Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Co do włosków to ja myślę jak CMonka , jak są kręcone albo proste to spoko ale jak raz takie raz takie to przekichane, ja mam tak właśnie wyprostuję, namęczę się i jak tylko lekko się spocę to loki i to nie tak na całej głowie tylko połowa prostych , połowa kręconych 😞

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dobry 🙂
ja w przelocie 😉
wstalismy o 10tej 😁
Maly wariuje w kolysce do buzi pakuje doslownie wszystko co znajdzie w zasiegu rak badz ust 😮
CandyMonka powodzenia !!! daj znac po spotkaniu jak to bedzie wygladac wszystko 🙂
ale tu kulinarnie 🙂 ech az sie glodna zrobilam 😜
a tu jak zwykle na sniadanie kanapke z serem 😜

Bob wszystkiego najlepszego dla męża 🙂

Martuś a może ja coś pokręciłam hihiih.
W każdym razie któraś mi obiecała , strasznie chciałabym kręcone... ech...

Bób właśnie o to mi chodzi ;-)) miałam koleżankę z takimi włosami i co się biedna naprostowała w domu potem wyszła na dwór, lekka wilgoć i prostowanie poszło się .. hehe ;-)))

Sibi wlasnie tak czytam Ty dajesz Marcelince codziennie cos nowego?
czytalam ze wczoraj marchewke a dzis kaszke...
Mi lekarz mowil ze jak sie wprowadza cos to trzeba odczekac ok 4dni na reakcje alergiczna i dopiero wtedy wprowadzac nowa rzecz.
Ja czekam cierpliwie 🙂
jeszcze z 2tyg i moze dostanie jabluszko 🙂

Monka trwała zbije moje włosy 🙂

anitek a Ty kiedy będziesz wprowadzać pierwszy soczek??

My ostatnio kupiliśmy jakieś deserki bo były na promocji ale na razie nie daje , za 3 tygodnie idziemy na kontrolę , zobaczymy co wtedy lekarka powie 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny
Cruella - to ma być szybki obiad?? matko ja bym takie piersi w boczku na święta robiła!! 🙃
CMonka mój właśnie pojechał po książeczkę rum - zobaczymy z czym wróci 😉
Widzę dziewczyny że do pracy wracacie.. a ja jak narazie chcę zostać w domu - będzie pewnie jazda biedny mąż - z pani dyrektor zrobiła się kura domowa heheh - ale już widzę że zapędy z pracy zostały - dzisiaj przylapałam się na tym że zrobiłam mężowi listę zadań na dizś!! 🤪 musze uważać bo jeszcze będzie rozwód heheh 😉

• Mamusia
Monka ja wiem co to za książeczka ale używałam swojej przez jakieś 2 lata po tym jak te książeczki wprowadzili a potem nagle stała się bezużyteczna, ale tak sobie myślę że może to zależy od województwa ?

Cruella soczek tez kupilam jablkowy. Bo mi mowiono ze jak zaczne wprowadzac to zeby sie trzymac jednego a nie ze co chwile inny produkt.
Kaszke mial z jablkami wiec nastepne bedzie jabluszko lub soczek jablkowy to chyba juz nie ma wielkiego znaczenia choc mysle ze podam jablko pierwsze 🙂
kupilam rowniez warzywka rozne itd. 🙂 kurczaka wolowine ale to wszystko od 4tego miesiaca.
mysle ze poczekam jakies 2tyg jeszcze 🙂
Olaf wlasnie zasnal ze smoczkiem w buzi na plecach sam i z pielucha przy buzi!!! Kochane 4rzeczy ktorych nigdy nie robil hahaha 🙂
cos mu sie przestawilo 😉
Aaana tez bym zjadla cos kwasnego 🙂

Bob jak masz książeczkę rodzinną to nie musisz mieć RUM, ja używam rodzinnej i bez problemu ZUS mi wyrobił choć wiem że teraz już nie wyrabiają 🙂

aaaana wbrew pozorom to naprawdę szybki obiad 🙂

Ja wczoraj zrobilam piersi z kurczaka i w srodek bylo nadzienie irlandzkie tzw stuffing. To sa okruchy chleba z cebulka i ziolami 🙂 i to bylo zawiniete w boczek takie rolady 🙂 i upieczone 🙂 do tego mlode ziemniaki pieczone na masle w piekarniku i ogor 🙂
Pychotka 🙂