Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Darusia ale zarelko masz hehe 😉 nie musisz mleka kupowac 😉
Ja ide znow oddac siusiu do pojemniczka hehe :P
uciekam na sieste popoludniowa :P
Maz tez niedlugo powinien byc z ananasem dla mnie 😁 mniami 😁
zajrze do Was pozniej Brzucholki 🙂

• Mamusia
Anitek czytałam Twoj post na forum u styczniówek. moja siostra ma chłopca ma juz 4 latka ale pamiętam jak go przewijałam to zanim zapieło sie pieluszke to sisiolka trzeba dać w dół bo jak u góry to osika sobie brzuszek i wszystkie ciuszki. ale nie pamietam jak jest z napletkiem wiem ze teraz trzeba mu ściagac czasem ale na początku chyba nie mozna bo moze sie cos tam uszkodzić.

Wykąpana 🙂

Gdzie mi pouciekały? :P

Klaudia musiałam się ogarnąć, po 17 do Szkoły jeszcze jadę ehh 🤨 Już mi się nie chce tam łazić, no ale jeszcze dwa zajęcia i rozdanie dyplomów 🙂

Darusia u mnie cieknie w nocy ale nie tak dużo jak u Ciebie 🙂 po brzuchu mi jeszcze nie spływało 😉

A tu coś o napletkach u maluszków:

http://ebobas.pl/artykuly/czytaj/33/zdrowie/stulejka?gclid=CJz9-IDvzp8CFRuQzAodh366fg

• Mamusia
Witam Mamusie !!! troszkę późno,
ale mamy dzień tulenia z moim męzem i tak nie mam kiedy wpaść,
a noc, mogła by być lepsza, bo pobudka co 2 godziny i 2x siusiu nie jest przyjemne, już nie da sie spokojnie spać nawet jak jestem mocno zmęczona, a i głowa już tak nie boli 🙂 na szczęście
anitek , bądź dzielna wszystko pójdzie gładko 🙂
mi siara też nie leci ani kropli, ale dzisiaj spałam "w namiotach" staniku dla karmiących i o wiele lepiej sie spało nie pociły moi sie tak strasznie cycorki i nie swędziały tak strasznie 🙂

CandyMonka dziekuje za linka 😘 😘 😘
no wlasnie o napletku slyszalam ze sie nie sciaga na poczatku...jejkus jak sobie pomysle ze juz za tydzien Maly moze bedzie z Nami to szok normalnie...
Dusia juz urodzila? ale szybki lopez z niej :P zaraz wejde tam pogratulowac 🙂

• Mamusia
Witam Was lutówki 🙂
Pozwoliłam sobie do Was podglądnąć,czy już się szykujecie czy jeszcze nie 😉Póki co jedna lutówka się rozpakowała a co dalej?strajkujecie?:P Bo u nas styczniówek tylko jedna została i z niecierpliwością już czekamy na Wasze dzieciaczki.
Ogólnie jakiś zastój się na forum zrobił 🤔
Dziewczynki zbierajcie się,szybkich porodów Wam życzę!!!

Aniol no wlasnie pytalam na watku u Was czy jeszcze jakies Styczniowki sa a tu sie okazuje ze jedna 😁 ciekawa czy urodzi dzis czy przygarniemy ja do siebie 😉
no u Nas juz dwie Mamusie maja Dzidziulki 🙂 czekamy do 1wszego i nie nadazycie gratulowac hehe 😉