Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hahahahaha CandyMonka dobre dobre 🙂
a no wlasnie co z tymi kroplekami??? bo nie wolno wysylac lekow tzn wiesz na wlasne ryzyko bo moga nie dojsc. A ja nie mam juz opakowan ani ulotki do tych kropli...
choc mi rodzice wysylaja leki i zawsze dochodza.

Mialam je wyslac wczoraj ale nie wzielam ich ze soba 😠 😠 😠 😠 😠
to jak mam je wyslac?

A My wlasnie szukamy auta innego bo Wam powiem niby wszystko ok ale jak wozek zapakowac to sie trzeba nasilowac a do tego jak bedziemy chcieli gdzies jechac np Polska to tak jakos malo miejsca bedzie... a ja w samolot nie wsiadam!!!!!

Anitek rozumiem Cię! Ja gdzieś w lipcu też mam lecieć do UK, zawsze się bałam ale teraz poważnie zastanawiam się nad autobusem 😞
Co do kropelek, to myślę że powinny do mnie dojść, moja mama tez mi wysyłała leki do Anglii i zawsze dochodziły ;-) Jak możesz to wyślij mi je przy okazji ;-)

hej,

ale smuty dziś, ciary przechodza po ciele co jakis czas...........

Klaudia widze Fifi to super wesoły facet 🙂boski usmiech 🙂

Anitek powodzenia w szukaniu autka, my zmienilismy autko jak bylam w ciazy, ale teraz widac ze i tak jeszcze za małe 😜w bagaznik wchodzi wózek i to wszystko 🙂

chyba skusze sie na spacer, bo mały marudny, najwyzej zmokniemy 😉

milej soboty laseczki 🙂

CandyMonka wysle na pewno 🙂 ja uzywam espumisan wiec aby lezy tez sabsimplex i sie marnuje 😞 a chcesz tez witamine K??? bo Ty karmisz piersia co nie? bo mam a ja nie daje bo Olaf na butelce jest 🙂

o kurcze jak masz to pewnie, że wezmę :-) heh niedługo Cię z wszystkich leków wyczyszczę jak tak dalej pójdzie
Super fotka profilowa!! Zajebiście wyglądasz kochana! A Olafek przystojniacha!!!

CandyMonka kochana proponuje wszystko co moge wyslac 🙂
bo to sie marnuje tylko niepotrzebnie 😞 dam rade wyslac w poniedzialek bo jade na zmiane opatrunku wiec bede w centrum przy poczcie 🙂

Dziekuje za komplement zaraz musze poszukac hostingu to Ci wrzuce Olafka nozki hehe jakie szynki 😁

Hahahaha usmialam sie z szynki 😜 dodalam nowe focie do galerii wiec mozesz zobaczyc 🙂
Dziekujemy bardzo 🙂
Olag wlasnie obalił 170ml i Tatus nosi zeby sie odbilo 😉
zdecydowanie na tym mleczku lepiej 🙂

noo to dobrze, ze nowe mleczko się sprawdza 🙂 dobry wybór!
zmykam nakarmić mała, zaraz będę mieć gości nie chce przy nich z cycem na wierzchu siedzieć 😉
zajrzę wieczorkiem
miłego popołudnia! 😘

• Mamusia
anitek Olafek rośnie zdrowo 🙂tylko sie cieszyć 🙂 mały schabik;D
a leki to można wysyłać w oryginalnych opakowaniach tak słyszałam ale, może się uda i dojdą
a mała mi dzisiaj odsypia wczorajszą szczepionkę, butla i śpi dalej 🙂 oby w nocy też tak było, bo inaczej to będzie spała tylko ze mną

• Mamusia
hej, Anitek super focia profilowa 🙂
U mnie jakos leci sobota spokojnie, bylismy na spacerku, teraz robie obiad i piekę jabłka Anitka, w koncu cos slodkiego mi sie nalezy od zycia 🙂
i ogladam tv nasłuchujac inormacji o tragdii narodowej 😞 ale sie porobiło 😞

pozdrowionka

• Mamusia
hello wieczornie 🙂

Anitka dziekuje bardzo za focie Olafka 🙂 JEst śliczny ale cały Mariusz 🙂 no i ładnie go tam pasiesz bo ostatnio go widziałam takiego szkieletorka a teraz ma takie pucole na buźce i schabiki na nóżkach że większe od Filipa 🙂 Jest przesłodki.
PS pomyśl o większej kołysce bo już w poprzek się nie mieści od dawna zapewne a i wzdłuż niedługo będzie problem 🙂 Podeśle Ci Filipka jak się zbiorę aby załadować focie 🙂

Monka - ten dawca spery napewno prędzej czy pózniej się pojawi. Cieżko aby taka Laska jak Ty nikogo nie miała. Przyjedzie ten wymarzony rycerz na białym koniu i odda swe nasienie na poczet kolejnego dziecka 😁 😁 😁 😁 he he he to się uśmiałam 🙂

Moj znowu tankuje ... co zrobić poczekam aż się wódka w sklepie skończy to może przestanie 🤢
eee już w tej TV trochę przesadzają... na każdym programie to samo. Pozostało Discovery 🙂

do spisanka 🙂 idę myć mojego Pudziana 🙂
słodkiej i przespanej nocki 🙂

• Mamusia
Hej mamuśki 🙂
jakie nudy 😞 na szczęście mam niezłą kolekcje nieoglądniętych filmów na dvd, właśnie oglądnęłam 2 części" Zmierzchu "
Klaudia dla mnie te pieluchy są super 🙂

Misiek coś długo mi śpi, usnął ponad 2 godz. temu, boję się żeby nie pomylił mu się wieczór z nocą 🤨

witam wieczorkiem 🙂

Mama pojechała na randkę 🤪 hehe a ja sama w domku z małą.
Popłakała troszkę a teraz śpi jak suseł, oby tak do rana ;-)

Klaudia dziękuję za słowa otuchy hehe..dobre były!!

Co do tv to jeszcze na ComedyCentral lecą jakieś powtórki właśnie sobie włączyłam, bo aż mnie głowa boli od tych mszy i wspominania.