Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oj to nie wiedzialam ze tak powaznie 🥴 no to faktycznie masz za co opierdzielic tego co ci to zrobil. A masz jakis pomysl na poprawke fryzury czy juz tak zostawisz? Wierze ci ze jestes wkurzona bo ja tez juz mialam takie przypadki z fryzjerami. 😲 wtedy to zostalo mi tylko usiasc i plakac a moje kuzynki probowaly cos z tym zrobic. Ale na szczescie wlosy odrastaja 😉

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JaiHo ale chyba wedzonych tez sie powinno unikac no nie? mi lekarz nie kazal jesc wedzonych rowniez.
Andzia co do wlosow to mowie Ci wyglada to tak jakby ktos przylazyl kask wycial dookola a reszte zostawil dluga...co do wlosow to maja mi ten tyl wyciac tak jak chcialam a nie pazia zostawiac no i ten przod doprowadzic do ladu...Normalnie moze bym az tak nie plakala ale chodzi tez o slub chce wygladac ladnie a z tymi wlosami nie wiem czy to mozliwe 😞

• Mamusia
No to nie masz innego wyjscia-ja bym nie podarowala. Tymbardziej faktycznie wiadomo ze chcesz miec ladna fryzurke na slubie. Niech ci to poprawia a bedzie dobrze zobaczysz. Nie denerwuj sie bo szkoda twoich nerwow. Ladnie ulozysz fryzurke, rzucisz sobie fajny makijaz do tego piekna suknia slubna i bedzie super,zobaczysz. 😉 😆 🙃

• Mamusia
Hej kochaniutkie 🙂
Oj widzę,że anitek85 jest nie w humorze dzisiaj-nie dziwię ci się wcale.Nie martw się tylko idź i wprowadź poprawę fryzurki tylko ja chyba bym nie ryzykowała aby to ten sam fryzjer ścinał włosy.
Ja też miałam dziwne przypadki z farbowaniem włosów.Raz miałam robiony balejage z moich naturalnych kolorów(jestem szatynką)blondu i kilka rudawych pasemek a w rezultacie wyszłam z pstrokactwem na głowie w zdecydowanej przewadze żółtych pasemek 😮 Byłam przerażona i wyglądało to okropnie ☺️ Postanowiłam wrócić do mojego koloru z kilkoma jasnymi refleksami,ale inny fryzjer stwierdził,że musi mi przyciemnić o dwa tony ciemniejszym kolorem,który miał się wypłukać po 3 tygodniach.Tym oto sposobem wyszłam z czarnymi włosami z blond pasemkami no ale na szczęście po 3 tygodniach się wypłukał i było całkiem ok 😆 Więc nie zamartwiaj się już kochana 😆 bo dzidzia też się martwi 😉

Hej Mamusie ja wstalam i znow zalamka pierwsze co zrobilam to wzielam kapiel i umylam te cholerne wlosy po raz kolejny!
Co do poprawek to ani mi sie sni dac sie obcinac tej samej osobie a nie wyjde od tego fryzjera dopoki nie zrobia czegos fajnego. Wiecie co jest najgorsze???ze z tym chyba nie da sie nic zrobic procz ciecia na krotko 😞 a jak ja bede wygladac w krotkich wlosach i do to slubu??? jejkus jestem zalamana 😞 😞 😞 😞 😞 😞
Bo wiem ze z tego nie da sie z nic zrobic procz drastycznego obciecia na krotko 😞 normalnie powinnam jej skopac tylek jak ktos taki moze obcinac komus wlosy 😞
Noc mialam dziwna bo znow bolal brzuch tak mocno jak w sobote ale tylko przez 20min mysle ze to nie wiezadla tylko kolka jelitowa bo wszystko na to wskazuje...Co do syropu to jeszcze nie dziala! Biore go od poniedzialku a problem mam od czwartku to juz prawie tydzien 😞 dzis ide po czopki dla dzieci!przeciez tak nie mozna!Tyle czasu 😞
Mama mi przesle dzis czopki z Polski wiec mysle ze chociaz dzis zastosuje ten dla dzieci i tyle nie mam wyjscia bo inaczej pekne chyba 😞

JaiHo super ta stronka 🙂 juz sie zarejestrowalam 🙂 przyda sie na pewno 🙂 ja ksiazki szukalam ale nic ciekawego nie bylo a jednak filmiki sa o niebo lepsze 🙂 no to poprawilas mi troszke humor hehe :P
Oto moj brzusio z rana :P wstawilam tez nowy na suwaczku wiec pewnie bedzie widoczny jutro :P [img size=290]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/brzus_28.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
anitek85 🙂 widzę, że masz podobny kształt do mojego, taka gruszka 😉 i wielkosciowo też podobnie. Mój pepek dalek trzyma sie w ryzach, mimo, że macicę juz mam podniesioną. Zobaczymy dalej.
Właśnie mi przywieźli ten fotel-sak... jest ogromny, ale taki chciałam, tyeraz muszę sie nauczyć na nim siedzieć hahahha, do tego jest fajny, że jak sie go położy na płasko to ja sie spokojnie mieszczę do spania nawet ( ma ponad 180cm dł.)bdę mogła pokimać w pokoju Victora w nocy, jak będzie potrzeba, albo jak T. będzie chrapał 😉

No wlasnie gruszka hehe :P choc zauwazylam ze zalezy jak fotke zrobie :P No ja mam macice w pepku bo dzis rano patrzylam sobie :P Doktorek mowi ze ok 24tego tyg jest w pepku wiec wszystko w porzadku u mnie 🙂 a pepek no coz moze wyskoczy ok 26tyg a moze dalej ech jakos sie tym nie przejmuje 🙂
ja mam w miare wygodny folet tez taki rozkladany w salonie 🙂
tylko jak juz w nim usiade i go rozloze to ciezko dupke wygramolic z niego :P
wlasnie szukam jakies fryzury i nic nie moge znalezc 😞

• Mamusia
Witam mamusie!!!
anitek ładny już jest twój brzusiu, a nie widzisz jak rośnie bo pewnie się podnosi 🙂
a mi się dziś udało zrobić .... bez żadnych wspomagaczy:laugh: tylko jak wstałam to wypiłam pół szklanki zimniej przegotowanej wody bez miodu, i ząbek mnie boli chyba ósemka rośnie aż cięzko mi się przełyka ☺️