczy 😜
i tak jak jeszcze kiedys sie zdecyduje na dziecko to tylko porod przez CC!!!

• Mamusia
mam do Was pytanie bo mnie szlag trafia!!!!!!
mam te ch.....ne plastry i ciagle mi sie odkleja i chyba to nie ma sensu!!! zdecydowalam juz ze wracam do tabletek tylko sie zastanawiam czy jesli bym np jutro odkleila plaster i zaczela tabletki czy to tak mozna?? obawiam sie ze ten plaster nie wytrzyma mi do poniedzialku bo dopiero wtedy moge go odkleic a znowu jak zaczne przerwe teraz to raczej troszke za szybko!? nie wiem co mam zrobic???????!!!!!

• Mamusia
Dodi, suknie sliczne, zreszta na takim szczuplaku jak Ty wiekszosc bedzie ladnie wygladac. 🙂

Moje dziecko juz dwukrotnie wykapane, nawet w tej samej wodzie, taki byl szybki, ze nie zdazyla ostygnac 😉 tuz po kapieli pielucha na max. i do tego ulalo mu sie az po wlosach, tak wiec.... teraz mega czyscioch gada do swojego plastikowego kota, a ze odkryl dzis kolejne dzwieki jakie umie robic to krzyczy niemilosernie na niego 🙂)) To jest niesamowite jak dziecko szybko stara sie komunikowac z otoczeniem.

witam wieczornie
Moje małe szczęście już śpi, a ja padam ze zmęczenia więc tylko na chwilkę. Byliśmy u małej Majki, jest naprawdę mała w porównaniu do Igorka, dziś skończyła 3 tyg 🙂

JaiHo, wielki szacun dla Ciebie, psy jestem w stanie dokarmić ale lisa w życiu!

Dodi kiece ładne, Ty musisz się dobrze w sukience czuć, podziwiam Klaudię, że odważyła się zamówić przez neta. Jak pamiętam moje mierzenie sukienek, to te kiecki, które mi się podobały wyglądały na mnie beznadziejnie, a też byłam szczupak jak Ty 🙂 więc może warto wybrać się do sklepu i wybrać fason 🙂

• Mamusia
Witam wieczorkiem.
Padam na pysk, ale jeszcze postanowłam do Was zajrzeć 😉 Łeb mi pęka z niewyspania i przemęczenia chyba. W nocy spać nie mogłam, bo martwiłam się o małą, a wstać musiałam skoro świt do ortopedy. Ale najważniejsze, że dzisiaj już z Milenką wszystko dobrze,nie ma gorączki i padła przed kąpielą, więc śpi brudasek 😉
Byłam dzisiaj z koleżanką i jej synciem poopalac się na działce, ale z dzieciaczkami to nie opalanie, chociaż Milenka prawie cały czas spała. Jutro też idziemy się podsmażyć 😉 Z moim się pożarłam, bo coś mu na nos siadło i marudził, że wszystko na jego głowie, a ja się tylko dzieckiem zasłaniam 😠Prawda jest taka, że trochę w h... walę 😜ale zeby odrazu tak mi gadać? 😲więc obraziłam się i nie odpisywałam na smsy, więc przyszedł w łachę i zdziwiony pyta czemu się nie odzywam? heh
Dodi sukieneczki bardzo ładne, choć ta pierwsza chyba bardziej mi się podoba.

witam wieczornie
Moje małe szczęście już śpi, a ja padam ze zmęczenia więc tylko na chwilkę. Byliśmy u małej Majki, jest naprawdę mała w porównaniu do Igorka, dziś skończyła 3 tyg 🙂

JaiHo, wielki szacun dla Ciebie, psy jestem w stanie dokarmić ale lisa w życiu!

Dodi kiece ładne, Ty musisz się dobrze w sukience czuć, podziwiam Klaudię, że odważyła się zamówić przez neta. Jak pamiętam moje mierzenie sukienek, to te kiecki, które mi się podobały wyglądały na mnie beznadziejnie, a też byłam szczupak jak Ty 🙂 więc może warto wybrać się do sklepu i wybrać fason 🙂

• Mamusia
Martus, ja najpierw wyrzucalam jakies resztki miesa z obiadu dla kotow ( dwoch) co tu sie kreca w okolicy ( a myszy musialam sobie sama w chacie lapac 😠! 🙂) ) i na to wszystko zaczal przychodzic lis, najpierw tylko cichaczem w nocy a teraz juz... jak widac na zdjeciach.
Ale koniec z dokarmianiem. Raz, zle dla zwierzaka, zatraci instynkt, dwa boje sie o dzieciaka.

• Mamusia
mona124 super, ze Milenka ma sie juz dobrze, i ze badanie bioderek ok.
u nie na szcescie nikt sie nie czepia, to raczej ja ich ganiam, balaganiarze! raz tylko T. zagadal, ze ja mam teraz dobrze, bo SIEDZE w domu, to mu powiedzialam, ze jak bedzie mial wolne to zrobi to wszystko co ja robie ( ja Victorkowi bede tylko dawala cyca) z dzieckiem, w domu i dookola domu miedzyczasie zrobi sobie jeszcze ladna fryzure i sie ogoli, aby ladnie wygladal i nie byl jak szuszwol, to sie zamknal i juz nie ma tematu. 🙂) A fakt faktem, to co on by robil 3 godz. mi zajmuje godzine, ale dzieki temu mam mnostwo czasu na farmazony, typu forum 🙂))