Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży
-
Użytkownicy online
Brak użytkowników do pokazania
-
Najnowsze odpowiedzi
-
Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
-
Przez pavla pavla · Napisano
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). -
Przez pavla pavla · Napisano
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
-
-
Nasze kluby
-
Czerwcóweczki 2021
Klub otwarty · 29 klubowiczów
-
Majóweczki 2021
Klub otwarty · 43 klubowiczów
-
Kwietniówki 2021
Klub otwarty · 24 klubowiczów
-
Marcóweczki 2021
Klub otwarty · 22 klubowiczów
-
Lutówki 2021
Klub otwarty · 3 klubowiczów
-
Lipcówki 2021
Klub otwarty · 29 klubowiczów
-
Sierpniówki 2021
Klub otwarty · 17 klubowiczów
-
Wrześnióweczki 2021
Klub otwarty · 9 klubowiczów
-
Październikowe mamy 2021
Klub otwarty · 4 klubowiczów
-
-
Najnowsze dyskusje
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
mi mój lekarz powiedział że kolejne w 36. Na tym w 22 wyszło że wszystko jest dobrze wiec nie wiem czy mi mój lekarz zrobi w 30 ale go poproszę ze się martwię 🙂
widze że poznikałyście więc pewnie coś fajnego robicie a ja sie obijam. Musze się wziąc za sprzatanie. 3 godziny oglądałam foteliki na Allegro.
cygnee
dopiero podgotowalam kalafior...uhhh ale jestem zmeczona 🙂
a znacie jakies fajne przepisy na watrobke drobiowa? bo ja zawsze robie z cebulka, ale zostala mi tylko jedna a do sklepu nie chce mi sie isc... 😁 len ze mnie, choc po dzisiejszym sprzataniu - usprawiedliwiony 🙂
teraz ziemniaczki ide obrac i zaraz wracam 🙂
jadwiga-roza
mieszkanko znalezione 🙃 🙃 teraz pakowanko i powoli sie przenosimy 🙂 mam nadzieje ze dam rade z tym wszystkim. pozdrawiam mamusie.
cygnee
a jak tam koszmary?? mam nadzieje, ze nie ma? D
madzia_m3
W przedszkolu mnie karmili. Wiem, że w ciąży duże ilości niewskazane bo ma sporo witaminy A, to tak jak z pasztetem.
Ja właśnie biorę się za allegro i będę parę rzeczy kupować.
Pizza była pycha, potem poprawiłam jeszcze rogalem gdańskim. Mój mąż ma tylko duże oczy jak tyle jem 😉.
cygnee
Cherry
że nie mam teraz kasy.... byłam dziś w sklepie i mają tam przecenionego X-landera za 1150 zł 3w1!
Masakra !
judzia
ja tez dzis jadłam wątróbke, ale wieprzowa, bo do drobiowej nie mam jakos przekonania 😉
Cherry
JESTEM WŚCIEKŁA BO JESZCZE TAKI ŁADNIUSI JEST ZIELONY 😠 😠 😠
cygnee
ja tez chcialam zielony...
Gość
Cherry
madzia_m3
Cherry
Wiadomo nikt z nas nie śpi na pieniądzach...
cygnee
Cherry
wanilia
Co do wózków też myślałam nad x-landerem, koleżanka go ma po dwójce dzieci i teraz czeka na trzecie więc chyba twarda z niego sztuka 🙂 Tylko spacerówka, tzn.siedzisko nie jest przekładane a mi bardzo zależało więc wybrałam ostatecznie inny wózek
lenymama
Ojojoj, w takim razie wszystkiego najlepszego! Najważniejsze, ze będziesz pod fachową opieką, wydaje się, ze nic lepszego nie możesz teraz zrobić dla siebie a tym bardziej dla córki. Trzymam kciuki na razie za to, żeby lekarze nie potwierdzili tego supełka (!) i za Was!
Cherry
Ten akademicki był kiedyś na dyrekcyjnej... no niestety opinie były różne ale ja znam te mniej przychylne... Aczkolwiek może się tam coś zmieniło od czasu zmiany siedziby. Jedyny moim zdaniem największy minus to że jest on akademicki... tzn. studencki.... Mi się nie za bardzo chce świecić piczką podczas porodu przed studenciakami. Wiem rozumiem oni muszą się gdzieś uczyć .... ale niekoniecznie na mnie. Mój brat jak leżał tam na oddziale urologicznym to tak miał... Jego że tak powiem ptaszka przy okazji badań i innych oglądało milion studentów !!! Ja na wstępie podziękuję 🙂 🙂 🙂
Co do Kamińskiego moja psiapsióła tam rodziła i była mega zadowolona... Jak po porodzie powiedziała że chce zobaczyć jak wygląda łożysko itd..... (należy do ciekawskich) to jej pokazali hehehe.... Opieka i specjaliści ponoć bardzo dobrzy 🙂 🙂 🙂
Shelby
a oto i nasz murzynek
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/846/ciastko.jpg/][IMG]http://img846.imageshack.us/img846/1815/ciastko.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
jadwiga-roza
shelby ale narobilas smaka 🤪 !! murzynek wyglada bardzo apetycznie 😜
cygnee
jutro sobie upieke 😁 dzisiaj juz nie mam sily 🙂
na razie zmykam, bo mezulek zaraz z pracy wroci i obiadek trzeba dokonczyc, a pozniej znajomi przyjada, wiec bede wieczorkiem 🙂
Cherry
A to moja zdobycz "standardowa" dnia dzisiejszego 🙂 🙂 🙂
Zdjęcie kiepsko wyszło ale chyba troszkę widać 🙂