Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Mi w sumie obojętne było czy chłopczyk, czy dziewcznka, ale mój bardzo chciał córeczkę, u dr wydał okrzyk radości jak dowiedział się, że to córcia. Dzidzia nie chiała się dać sfotografować, cały czas siedziała tyłem i za nic nie chciała się obrócić, dr bardzo się namęczył w końcu udało mu się chociaż z profilu a i tak mała nakryła sie rączkami i mało co ją widać 🙂
Jak dam radę to w najbliższych dniach wkleję fotkę.
Trzymajcie się cieplutko mamusie 😉

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

monagratuluję małej księżniczki 🙂

Jai_Ho biedna jesteś, ale dobrze że już lepiej 🙂 Oby zakupy pomogły 🙂 a i dziękuję za artykuł 😘

ja z zakupów właśnie wróciłam i zupkę ogórkową gotuję moja ulubiona mmm 🙂 zaraz jakieś ciastka na biegu "wsysnę" 🙂
no i znowu nuddyyy..

Właśnie jem sobie moją ogórkową i zagryzam delicjami o smaku pomarańczowym 🙂 zupka wyszła pyszna kwaśniutka taka jaką lubię 🙂
Znacie jakieś strony w necie gdzie można seriale oglądać bo wiem, że są takie ale znaleść nie mogę. Tv brak, filmy na płytkach obejrzane i nie ma co robić 🙂
Muzy trochę słucham ostatnio ale za bardzo imprezowy nastrój mi się wkręca heh, za mocno trzęsę kuferkiem a potem bruch mnie boli..heh..no ale w następne lato sobie odbiję 🙂 Mała do ciotek mamuśka w tany 🙂

• Mamusia
CandyMonka ściągnij sobie jakiś film z netu
a ja jestem zadowolona bo moj mężulek jest już przy mnie,a też miewam takie dnie co ciągle ryczeć mi się chce, i wszystko mnie wkurza, ale na szczęście szybko mija.
skonczyły mi się wszystkie słodycze, musze wyskoczyć po coś słodkiego 🙂

Prezencior??? nie chce nic... ech szkoda gadac napisal o 5tej ze conajmniej 4godz sie zejdzie a juz ja znam te ich 4godz pewnie bede siedziec sama do 24tej a do tego jutro tez idzie do pracy...mam dosyc siedzenia samej non stop...a teraz to mnie jeszcze glowa rozbolala od placzu i nerwow...Ech szkoda Synusia bo pewnie mu sie udziela humor mamy 😞
Kupilam sobie lasagne bo na nic innego nie mam ochoty i wlasnie wrzucilam do piekarnika. Mialam jechac do Mc Donalda ale zrezygnowalam bo jakos tak mi sie odechcialo 😞
ja CandyMonka w tv mam to samo non stop tyle kasy za satke placimy a caly czas powtorki juz mnie szlak trafia.
Nie znam zadnej strony w necie niestety ale pamietam jak kiedys jakis serial lecial w necie juz nie pamietam jaki to byl to ja nie moglam ogladac bo IP jest zagraniczne i zazwyczaj jest zablokowane 😞
ech ja mam duzo filmow na kompie i zaraz ukulam jakas plytke i tyle wlacze sobie walne sie na kanape i tyle...I tak nic innego nie mam do roboty kuchnie wlasnie posprzatalam pranie zrobione...

• Mamusia
hej dziewczyny, dzisiaj to chyba coś wisi w powietrzu ze takie humorki brzuchatki mają 🙂 u mnie też kiepski dzień, czały czas rczeć m sie chce... zaczęłosię od tego że miałam kwiaty w ogródku posadzić ale że zimno to mi sie nie chciało na dwór wychodzić, potem kuzym uszczęśliwił mnie skrzynką śliwek i zamaist odpoczywać i ciszyć sie dniem to produkuje przetwory śliwkowe...
ale przynajmniej pierogi mi sie udały...

Juz sie robi 🙂
http://waniliowachmurka.blox.pl/2008/09/Crumble-jablkowe.html
http://coochnia.blogspot.com/2008/09/okruchy-jabek.html
http://www.rte.ie/food/2009/0414/warmapplecrumble.html
wszystko to samo tyle ze ten ostatni to z Irlandii i widzialam jak go babka w tv piekla mmmmmmmm na sama mysl az mi slinka cienkie :P
jutro robie 🙂