Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej mamusie 🙂
Klaudia cieszę się że z twoim tatą wszystko ok.
Jeśli chodzi o słodkości to u siebie też zauważyłam większy pociąg do nich 🙂 dzisiaj musiałam schować do szafki czekoladę bo bym zjadła całą , co z oczu to z języka :laugh: :laugh: :laugh:

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jejkus :P ale musialam nadrabiac niezle sie rozpisalyscie :P Kumpel wlasnie pojechal 🙂 fajnie tak bo wiele nowosci sie dowiedzialam z pracy hehe :P
pary nowe sie potworzyly kolejna dziewczyna w ciazy moj glupawy dyro odchodzi 🤪
Zajrze do Was pozniej Kochane bo MOj wraca o 5tej a tu 4-20 a obiad nie wstawiony hehe :P
Buzki

• Mamusia
tyle gadaja w tv na temat tej grypy że szok, aż strach normalnie dlatego wyłączyłam TV 🙂 Hehe

Zaraz jade do Tatuska bo juz sie obudził więc bedzie kumał o co chodzi przynajmniej :P no i wypije moja ulubioną gorącą czekoladę z automatu 😁 😁

co powiecie na taką strone tytułową 😁 ? [img size=200]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/ffi.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Klaudia ciesze sie ze z Tata wszystko w porzadku 🙂 🙂 🙂
Aaana mnie tez tak czasem meczy a zwlaszcza jak siedze nie oparta choc i ostatnio z tym gorzej bo mam wrazenie ze brzuch wypycha mi cysie do gory bo juz miejsca nie ma :p
Klaudia okladka fajna choc ja mam problem z doczytaniem sie co tam jest napisane 🙂 tzn domyslam sie hehe bo troszke ciemne tło 🙂 moze napisy jasniejsze?

A ja uciekam do kuchni 🙂 sprawdzic udka w jakim sa stanie hehe 😁
Maly dzis nie kopie prawie wcale tylko sie przewraca w brzusiu co chwilke 🙂 fajne to jest uczucie choc chwilami az sie wystrasze jak z jednej strony brzuchol wystaje a z drugiej plasko hehe :P Moje Kochane Malenstwo 🙂
Do spisanka pozniej 🙂