Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosiu to by znaczyło, że stanęłaś na wysokości zadania, skoro i pani w szkole i synek zadowolony! Tak, tak a potem będziemy czytały z nimi "Krzyżaków" i inne niewiarygodnie ciekawe pozycje 😉
Wiecie, mnie się wydaje, że u Kukunari wszystko ok, pewnie jest w Polsce, albo nie ma chwilowo czasu, a za kilka dni pewnie odpisze. To samo z Cygnee - ale żałuję, że nie mamy nr tel.

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziękuję, lenymamo, za pochwałę ☺️ wiesz, staram się, żeby go czymś zaciekawić, rozbudzić pasję i żeby szkoła nie była nudnym i przykrym obowiązkiem 🙂 a że jestem taki wymyślaczek, to zdarza się malowanie na ścianie palcami, a formowanie mielonych w kulki to też niezłe ćwiczenie manualne! hihihi Co do Krzyżaków, to wstyd się przyznać, ale nie doczytałam do końca (tak samo "Chłopi"), ale całą resztę dałam radę, bo lubiłam i lubię książki, najlepiej wielkie tomiska lub serie 🙂

No właśnie! kto robi bazę telefonów? jakby co, to ja też chętnie wezmę w tym udział. mogę kilka dziewczyn obstawić i dbać o kontakt, info o porodzie etc.

• Mamusia
A no właśnie Cherry, dobrze, że Was w miarę oszczędziło poza tą piwnicą. Klimat się zmienia niewątpliwie, szkoda tylko, że to zawsze kosztem ludzi 😞
Prześlę dzisiaj fotki z Kataru z godz 17 i 18, pokażę Wam termometr, i jeszcze jakies nowalijki, niech tylko Lenka odstawi mojego kompa.

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Cherry napisał(a):
gosiaq napisał(a):
a właśnie spojrzałam w program tv i przepis na zycie puszczaja stary odcinek ostatniej seriii 😞

chyba zartujesz .... 😞

nieee http://programtv.interia.pl/kanaly/wszystkie/tvn/przepis-na-zycie,23975184

ale robia ludzi w balona a na tvn mowia ze nowa seria sie zaczyna 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Cześć kochane!
Od rana tyle rozmów, że nie można nadrobić 😉
Ja jeszcze do pracy sobie chodzę więc niestety nie mogę śledzić wszystkiego na bieżąco :/
Właśnie z niecierpliwością oczekiwałam na Przepis na życie i rzeczywiście na tvn wciąż powtarzają, że lecą nowe odcinki- ściema! ;/

A dzieciaczki naprawdę duże macie, ale tzn że będą silne i zdrowe 😉 Ja niestety następne USG dopiero 30 września mam, już nie mogę się doczekać!

• Mamusia
ja też czekam z utęsknieniem na usg... około 15 września robimy ważenie Maluszka...
a co do tego brzuszka (u której z Was był duży brzuszek u dzidziusia?), to spokojnie... mój Maluszek miał brzuszek o 2 tygodnie mniejszy, więc pewnie przed badaniem zrobił mi siku w brzuchu, a u Ciebie się napił świeżutkich wód płodowych 🙂