Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam wieczornie 🙂
U mnie dzień zawrowany dzisiaj był. Wpadłam na brzuszek tylko na chwilkę i przyznam się, że posty przeczytałam tylko pobieżnie ☺️
Strój kupiłam wczoraj dwuczęsciowy,nawet nie było najgorzej, bo w paru wyglądałam nawet nieźle 😉 i problem miałam który wybrać, bo P podobały się akurat te co mi i nie miał kto mi doradzić. Ale się uśmialiśmy jak mierzyłam stroje jednoczęściowe hehe. Wyglądałam jak z filmu z lat 30 😜, bo najmniesze rozmiary były 40 więc wisiały na mnie i wyglądało jakbym miała takie reformy hehe.Na basen niestety jeszcze nie poszłam, bo w kauflandzie nie było pieluszek do kąpieli dla dzieci i musze zobaczyć w caerfurze, albo tesco. P chce iść w sobotę, ale ja nie chcę, bo w sobotę jedziemy do znajomych i idę do fryzjera, a w saunie włosy mi sie pokręcą, wiec pewnie w przyszłym tygodniu dopiero się wybierzemy. A i jeszcze muszę poczytać w necie czy można wchodzić do sauny karmiąc piersią.
Dodi dobrze, że wkleiłaś linka z zaproszeniami 🙂zmałpowałam po Tobie i zamówiłam sobie też te zaproszenia 😜 a i odrazu zamówiłam naklejki weselne na alkohol, ale od innego sprzedawcy, bo ten nie miał.
Suknie mi sie podobają właśnie takie bez koła i tylko taką chcę 🙂 a z tych co wkleiłaś, to standardowo pierwsza i ostatnia 😉ale chyba bardziej pierwsza.
Jutro znowu bieganina. Rano umówiłam się z koleżanką i jej synciem na spacer, później idziemy dogadać szczegóły co do menu w restauracji w której będzie przyjęcie, a wieczorem mam odebrać łóżeczko dla Milenki, więc zajrzę może wieczorkiem jak mi się uda 😉
Zabieram się teraz za szukanie na allegro szatki do chrztu dla Milenki.

Znow cos zmienione w brzuszku 😜
U Nas tez szatke kupuje chrzestna 🙂
a ja Olafowi garniak zakladam na chrzest 🙂
Martus co do sukien to ja wlasnie mysle ze one sa na takie szczuple no ale kazdy ma inne zdanie 🙂
mysle ze Dodi w takiej sukni wygladalby rewelacyjnie ale zapewne wazniejsze aby przymierzyla i wtedy bedzie wiadomo 🙂 bo oczywiscie tu masz racje moze akurat szersza bedzie ladniejsza 🙂
mysle ze kazda kobieta wie w czym sie czuje najlepiej 🙂
Iwiokej lacze sie z Toba w bolu bo ja mam calky czas plamienie...
we wtorek nastepny okres ma byc...
jestem mega wsciekla i jesli w nastepnym miesiacu tak bedzie to zmieniam tabletki...

Uciekam 🙂
p.s. a ciekawe co sie dzieje z Darusia i Sibi.... Ojjj dawno ich tu nie bylo zwlaszcza Darusi 🤨
Olafik wlasnie zasnal wiec do ok 4 lub 5 tej spimy 🙂
Zajrze do Was jutro 🙂
Buziaki no i spokojnej nocki 🙂
Dobranoc 🙂

• Mamusia
Martus napisał(a):
\mona przynajmniej będziecie miały taką szatkę jak Tobie się podoba 😜

Dokładnie 😉
Ale chyba jednak wstrzymam się jeszcze z zamówieniem, bo dzisiaj nie mam juz siły i padam na twarz, więc jutro przewertuję allegro i zamówię może komplet ze świecą 🙂

Z imieniem jest tak, że jeżeli Milenka jest imieniem świętym, to drugiego już nie trzeba. Chyba, ze się chce, to można dać i drugie 🙂 byle święte 🙂

3 lata we wrzesniu będzie 🙂 ale lajcikowo się wtedy żyło 😜 a Wy, którego ślubujecie?

Mona - Igor też nie jest świętym imieniem, ale ksiądz luzak przymknął oko i powiedział, że święte 🙂

• Mamusia
Eeee to nie tak dawno 😉
Hehehe dobry ksiądz, może i mój przymknie oko 😉 W takim razie to i tak musze poczekać na kolejną wizytę u księdza. Pójdziemy chyba w srodę, bo najpierw musimy odebrać zaświadczenia z US, żeby spisać protokół przedślubny, a ślub 26 czerwca 🙂

• Mamusia
witam... eh znowu zaniedbalam brzuszek ale nie mialam jakos weny ☺️
impreza sie udala chyba ja po 3 drinkach odpadlam i chora bylam cala niedziele 😮 masakra!!!

Marcelina dzis jadla pierwsza marchewke i raczej jej nie smakowala!! gotowalam 2 razy 😜 bo raz spalilam garnek 😜 zdolna mamuska ☺️

przyznaje sie nie czytalam co pisalyscie bo jest tego az 85 str 😮

jesli chodzi o slub.... moj mi mowil jak zaszlam w ciaze zeby wziasc slub teraz latem ale ja chcialam wtedy i teraz żałuję no ale coz..... mnie tez sie podobaly takie suknie bez kola ale ja bylam w 4 m-cu ciazy i nie bylo o czym mowic!!!!!!!!!

bylam wczoraj u dermatologa z tymi wlosami i dostalam jakis lek do smarowania glowy i skierowanie na badania na tarczyce i jeszcze inne jakies jak pytalam to ich koszt to ponad 100 zl 😮 jak mi te leki nie pomoga to pojde i zrobie

O! to ślub tuż, tuż 🙂 a kieckę w końcu wybrałaś???
Pewnie, ze Nasz ślub nie był tak dawno, ale tak jakoś młodziej i fajniej wyglądaliśmy 😜 hehe i szczuplej 😉

• Mamusia
O rany nie mam czasu tu zaglądać 😞
Udało mi się teraz i przeczytałam raptem 3 strony postów-widzę że niektóre z was czeka lada dzień kolejne ważne przeżycie.Kurcze ja też z łezką w oku wspominam ten dzień a było to już prawie 4 lata temu 🙂 W tam roku rocznicę będziemy świętować prawie w chrzciny małego 😆
A takie pytanko-do czego tak właściwie służy szatka i kiedy dokładnie się z niej korzysta??