Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiem dziewczyny, ale to jest wqurwiające ze sie wyraże 😞
Ja od 3 dni siedze w tym balaganie , a Marcin wraca jak najpozniej zeby tylko nie siedziec tu.

W dodatku od niedzieli nie jadłam obiadu, bo nie mam jak ugotowac 😞 nawet gotówki nie mam zeby cos zamówic, musze isc chyba do bankomatu, ale nie zostawie MAJSTRÓW samych a ten jeden do 18 pracuje 😞i znowu na kanapkach 😞 juz mi od nich niedobrze !!! ale jestem nabuzowana

• Mamusia
Dodi, Strasznie mi Ci szkoda dziewczyno 🤨 ale z drugiej strony czemu Ty sie tak sama meczysz z tym wszystkim? Marcin opoznia powroty do domu a Ty masz tam siedziec glodna i pilnowac? W sumie nie moja sprawa, ale przykro na to patrzec.
Idz po pieniadze i zadbaj o siebie i dziecko, reszte miej w dupie. Z drugiej strony to przeciez Cie majster nie okradnie a jezeli nawet, to nie Twoja wina bedzie.
Ja bym tak zrobila, bo albo razem sie meczymy i wspieramy z partnerem, albo kazdy dba o wlasne 4 litery i juz.

Wlasnie skonczylam porzadek w szafie Mariusza :P masakra ale sie zdziwi jak wroci 🙂
Dodi nie daj sobie tak!!! jak on ma to w d... to Ty tez sie zabierz i idz najesc. a przeciez majster Cie nie okradnie spokojnie 🙂
U Nas pod nasza nieobecnosc tez faceci weszli i remontowali bo nie bylo wyjscia i spoko wrocilam do domciu nawet w miare czysto bylo 🙂
a Ty musisz cos jesc a nie tylko na kanapkach jechac!!!idz moze sobie do tego chinczyka co jest niedaleko Ciebie co?
Co do paznkoci to ja musze sie zajac pazurkami rosna w takim tempie ze nadazyc nie mozna :P a u nog juz ostatnio zrobilam choc niezle sie przy tym nagimnastykowalam 🙂
ale jakos nie chce aby ktos inny mi je robil bo sie boje :P

Dzieki Iwiokej 🙂
zawsze mamy jakis kontakt bo wiadomo jak to bywa i z netem i wogole...
ja uciekam robic obiadek bo dzis pieczen wolowa wiec pewnie z 2godz sie bedzie musiala piec 🙂 zajrze do Was jak wszystko przygotuje 🙂
do spisanka 🙂